Nyilas

Ha van párod, akkor itt az ideje, hogy romantikázzatok, és kipróbáljatok ki dolgokat. A párod egészen biztosan élvezni fogja, ha egy kicsit megfűszerezed a szerelmi életeteket. Sőt könnyen lehet, hogy újra olyan szerelemre lobban irántad, mint a kapcsolatotok kezdetekor. Ha párt keresel, akkor többen is szeretnének meghódítani. Ám a legnagyobb problémát az okozza, hogy nem tudod, hogy mire is vágysz. A legjobb az lenne, ha senkit sem az első benyomás alapján ítélnél meg, hanem a belső értékeire koncentrálnál.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2023-11-30)

Rengeteg lesz ma a ház körüli tennivalója, kedves Nyilas! Annyira sok, hogy reggel azt sem tudja, hol is kéne kezdeni a teendõk felszámolását. Mivel mások segítségére nem igen számíthat, ne is idegesítse magát mg ezen is, inkább álljon neki a munkának, kezdje az önhöz legközelebbivel, aztán haladjon szépen sorban, addig, amíg el nem fárad, s ne aggódjon, ha nem sikerülne mindennel végezni, hiszen holnap is lesz nap.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bak

Ha kapcsolatban élsz, akkor nem kell aggódnod a hétvégén, mert a szerelmi életed jól alakul. Bár az igaz, hogy jól tennéd, ha több időt szánnál a párodra. Amennyiben mindketten állandóan kitértek a közös programok elől, akkor az előbb-utóbb problémákhoz vezethet. Ezen most könnyűszerrel javíthattok, mert a Bakban járó Plútó megfűszerezi a szerelmeteket. Párkeresőként felejtsd el az egyedüllétet, a Vénusz annyi jelöltet hoz az utadba, hogy alig győződ a meghívásokat, randevúkat.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2023-11-30)

Netán valami furcsát látott a minap, kedves Bak? Ma ugyanis nagyobb figyelmet fordíthat a paranormális dolgok iránt. Elkezd a témában olvasgatni, s talán egy önt ért megmagyarázhatatlan esemény következtében jobban belemélyedhet a témába, talán válaszok után kutatva. Legyen nyitott, de semmiképp sem irracionális, akkor biztosan megtalálja kérdéseire a válaszokat.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ez a 3 csillagjegy igen különleges sorsfeladattal született a világra!

Vízöntő

A hétvégét lehetőleg töltsd a kedveseddel, hogy végre megbeszélhessétek a problémáitokat. Mivel az utóbbi időben nem volt lehetőségetek arra, hogy nyugodt környezetben csak egymásra figyelhessetek. A hétvége mutatkozik a legmegfelelőbb alkalomnak a lelki nagytakarításra. Szingliként most tele vagy reménnyel, örömmel, de hamarosan megismerkedhetsz valakivel.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2023-11-30)

Kedves Vízöntõ, ma lehetséges, hogy egy barátja egy olyan kéréssel fordul önhöz, melyet nem szívesen teljesítene, azonban nem szeretné megbántani sem az illetõt. Ettõl kissé bonyolult helyzetbe kerül, ami miatt fájhat majd a feje, azonban próbáljon meg egy diplomatikus megoldást keresni, amiben önnek sem kell a szívességet teljesíteni, de barátja sem érzi úgy, hogy cserbenhagyta.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak

Párkapcsolatodban viharfelhők gyülekeznek. A párod úgy érzi, hogy elhanyagolod őt. Szeretné, ha több időt töltenétek együtt, de mindig a sok munkádra hivatkozol. Amennyiben titkos szerelmi kapcsolatod van, most kiderülhet, döntened kell arról, hogy a családoddal maradsz-e vagy új életet kezdesz. Ha keresed a párod olyan személlyel találkozhatsz, akivel egyenlőre titkolnotok kell a kapcsolatotokat.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2023-11-30)

Intuitív természete ma összezavarhatja, kedves Halak. Bizony Ön nagyon érzékeny környezete rezdüléseire, változásaira, és akár csak egy picike zavar is rossz közérzetre adhat okot, addig, amíg nem tudja megállapítani, mi is lehet a baj forrása. Ettõl a nyugtalanító érzéstõl stresszesnek érezheti ma magát, ám ne aggódjon, ez a kétségbeejtõ állapot nem tart sokáig, s minden újra visszakerül a szokott ritmusába.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: