Az Oroszlán újra összejön az exével. Hétvégi szerelmi horoszkóp.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2023-03-20)

Ma valaki, aki igen fontos önnek, megeshet, hogy túl kevés idõt képes önre szánni, ami igencsak rosszul érintheti. Legyen vele megértõ, s, ha lehet, próbáljon meg melléállni ebben a feszült helyzetben, még akkor is, ha jelenleg maga is kárvallottja a történteknek. Most ez a helyes lépés!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Kos

Ez az időszak rendkívül ígéretesnek mutatkozik, csak egy kis nyitottságra van szükséged, akár a pároddal töltött időről, vagy baráti találkozóról, esetleg akár internetes társkeresésről legyen szó. Amennyiben egyedülálló vagy, a számodra megfelelő partner most bárhol felbukkanhat. Ha párban élsz, akkor ez a hétvége nagy döntéseket hozhat magával, a lényeg, hogy semmit ne hamarkodjatok el!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2023-03-20)

Ma mindenképpen fektessen nagy hangsúlyt tervei gyakorlati megvalósítására, kedves Kos, melyhez, vegyen igénybe segítséget is, különösen, ha néhány barátja önként vállalkozik a megsegítésére. Együtt, nem csak gyorsabban megy majd a munka, de szórakoztatóbbnak is ígérkezik, mint egyedül, ha tehát van rá mód, ki ne hagyja a lehetõséget, csak, mert egyedül is meg tudná oldani a dolgot!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika

Ez az időszak számtalan lehetőséget tartogat számodra. Végre megvalósíthatod azokat a terveidet, amelyekre már régóta vágysz. A szerelmi életedben választás elé állíthat a sors, valószínűleg egy súlyosabb döntést kell meghoznod. El kell döntened mit is szeretnél, megszabadulj-e azoktól a dolgoktól, amelyek csak visszahúztak és változtass az eddigi életeden.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2023-03-20)

A mai napon, bár kötelességtudata különösen erõs lehet, s biztosan derekasan helyt is áll, amennyire kell, kissé mégis fáradtnak és elnyûttnek érezheti magát, ami egyértelmû jele annak, hogy mostanában kicsit túl sok mindent vállalt agára. Lazítson a szíjon és igyekezzen ma este, alaposan kipihenni magát, az most sokat segíthet, kedves Bika!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Ez az időszak úgy tűnik, hogy nem igazán alkalmas arra, hogy új ismeretségeket köss, ezért inkább próbálj meg több időt szentelni a szeretteidre, családodra. Mutasd ki ragaszkodásodat és szeretetedet az irányukba, akár még kompromisszumok árán is, de próbálj meg a kedvükben járni! Ne most hozz meg nagyobb döntéseket, hidd el, hamarosan jobb idők köszöntenek rád!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2023-03-20)

Ma meglehetõsen kettõs érzelmek dolgozhatnak önben, kedves Ikrek. Azoktól, akik most körülveszik, sok szeretetet és törõdést kaphat, ami nagyon jó érzés, ugyanakkor megeshet, hogy hiányzik is valaki önnek, ami miatt néha önre tör a szomorúság. Ha nagyon elkapja ez az érzés, ne habozzon, hívja fel és beszélgessenek egy kicsit, meglátja, jót fog tenni!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

Ha párkapcsolatban élsz, akkor az elmúlt időszakban a munka és egyéb elfoglaltságok miatt kevesebb időtök jutott egymásra a pároddal. Most viszont lehetőségetek lesz arra, hogy több időt töltsetek együtt. Ha szingli vagy, akkor a hétvége új lehetőséget hozhat az életedbe. Előfordulhat, talán már fel is adtad a reményt, hogy rád talál a nagy szerelem, most viszont váratlanul szinte berobbanhat az életedbe!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2023-03-20)

Ma kissé rosszul ébredhet, ami rányomhatja bélyegét az egész napjára, hacsak, nem sikerül valahogy tudatosan feldobnia magát. Hallgasson valami jó zenét, esetleg, vegyen magához valami finomat, vagy üljön le egy jó kávé melletti beszélgetésre egy barátjával. Meglátja majd, egészen újjá fog születni!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: