Kíváncsi vagy, mit ígérnek a csillagok a szívügyek terén a hétvégére? Olvasd el a hétvégi szerelmi horoszkópot: előrejelzésünk május 31-től június 2-ig tart.

Kos

Bárkit leveszel nagy szövegeddel, „jófejségeddel”, kedves mosolyoddal, divatos ruháiddal a lábáról, ellenállhatatlan vagy. Egész egyedi és különleges holmikra találsz, melyek a programokra is érvényesek, lázba és izgalomba hozva kiválasztottadat. Érzékenységed és gondoskodó szereteted csak hab a tortán - az ágyba vitt reggeli régóta együtt élt párodnak is jár, nem csoda, ha ő is odavan érted!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-19)

Környezete ma valóságos információáradattal áraszthatja el, kedves Kos, melyeket ráadásul nagyon nehéz lesz szûrnie, ugyanakkor, éles eszének köszönhetõen, mégis hamar megláthatja a sorok között a lényeget, melyet remekül hasznosíthat majd a teendõi során. Mindazonáltal, ne legyen félszeg idõnként kiigazítani se egyeseket, amikor sületlenségeket mondanak önnek!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Hétfői Horoszkóp

Hétfői Horoszkóp

Holnapi horoszkópok egy teljesen eltérő megközelítésben!

Cikkajánló Tovább olvasom

Bika

Ha nem ragadsz bele egy csalódásba, egy álomba, mely nem engedi, hogy itt legyél a valóságban, azt teremtesz hatalmas erőddel, komolyságoddal és szépségeddel, amit csak akarsz. Egyszerre vagy különleges, izgató, szabadságvágyó, és megbízható, hűséges, érzelmekben gazdag is, mely rendkívül titokzatossá tesz. Régóta együtt élt pároddal utazzatok, nem csak tájakat, de egymást is újra felfedezitek!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-19)

Ma sikert, sikerre halmozhat, kedves Bika, foglalatoskodjon bármilyen területen is! A kulcs pedig a kommunikáció, melynek folytatásában, egyszerûen nem lesz párja ma! Csupán arra az egyre figyeljen, hogy megtapasztalva rendkívüli teljesítményét, végül mások nehogy megpróbálják önre testálni a saját ez irányú feladataikat is!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Ikrek

Nézz szembe csalódásoddal, tegyél rendet magadban, szabadulj fel az alól a nehéz érzés alól, mely akár még könnyeket is csalhat szemedbe! Sírd ki magad, s megtisztulva, újult erővel fedezd fel a lehetőségeket - egy nagyon érdekes, különleges és titokzatos szerelem vár, kár lenne kihagyni! Régóta együtt élt pároddal nehezebb a helyzet, nála egy nagyobb rendrakásra lenne szükség – ne várj el semmit, s akkor nincs csalódás!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-19)

Napi kötelezettségei miatt ma lehet, hogy kevesebb ideje, energiája jut azokra a kreatív dolgokra, amiket igazán szeret. Kedves Ikrek, ne nyomja el magában az ötleteket, inkább próbálja meg szinkronba hozni õket mindennapi teendõivel. Ossza be idejét úgy, hogy ne kelljen lemondania szenvedélyérõl azért, mert feltorlódtak feladatai.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Rák

Különleges hódolóid izgatnak, játszol velük, mint a tűzzel, csak meg ne égesd magad! Divatos ruháiddal nagyon szép vagy, vonzanak az extrém programok. Nem is tudnál most egyhelyben ülni, a konyhába bezárni magad, ha csak meglévő, akár régóta együtt élt párod hatása alól nem tudsz szabadulni, akivel a szerelem újra lángra lobbanhat. Ő képes rávenni a különleges finomságok készítésére, fel is pezsdül kapcsolatotok.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-19)

Amennyiben sikerül megtörnie berögzült pénzügyi szokásait, ma nagy haladást érhet el az anyagiak terén, csak érdemes elsajátítania néhány új fogást, melyeket ezentúl, rendre alkalmaz is e területen. Megfontoltan és mértékletesen, kedves Rák, ez a kulcsa mindennek!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: