Kíváncsi vagy, mit ígérnek a csillagok a szívügyek terén a hétvégére? Olvasd el a hétvégi szerelmi horoszkópot: előrejelzésünk május 31-től június 2-ig tart.

Kos

Bárkit leveszel nagy szövegeddel, „jófejségeddel”, kedves mosolyoddal, divatos ruháiddal a lábáról, ellenállhatatlan vagy. Egész egyedi és különleges holmikra találsz, melyek a programokra is érvényesek, lázba és izgalomba hozva kiválasztottadat. Érzékenységed és gondoskodó szereteted csak hab a tortán - az ágyba vitt reggeli régóta együtt élt párodnak is jár, nem csoda, ha ő is odavan érted!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-12)

Egy váratlan invitálást kaphat egy barátjától, ami kiváló lesz arra, hogy kiruccanjon egy kicsit és eközben meglátogassa meghívóját. A beszélgetésük kiváló alkalmat szolgáltat arra, hogy meggyõzze ismerõsét arról, hogy milyen érdekes és intelligens személyiség is ön, kedves Kos. Azonban a beszélgetés témáját tekintve, lehet, hogy mély nyomot hagy önben, s elõhozza, megerõsíti nagylelkû, humánus személyiségét. A nap végén kellemes fáradtság és nyugodtság fogja álomba ringatni.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Maori horoszkóp -  Most kiderül melyik Maori csillagjegy a tiéd!

Maori horoszkóp - Most kiderül melyik Maori csillagjegy a tiéd!

A Maorik, egy Új-Zéland-i bennszülött törzs, mely elkápráztatta a világot a történelmével és sajátos hagyományával. Ez a törzs, az 1250-1300-as években, kenuikkal a Polinéz szigeteket elhagyva, Új-Zéland szigetein telepedett le. Itt aztán a külvilágtól va

Cikkajánló Tovább olvasom

Bika

Ha nem ragadsz bele egy csalódásba, egy álomba, mely nem engedi, hogy itt legyél a valóságban, azt teremtesz hatalmas erőddel, komolyságoddal és szépségeddel, amit csak akarsz. Egyszerre vagy különleges, izgató, szabadságvágyó, és megbízható, hűséges, érzelmekben gazdag is, mely rendkívül titokzatossá tesz. Régóta együtt élt pároddal utazzatok, nem csak tájakat, de egymást is újra felfedezitek!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-12)

A mai nap folyamán szembe kellhet néznie bizonyos lelki és érzelmi problémákkal, melyek kissé megzavarhatják a napi rutinját. Egy váratlan illetõ kerülhet a képbe, aki vagy igencsak furcsa és ellentmondásos hírek hozója, vagy pedig már puszta felbukkanásával hordoz baljós elõjeleket. Akármelyik verzió is állja meg a helyét, a legfontosabb, hogy semmi esetre se mutassa most ki, milyen érzések dúlnak önben, s, ha máshogy nem megy, akár szisztematikusan kerülje is el ezzel a valakivel a mélyreható kontaktust, amíg ki nem derül, vajon mi is állhat a dolgok háta mögött...

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Ikrek

Nézz szembe csalódásoddal, tegyél rendet magadban, szabadulj fel az alól a nehéz érzés alól, mely akár még könnyeket is csalhat szemedbe! Sírd ki magad, s megtisztulva, újult erővel fedezd fel a lehetőségeket - egy nagyon érdekes, különleges és titokzatos szerelem vár, kár lenne kihagyni! Régóta együtt élt pároddal nehezebb a helyzet, nála egy nagyobb rendrakásra lenne szükség – ne várj el semmit, s akkor nincs csalódás!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-12)

A mai napon izgalmas, új lehetõségek tárulhatnak ön elé, kedves Ikrek, melyek meglehetõsen motiválóan hathatnak önre, s igencsak megmozgathatják fantáziáját. Mindemellé most ráadásul egy olyan valakinek a támogatása, lektorrációja is társulhat, aki nagy segítség lehet az ön számára, s akinek mind társaságát, mind pedig elõadásait, nagyon élvezi. Törekedjen vele a kölcsönösségre, koncentráljon, és bámulatos haladásról számolhat be hamarosan!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Rák

Különleges hódolóid izgatnak, játszol velük, mint a tűzzel, csak meg ne égesd magad! Divatos ruháiddal nagyon szép vagy, vonzanak az extrém programok. Nem is tudnál most egyhelyben ülni, a konyhába bezárni magad, ha csak meglévő, akár régóta együtt élt párod hatása alól nem tudsz szabadulni, akivel a szerelem újra lángra lobbanhat. Ő képes rávenni a különleges finomságok készítésére, fel is pezsdül kapcsolatotok.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-12)

Ma hirtelen gyengéd, romantikus érzelmek törhetnek önre egy elsõ látásra szerelem kapcsán, vagy esetleg egy olyas valakivel kapcsolatban, akit, bár már egy ideje ismer, mégis csak most figyel fel rá ezen aspektusból is. Akármelyik verzió is legyen igaz, rajongása nem alaptalan, s amit lát, az is mind valódi és igaz. Adja át magát az érzésnek, s bátran merjen kezdeményezni, hisz, most minden jel arra utal, hogy bizony érdeklõdése tárgya sem közömbös ön iránt!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: