Kíváncsi vagy, mit ígérnek a csillagok a szívügyek terén a hétvégére? Olvasd el a hétvégi szerelmi horoszkópot: előrejelzésünk május 31-től június 2-ig tart.

Kos

Bárkit leveszel nagy szövegeddel, „jófejségeddel”, kedves mosolyoddal, divatos ruháiddal a lábáról, ellenállhatatlan vagy. Egész egyedi és különleges holmikra találsz, melyek a programokra is érvényesek, lázba és izgalomba hozva kiválasztottadat. Érzékenységed és gondoskodó szereteted csak hab a tortán - az ágyba vitt reggeli régóta együtt élt párodnak is jár, nem csoda, ha ő is odavan érted!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-29)

Ma valamilyen technikai ügyintézés nehezítheti meg a dolgát, kedves Kos, mely elsõre úgy tûnhet, ha el akarja intézni ügyét, bizony sok pénzbe kerülhet önnek, azonban lehet, hogy valaki segítségére siet és megmutat egy praktikus módszert, mellyel kisegíti önt a bajból. Legyen nyitott az új dolgokra, akkor is, ha egy kis tanulást igényel, mert hosszú távon pénzt, idõt és energiát spórolhat magának.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A csillagjegyed megmondja, mit vársz el egy tartós kapcsolatban

Bika

Ha nem ragadsz bele egy csalódásba, egy álomba, mely nem engedi, hogy itt legyél a valóságban, azt teremtesz hatalmas erőddel, komolyságoddal és szépségeddel, amit csak akarsz. Egyszerre vagy különleges, izgató, szabadságvágyó, és megbízható, hűséges, érzelmekben gazdag is, mely rendkívül titokzatossá tesz. Régóta együtt élt pároddal utazzatok, nem csak tájakat, de egymást is újra felfedezitek!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-29)

Ma ne vegyen semmit készpénznek, fõként, ha az anyagi dolgait érintõ kérdésekrõl van szó. Könnyen lehet, hogy egy barátja, vagy munkatársa egy kedvezõ üzletet kínál, de ha nem gondolja jól át a feltételeket, fõként, ha valami nagyon jól hangzó dologról van szó, könnyen megütheti a bokáját. Mindenképpen kérjen idõt, s informálódjon a megfelelõ döntés érdekében.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Nézz szembe csalódásoddal, tegyél rendet magadban, szabadulj fel az alól a nehéz érzés alól, mely akár még könnyeket is csalhat szemedbe! Sírd ki magad, s megtisztulva, újult erővel fedezd fel a lehetőségeket - egy nagyon érdekes, különleges és titokzatos szerelem vár, kár lenne kihagyni! Régóta együtt élt pároddal nehezebb a helyzet, nála egy nagyobb rendrakásra lenne szükség – ne várj el semmit, s akkor nincs csalódás!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-29)

Mindig is volt tehetsége a dekoráláshoz, lakberendezéshez, környezete megszépítéséhez, s ma valaki lehet, hogy fel is figyel önre, esetleg ön dönt úgy, hogy belevág valami ilyen irányú vállalkozásba. Ne habozzon, kedves Ikrek, bátran kezdjen neki bármi hasonló elképzelésnek, mert a mai nap tökéletes az ön számára, hogy karrierjét érintõ, jelentõs döntést hozzon.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Rák

Különleges hódolóid izgatnak, játszol velük, mint a tűzzel, csak meg ne égesd magad! Divatos ruháiddal nagyon szép vagy, vonzanak az extrém programok. Nem is tudnál most egyhelyben ülni, a konyhába bezárni magad, ha csak meglévő, akár régóta együtt élt párod hatása alól nem tudsz szabadulni, akivel a szerelem újra lángra lobbanhat. Ő képes rávenni a különleges finomságok készítésére, fel is pezsdül kapcsolatotok.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-29)

Ma hihetetlenül erõs érzelmek törhetnek a Rákra, melyek hatására mindenre tüzes hévvel reagálhat. Érdemes azonban felkészülnie arra, hogy lehet, hogy nem mindenki éli meg ezt a napot ilyen intenzíven, így bizonyos esetekben lehet, hogy érzéki közeledése hûvös fogadtatásra lel, ami igencsak bántó lehet. Igyekezzen tehát érzelmeit koncentráltan, csak is az ön számára legfontosabbakra irányítani, akkor már sokkal kevésbé érheti csalódás! Ettõl függetlenül azért, ha mégis úgy gondolja, másokkal szembe sem bírja magában tartani a dolgokat, mondja csak ki nyugodtan õket, aztán lesz, ami lesz, végül is nincs ezen semmi szégyellni való.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: