Kíváncsi vagy, mit ígérnek a csillagok a szívügyek terén a hétvégére? Olvasd el a hétvégi szerelmi horoszkópot: előrejelzésünk május 31-től június 2-ig tart.

Kos

Bárkit leveszel nagy szövegeddel, „jófejségeddel”, kedves mosolyoddal, divatos ruháiddal a lábáról, ellenállhatatlan vagy. Egész egyedi és különleges holmikra találsz, melyek a programokra is érvényesek, lázba és izgalomba hozva kiválasztottadat. Érzékenységed és gondoskodó szereteted csak hab a tortán - az ágyba vitt reggeli régóta együtt élt párodnak is jár, nem csoda, ha ő is odavan érted!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-08-21)

A mai nap folyamán nem igazán érzi magát vidámnak, s mintha motivációja is alábbhagyott volna. Sajnos van ilyen, ám ön nem az a fajta, aki csak úgy beletörõdik mindenbe, s feladja. Ha éppenséggel nem érzi magát a toppon, hát majd tesz róla, hogy odakerüljön! Ha így áll hozzá a dolgoknak, kedves Kos, nos, annak hamar meglehet az eredménye, s igencsak beindulhat a gépezet. Este aztán, szinte teljesen véletlenül, belefuthat valakibe, akinek nagyon fog örülni, s ez kifejezetten bearanyozhatja a mai napját!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2018-11-04

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2018-11-04

Kövesd szerelmi horoszkópodat és tudd meg mikor van a legnagyobb esélyed egy romantikus élményre!

Cikkajánló Tovább olvasom

Bika

Ha nem ragadsz bele egy csalódásba, egy álomba, mely nem engedi, hogy itt legyél a valóságban, azt teremtesz hatalmas erőddel, komolyságoddal és szépségeddel, amit csak akarsz. Egyszerre vagy különleges, izgató, szabadságvágyó, és megbízható, hűséges, érzelmekben gazdag is, mely rendkívül titokzatossá tesz. Régóta együtt élt pároddal utazzatok, nem csak tájakat, de egymást is újra felfedezitek!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-08-21)

Ma rendkívüli õszinteség és önzetlenség jellemezheti a Bika jegy szülötteit, így nagyon termékeny, motivált és szorgalmas tagjai lehetnek csapatuknak, családjuknak, vagy éppen baráti társaságuknak. Mindez ráadásul csupa olyan pozitív visszacsatolást is elindíthat a Bikában, melyek hatására joggal úgy érezheti, végre a helyére került minden, s most éppen pontosan úgy cselekszik, ahogy mindig is akart. A legszebb az egészben az, hogy ez szó szerint így is van, hiszen csakis az adhatja a legteljesebb kiteljesedést és örömet az életben, amit az ember teljes szívvel és lélekkel csinál!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Ikrek

Nézz szembe csalódásoddal, tegyél rendet magadban, szabadulj fel az alól a nehéz érzés alól, mely akár még könnyeket is csalhat szemedbe! Sírd ki magad, s megtisztulva, újult erővel fedezd fel a lehetőségeket - egy nagyon érdekes, különleges és titokzatos szerelem vár, kár lenne kihagyni! Régóta együtt élt pároddal nehezebb a helyzet, nála egy nagyobb rendrakásra lenne szükség – ne várj el semmit, s akkor nincs csalódás!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-08-21)

A mai napon az Ikrek számára a gyerekek kerülhetnek az elõtérbe. Ez most akkor is igaz lehet, ha nincs sajátjuk, ez esetben egy rokon, vagy ismerõs csemetéjével kapcsolatban tehetnek szert új élményekre, tapasztalatokra, s ez örömmel töltheti el õket. Nem is csoda, hiszen nincs is szebb annál, mint látni és érezni, hogy sikerült valamit tanítani, átadni egy fejlõdõ kisembernek, abból, amik vagyunk!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Rák

Különleges hódolóid izgatnak, játszol velük, mint a tűzzel, csak meg ne égesd magad! Divatos ruháiddal nagyon szép vagy, vonzanak az extrém programok. Nem is tudnál most egyhelyben ülni, a konyhába bezárni magad, ha csak meglévő, akár régóta együtt élt párod hatása alól nem tudsz szabadulni, akivel a szerelem újra lángra lobbanhat. Ő képes rávenni a különleges finomságok készítésére, fel is pezsdül kapcsolatotok.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-08-21)

Ma igencsak önzetlen és segítõkész lehet a Rák. Nem érdemes azonban túlzásokba esnie, s nagy tettekben gondolkodnia, hiszen meglehetõsen nehéz lenne egyetlen nap alatt, önmaga által megváltania a világot, megoldani problémáit. Abban viszont most óriási szerepe lehet, hogy valakinek környezetében, lelkiismeretes segítsége által, kicsit könnyebb legyen az élete, s ezt nem szabad lebecsülni! Ha mindenki erre törekedne, s csak ennyit megtenne egy másik ember boldogulásáért nap, mint nap, mint ön, sokkal, de sokkal jobb hely lenne ez a világ!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: