Nézd meg, hogy mit üzennek a csillagok hétvégére és mi vár rád szerelmi fronton. Horoszkópunk július 10-tól július 12-ig tart!

Kos

Szerelmi kapcsoaltodban az anyagi nehézségek okozhatnak problémákat. Nagyon szeretitek egymást, de a sok vita a pénzhiány miatt súlyos érzelmi viharokat okoz, elkeserítõnek tartod a mostani helyzetet. Ez a hétvége inkább az új kapcsoaltoknak kedvez, ha szingli vagy, akkor nyugodtan legyél kezdeményezõbb.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Ma pénzügyi dolgai jól alakulhatnak, kedves Kos. Lehet, hogy egy jó befektetés, vagy egy kis elõre gondolkodás hozza meg ma gyümölcsét, mely a vártnál is jobban alakul. Az így megszerzett plusszal érdemes lehet egy kicsit tovább gondolkoznia, és körbeérdeklõdni további hasznos konstrukciók irányába. Úgy látszik mostanában ez nagyon megy önnek.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Hétvégi horoszkóp, 2023. január 13-15.: A Bika párját manipulálja valaki, a Vízöntőnek két férfi közül kell választania

IV.21. - V.20.

Bika

A pénzügyek miatt nézeteltérés adódhat köztetek a pároddal. Legyél óvatos, mert ebbõl sokkal nagyobb veszekedés lehet, mint amilyennek látszik. A legjobb az lenne, ha leülnétek és tisztáznátok a helyzetet, lehet, hogy csak félreértés szülte ezt a helyzetet. Mindkettõtöknek jó, ha tisztán láttok ebben a kérdésben.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

A mai egy csodálatos nap lehet az életében, kedves Bika. Ismerõsei kedvesen, érdeklõdve közelítenek ön felé, kollégái segítõkészek és együttmûködõek, családja pedig a szokottnál is jobban szeretne a kedvében tenni, s kedvese lehet, hogy ma végre megcsinálja, amit már hetek óta ígérgetett. Ez egy felhõtlenül harmonikus nap lehet, nincs más dolga, minthogy élvezze.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

V.21. - VI.21.

Ikrek

Komoly lehetõséged van az ismerkedésre. Egy új kapcsoalt kezdetéhez ideális ez a hétvége. Ha van párod akkor ez az idõszak a kapcsolat elmélyítését hozhatja, persze ebbe nektek is komoly energiát kell belefektetnetek. Töltsétek tartalmasan ezt a hétvégét, a közös együttlétek, emlékek még szorosabbá teszik kettõtök kapcsolatát.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Lehet, hogy lenne egy kis pénze, amit szívesen befektetne, de nem tudja, hogyan? A mai egy kiváló nap arra, hogy informálódjon ezen a téren. Járja körbe alaposan a témát és jegyezze fel, hogy milyen lehetõségei vannak. Ne feledje, hogy manapság egy kis leleményességgel hozhatja ki a legtöbbet anyagi tartalékaiból.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Csillagjegyed szerint ezek a kedvenc tevékenységeid! Nálad telitalálat a lista?

VI.22. - VII.22

Rák

Szerelmi életed váratlan fordulatot vesz, olyan ismerõseid, barátaid kerülnek elõ a múltadból, akibe egykor szerelmes voltál vagy legalábbis nagyon szimpatikus volt számodra, de sajnos az illetõ akkor még foglalt volt. Mostani találkozásotokor újra fellángol köztetek a szenvedély ,úgy érzed a karma láthatatlan szálai kötnek össze benneteket, nem akarod elengedni õt soha többet.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Általában lelkiismeretes és szorgalmas munkaerõ, kedves Rák, azonban ma elkalandozhatnak gondolatai. Ma valahogy különösen hiányozhatnak családtagjai, s szívesebben töltené velük idejét. Ne habozzon, intézze úgy napja hátralévõ részét, hogy azt szeretteivel tudja tölteni egy kellemes idõtöltés keretében.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

VII.23. - VIII.23.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: