Oroszlán

Összekuszálódhat az életed, amelyért most nem te vagy egyedül a hibás, de abban igen, hogy tovább bonyolítod a dolgokat a büszkeségeddel és rugalmatlanságoddal. Most csak is a saját erõdre támaszkodhatsz, mert akik eddig a támogatásukról biztosítottak, most cserben hagyhatnak. Próbálj meg kedvességgel közelíteni azokhoz az emberekhez, akiknél elakarsz érni valamit.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-05-17)

Elõfordulhat, hogy ma csalódnia kell valakiben, aki közel áll önhöz, talán egy jóbarátban, s ez meglehetõsen rosszul érintheti, megviselheti. Kétségtelen, hogy néha nem is árt egy kis lelkizés, de igyekezzen mégis hamar kijönni most a mélypontról, ugyanis valahol nagy szükség lehet most önre, ahol fontos, hogy száz százalékban ott tudjon lenni!

VIII.24. - IX.23.

Szűz

Ha egyedülálló vagy akkor egy stabil párkapcsolatra szeretnél, de amikor megvan, akkor viszont úgy érzed ez még sem olyan, amilyennek elképzelted, feltámad a szabadságvágyad és már másról ábrándozol. Ha párkapcsoaltban élsz akkor egy kellemes meglepetéssel tudtok egymásnak kedveskedni és ezzel új színt vinni a kapcsolatotokba.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-05-17)

Ma kissé nehezen juthat szóhoz mások mellett, talán eleinte nem akarják kikérni, vagy éppen meghallani a véleményét, s ez kicsit rosszul eshet, azonban, ne adja át magát sokáig a búslakodásnak, kedves Szûz, ugyanis hamarosan, minden tekintet önre szegezõdhet, mert adódhat valami, amivel csakis ön képes boldogulni, s akkor újra az ön kezében lehet majd a gyeplõ!

IX.24. - X.23.

Mérleg

A szerelemben romantikus rajongást élhetsz át, fõképpen akkor, ha közös programot szerveztek pároddal. érdemes volna most elvonulni kedveseddel, mert a bolygók segítik a kapcsolat elmélyülését. Ha keresed a párod akkor mindenképpen szervezz programokat, ne töltsd otthonodban a hétvégédet. A szerelem egy utazás kapcsán vagy egy tanfolyamon találhat rád.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-05-17)

Akármennyire is szeretne ragaszkodni a múlthoz, kedves Mérleg, könnyen lehet, hogy a mai nap a lezárásról, az elengedésrõl szól majd. Fontos megérteni, hogy néha az embernek le kell tudnia zárni a múltat, hogy lehessen jövõje. Legyen bölcs, tekintse elõre, s hagyjon a háta mögött mindent, ami elmúlt...

X.24. - XI.22.

A 7 Essene tükör – Ezért vonzunk be bizonyos embereket és helyzeteket az életünkbe!

Skorpió

úgy érezheted, hogy megtaláltad az igaz szerelemt, boldogságod határtalan. Ez a kapcsolat most a tetõpontjához érhet ezen a hétvégén, ezáltal az egész világot szebbnek láthatod. Ha keresed a szerelmet, akkor most te vagy a megtestesült türelmetlenség és ez nem csak a szerelemi életedre jellemzõ. Engedd el magad, egyszerûen csak élvezd az életet.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-05-17)

Ma nagy szüksége lehet a segítségére, támogatására valakinek, aki igazán közel áll önhöz. Halgassa meg elképzeléseit, s idomuljon hozzájuk, kedves Skorpió, hogy minél nagyobb segítségére lehessen a rászorulónak. Este alkalmasint még lepje is meg egy kis kiruccanással, megvendégeléssel az illetõt, hogy ez valóban az õ napja legyen!

XI.23. - XII.21.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: