Tudd meg horoszkópunkból, hogy mit tartogat számodra a hétvége szerelmi fronton!

Kos

III.21. - IV.20.

Egy nyugodt idõszak köszönt be a kapcsolatotokba, ha voltak az elmúlt idõszakban nézeteltéréseitek a jövõtökkel kapcsolatban, azok most már a múltté. Végre közös hullámhosszon vagytok, használjátok ki ezt az idõt romantikára. Ha magányos vagy akkor úgy érezheted, mintha egy érzelmi hullámvasúton ülnél. Szenvedsz a magánytól, de a szabadságodat sem szeretnéd elveszíteni. Mielõtt bármibe is belekezdesz a saját érzéseiddel kell tisztába jönnöd.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma számos új emberrel ismerkedhet meg, ami legfõképpen mai, szakmai tevékenységének köszönhetõ, néhányan közülük ráadásul, meglehetõsen jó partnernek bizonyulnak a jövõbeni terveihez. Bármennyire is bizalomgerjesztõnek tûnnek, csak lassan, tapogatózva ossza meg velük elképzeléseit, hogy még idõben megállhasson, ha szükséges!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika

IV.21. - V.20.

A hét végén letörtnek érezheted magad, mert megint te voltál az, aki kompromisszumot vállalt a kapcsolatért, ám minden egyes alkalommal úgy érzed, hogy szembekerülsz önmagaddal, mintha magadból veszítenél el valamit, ami fontos neked. Ha valóban annyira fontos neked valami, akkor állj ki érte, ezért csak is magadat okolhatod. Ha a párodat keresed, akkor most hagyd, hogy minden menjen a maga útján.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Már hosszú ideje nem érezhette magát ennyire energikusnak és motiváltnak, mint ma, kedves Bika, ennek hatására, valósággal megtáltosodhat, és sikert, sikerre halmozhat! Bátran emelje a tétet, mert ma nincs az a feladat, amit ne lenne képes megoldani!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ez lesz a legszerencsésebb napod 2021-ben a csillagjegyed alapján

Ikrek

V.21. - VI.21.

Lehet, hogy egy próbatételhez közeledtek, de nem kell félned semmitõl, ez csak megerõsíti a kapcsolatotokat és szuperül helyt álltok. Ha keresed a szerelmet, akkor azon kaphatod magad, hogy az egyik kollégád többet keresi a társaságodat, mint az indokolt lenne. Ha kölcsönös ez a szimpátia, akkor tudasd vele, hogy számodra sem közömbös a közeledése.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma rendkívül mozgalmas lehet a napja, ráadásul, a technika vívmányaival is meggyûlhet a baja, így nem éppen stresszmentes napnak nézhet elébe. Végzõdjenek bárhogy is a dolgok, a legfontosabb, hogy ne veszítse el a fejét, legyen kitartó és áldozatkész. Este mindenképpen oldja a stresszt, egy forró fürdõ, vagy egy masszázs most ebben sokat segíthet!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: