Rák

VI.22. - VII.22

Elégedett vagy a párkapcsolatoddal, de még sem érzed magad teljesen boldognak. Lehetséges, hogy erre az érzésre magadban kell keresned a választ és nem a párodat okolnod, ezt a fejedben kell rendbe tenned. Ha egyedülálló vagy jól érzed magad a bõrödben, régen nem érezted már magad ennyire kiegyensúlyozottnak, sõt kifejezetten élvezet a szabadságot, függetlenséget.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma egy nehéz és fárasztó nap elé nézhet, kedves Rák. Ön nagyon jól átlátja a kényes helyzeteket és meg tudja vizsgálni õket minden oldalról, s ezért általában jó döntéseket képes hozni bonyolult ügyekben is. Ma is egy hasonló problémával kerülhet szembe, ahol esetleg egy szerzõdést kell újra mérlegelni, vagy felülírni. Bízzon saját ítéletében és tapasztalataiban, s akkor nem történhet semmi probléma.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán

VII.23. - VIII.23.

Állandóan visszatérnek bizonyos párkapcsolati problémák az életedbe, ezen a hétvégén sem lesz ez másként. Most is ugyan olyan tehetetlennek érezheted magad, mint már annyiszor az elmúlt idõszakban. A legjobban az zavarhat, hogy a változást csak te sürgeted, a párodat ez egyáltalán nem zavarja. Ha keresed a párod, akkor most egyáltalán nem tervezgetsz, csak mész elõre, most nagyon lazán kezeled a pár keresést.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Lehet, hogy nemrég valaki elhagyta, akire nagyon számított kedves Oroszlán. Ez a nagy csalódás lehet, hogy eltört valamit önben, s ettõl egy kicsit úgy érezheti, hogy nem bízhat meg többé senkiben. Próbálja meg felidézni azokat az embereket az életében, akikben pozitívan csalódott és merítsen erõt ezekbõl a gondolatokból. Meglátja, hamarosan megint közel tudja engedni magához az arra érdemeseket.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-03-21

Szûz

VIII.24. - IX.23.

A hétvége úgy alakulhat, hogy talán egyedül kell töltened, párodnak el kell utaznia. Kezdetben ez nagyon elszomoríthat és nyugtalansággal tölthet el az egyedüllét lehetõsége. Ez rmeek alkalom lehetne számodra, hogy egy kicsit magadba legyél és rendezd a gondolataidat. Csinálj olyan dolgokat, amik örömet okoznak és kikapcsolnak téged. Egyedülállóként mozgalmas és izgalmas hétvégéd lesz, de ne képzelj bele többet, mint ami mögötte van.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: