Bak

XII.22. - I.20.

Egy váratlan és nagyon romantikus ötlettel álhat elõ a párod a hétvégén, ám te még sem úgy reagálod le, ahogyan azt õ elképzelte. Emiatt kissé neheztelhet rád, hiszen annyi energiát és idõt áldozott a meglepetés elékészítésébe. Ne hagyd, hogy ez a dolog elfajuljon, engeszteld ki mihamarabb. Ha egyedülálló vagy akkor még a lélekben le nem zárd kapcsolatod körül foroghatnak a gondolataid. Most szívesen töltöd egyedül a hétvégét, vége alkalmad nyílik olyan programokat szervezni, amire már régen vágysz.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Egy nagyon izgalmas valakivel hozhatja ma össze az élet, kedves Bak, akinek sikerül hamar feledtetni önnel a napi gondokat. Amennyiben mégis úgy gondolná, mindez túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, ne tegye, mert ez bizony szép és igaz is egyszerre!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntõ

I.21. - II.20.

A hétvégédet munkával kell töltened, a párod nem tetszését fejezheti ki emiatt, mivel õ egy meglepetés programot szervezett számotokra. Ezt mielõbb beszéljétek meg, mert ebbõl hosszú idõre szóló harag lehet és ahogy telik az idõ egyre kevésbé fogjátok tudni megbeszélni a dolgot. Talán késõbb mindketten másképp emlékeztek vissza erre a dologra. Ha keresed a párod olyan illetõ kerül az utadba, akitõl bizonytalan jeleket érzékelhetsz egyelõre.

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-06-29 - Ma kissé nyomaszthatja szerelmi téren valami...

Halak

II.21. - III.20.

Pároddal a hétvégén fellobbanhat a szerelem lángja köztetek, egy mostanában közösen megoldott probléma még jobban összehozott benneteket. Igazán boldognak érezheted magad, rájöhetsz, hogy párodra mindenben számíthatsz, nemcsak a jóban, a nehézségekben is melletted áll. Ha keresed a párod, akkor a legnagyobb eséllyel a barátaid vagy az internet segytségével találhatod meg a szerelmet.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Valami most nagyon lekötheti a figyelmét, érdeklõdését, amitõl szinte alig lehet majd elrángatni önt, mégis egyesek eredményes kísérleteket tehetnek erre. Ha alkalmilag enged is, mihelyt lehet, térjen vissza a hazai pályára, mert addig úgysem lel nyugalmat, amíg a végére nem jár annak, aminek szeretne!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: