Rák

Szingli: Fontos neked a hűség, és képtelen vagy akár még randizni is olyan férfival, akiről esetleg tudod, hogy megcsalta a régebbi barátnőjét. Szóval most nagy dilemma elé kerülsz, mert nagyon tetszik egy srác, de nem épp az a hűséges típus.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma egy nehéz és fárasztó nap elé nézhet, kedves Rák. Ön nagyon jól átlátja a kényes helyzeteket és meg tudja vizsgálni õket minden oldalról, s ezért általában jó döntéseket képes hozni bonyolult ügyekben is. Ma is egy hasonló problémával kerülhet szembe, ahol esetleg egy szerzõdést kell újra mérlegelni, vagy felülírni. Bízzon saját ítéletében és tapasztalataiban, s akkor nem történhet semmi probléma.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Kezd sok lenni, hogy éjjel-nappal együtt vagytok a barátoddal? Szervezz kifejezetten lányos programokat, hogy eszébe se jusson veled menni. Jót fog tenni mindkettőtöknek!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2023-06-06

Oroszlán

Szingli: Nem feltétlenül baj, ha nem ugyanaz az érdeklődési körötök – ez akár fel is dobhatja a kapcsolatotokat, mert megismerkedhettek teljesen más hobbikkal, helyekkel. Szóval ne írd le magadban a srácot, csak mert elsőre nincs bennetek sok közös!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Lehet, hogy nemrég valaki elhagyta, akire nagyon számított kedves Oroszlán. Ez a nagy csalódás lehet, hogy eltört valamit önben, s ettõl egy kicsit úgy érezheti, hogy nem bízhat meg többé senkiben. Próbálja meg felidézni azokat az embereket az életében, akikben pozitívan csalódott és merítsen erõt ezekbõl a gondolatokból. Meglátja, hamarosan megint közel tudja engedni magához az arra érdemeseket.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Úgy érzed, eltávolodtatok? Akkor tegyél ez ellen, de semmiképpen sem szemrehányó megjegyzéseket! Szervezz olyan közös programokat, amikre már régóta vágytatok, de akár az ágyban is kipróbálhatnátok néhány újdonságot.

Szűz

Szingli: Tele vagy félelmekkel, hogy nem lennél elég jó annak a fiúnak, aki őrülten tetszik? Bízz jobban magadban, az eszedben, humorodban és vonzerődben!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Kedves Szûz, bizony a régi rossz szokásokat, nagyon nehéz elhagyni, de olykor felül kell írnunk azokat a gondolatokat, amik berögzõdéseink kialakulásához vezettek, annak érdekében, hogy a ránk váró változások be tudjanak köszönteni életünkben. Engedje, hogy barátai segítsenek önnek ebben a nehéz lépésben, s meglátja, a jövõben döntésének számtalan elõnyét élvezheti majd.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Elbizonytalanodsz a szerelmeddel kapcsolatban. Leginkább magad miatt, valamiért nem adsz bele mindent, hogy szuper legyen és ez aggasztó jel. Ha valóban nem éri meg küzdeni, akkor meg kell hoznod a legnehezebb döntést is!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-04-19 - Meglehet, hogy ma elhangzik valami, ami sokat rombolhat önértékelésén....

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: