Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 11-én is!

Kos:

Szingli: Szinte már annyira vágysz a szenvedélyre, hogy azzal a sráccal is randiznál, aki nem is annyira tetszik és pár hónapja még egy percet sem pazaroltál volna rá. Akkor most se tedd, legyél picit türelmesebb!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-16)

Kedves Kos ma lehet, hogy meg kell birkóznia néhány anyago problémával, melyeket szíve szerint elodázna, azonban sajnos nem lehet. Ne hagyja, hogy érzelmei egy pillanatra is felülkerekedjenek józan eszén. Gondolja végig, mérlegelje hideg fejjel és tudatosan lehetõségeit, s majd csak aztán hozza meg a döntést az ügyben.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Minél kevésbé félsz kimondani, amit gondolsz vagy amit érzel, annál stabilabb a kapcsolatod. Ha úgy érzed, meginogna az egész, ha őszinte lennél, az nem jelent túl jót. Fontos, hogy kiderítsd magadban, miért alakult ez így?

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-01-05 - Míg a mai nap kifejezetten kedvezhet egy hirtelen jött, spontán....

Bika:

Szingli: Most a legjobbat tudod kihozni magadból, és ennek megfelelően a legjobban hozzád illő srácokat is vonzod. nem lehet mellényúlás, úgyhogy kalandra fel!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-16)

Ma egy régi szorongása, elégedetlensége törhet fel újra és boríthatja el elméjét negatív gondolatokkal, kedves Bika. Ezek a régi érzelmek kellemetlenül érintik és bizonyos szituációkban kínosan, vagy szégyenkezve is érezheti magát miattuk. Próbálja meg ezeket a rossz emlékeket kibeszélni magából valakivel, akiben megbízik, és semmiképp se hagyja, hogy jelenét is elrontsák, csakúgy mint múltja egyes részeit.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Rengeteg minden múlik azon, tudsz-e újítani, változtatni, és nem is a pasid miatt, hanem magadért. Ugye vannak olyan tulajdonságaid, amit te magad is utálsz – na pont ezekről van szó!

Ikrek:

Szingli: Azt gondoltad egy közös élmény, vagy érdeklődés közelebb hoz benneteket azzal a sráccal, de nem, nem megy. Ne bánkódj sokáig miatta, mert időben kiderült, hogy erőltetett lenne a kapcsolat minden pillanata.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-16)

Ha a napja jól indul, akkor egész nap pörögni fog, kedves Ikrek, de ha nem rázza fel magát idõben, bizony ?úgymaradhat?, és rossz hangulata kihathat az egész napjára. A legjobb amit tehet, hogy egy kis zenével és mozgással indítja a napot, s meglátja, egész nap pörög majd, mint a búgócsiga.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Szeretnél komolyabb terveket, biztonságot, hogy tudd, érdemes ebbe a kapcsolatba többet beletenned. Ha hónapok után sem érzed stabilnak a viszonyotokat, akkor ezt mindenképp meg kell beszélnetek.

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-05-26

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: