Kos

Szingli: Ha bejön a srác, ezt tudasd vele is! Ne add fel, csak mert ő nem kezdeményez! Kivételesen te is lehetsz magabiztos és rámenős, hidd el, örülni fog neki, hogy nem neki kell megtennie az első lépést.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Ma igazán erõs és tartós kapcsolatok kialakítására lehet lehetõsége, kedves Kos. A szerelemben egy magasabb szintre léphetnek kedvesével, míg üzleti értelemben elmélyítheti, sõt lekötelezheti hosszú távra is üzlettársait. Használja ki jól ezt a napot és élvezze, hogy nem csak eddigi ismeretségei mehetnek át minõségi javuláson, de új, gyümölcsözõ ismerõsökre is szert tehet.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Ne akadj fent apróságokon, mert akkor az egész hétvégétek állandó veszekedésből fog állni. Inkább élvezd ki, hogy végre mindketten ráértek és van két napotok egymásra!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2023-08-05

Bika

Szingli: Végre van időd olyan dolgokra, amiket már hetek óta tervezgetsz, de mindig közbe jött valami. Szerencsére annyira lefoglalnak és kikapcsolnak a teendőid, hogy egy percig sem agyalsz a fiúkon!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Lehet, hogy egy nagyobb lakoma hatására kissé labilisnak érezheti közérzetét, ezért elhatározhatja, hogy ezen túl nagyobb figyelmet fordít egészségére és azon belül is táplálkozására. Ne csak étrendjét reformálja meg, hanem életmódját is, kezdjen el rendszeresen mozogni és járjon utána, hogy önnek, személy szerint mely étrendek a legkiválóbbak. Lehet, hogy az elején nehéz lesz, de higgye el, kedves Bika, hogy változás idõvel megéri a fáradozást.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Sikerül végre olyan programokat szerveznetek, amiket mindketten szerettek, ezért tökéletes lesz az összhang köztetek, de nem csak a szórakozást illetően, az ágyban is teljesen egymásra kattantok!

Ikrek

Szingli: Ne foglalkozz a melóval most két napig, még akkor se, ha sok feladatod maradt a hétvégére. Muszáj pihenned, buliznod, kikapcsolódnod, majd hétfőn jobban rákapcsolsz!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Gondolkozott már azon, hogy belevág egy olyan tanfolyamba, ahol kiélheti kreativitását, mûvészi hajlamait, kedves Ikrek? Ha még nem, most eljött az ideális alkalom. Legyen az tánc, színjátszás, festés, vagy fotózás, ha most kezd bele, biztosan lesz elég energiája végigcsinálni a kurzust és tehetségével késõbb akár egy önálló kis vállalkozást is megteremthet. Vágjon bele bátran!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Bár nem akarod, mégis sikerül óránként kirobbantanod egy vitát a pasiddal. Feszült és türelmetlen vagy, talán jobb lenne most kicsit egyedül lenned, magadra koncentrálnod és megnyugodnod.

Rák

Szingli: Összefutsz egy korábbi exeddel, ami borzalmasan alakul. Ezek után pedig folyamatosan azon gondolkozol, hogy voltál képes ennyi időt pazarolni egy ilyen pasira! De gondolj arra, hogy ebből is tanultál!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Ma különösen sokszor megfordulhat a fejében ingatlanának értéknövelõ felújítása, vagy esetleg egy új értékbe való befektetés. Az ötlet kiváló, de ez semmiképp sem olyan döntés, amit jó elhamarkodottan meghozni. Járja körbe alaposan a témát és nézzen szét a piacon, hogy megtalálja az ön számára legkedvezõbb ajánlatot. Vigyázzon, az értéknövekedés eltarthat egy darabig, de ha tud várni, busásan megtérülhet befektetése, kedves Rák.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Úgy érzed, kicsit átbillent a mérleg mostanában, és a barátod már túlságosan is rajong érted, ez pedig egyre jobban idegesít. Egy-két nap külön lehet, hogy jót tenne most nektek!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: