Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén?

KOS

Szingli: A görcsös párkeresés helyett úgy döntesz, hogy inkább csak sodródsz az árral és meglátod, mi sül ki ebből. A jó hír, hogy már a hétvégén megtapasztalhatod a hatását! 

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-05-16)

Meglehet, kedves Kos, hogy ma egy kisebb konfliktusba keveredik, ami ugyanakkor mégis mély nyomot hagyhat önben. Akárhogy is, igyekezzen ne belelovallni magát abba, hogy ön a hibás, mert a vásár mindig kettõn áll! Ha pedig ez sehogy sem akarna sikerülni, beszélje meg a dolgot egy bizalmasával, aki feltehetõleg meg fogja majd erõsíteni abban, hogy nincs alapja lelkiismeret-furdalásának.

Párban: A kapcsolatod nem halad előre – legalábbis ezt érzed -, ezért elhatározod, hogy mindenképpen tisztázod a barátoddal a helyzetet. Az időzítés ennél jobb nem is lehetne.  

BIKA

Szingli: Egyre gyakrabban veszed észre, hogy az egyik kollégád vagy a főnököd másképp néz rád, de eddig mindig elhessegetted a dolgot. Most azonban változik a helyzet és többet nem tudod ignorálni az érdeklődését. 

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-05-16)

Akármilyen nagyszabású dologba s fogjon ma, kedves Bika, elõtte mindenképpen kérje ki a környezetében élõk véleményét, akik most sok szempontból lehetnek segítségére: egyrészt, megismerheti terveit mások szemszögébõl is, másrészt felvetõdhet néhány jó ötletük, mellyel nagyot lendíthetnek az elsõ lépések megtételén!

Párban: Egy munkaebéd miatt a barátod nagyon kiborul, és talán olyat is mond, amit nem gondol komolyan. A hétvége tökéletes alkalom arra, hogy ezt a szitut tisztázzátok.  

IKREK

Szingli: Magad sem tudod eldönteni, merre tovább a sráccal, akivel már volt néhány randid? Semmi gond, adj magadnak annyi időt, amennyi csak kell ahhoz, hogy magabiztos döntést hozz vele kapcsolatban. 

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-05-16)

Ma igen sok dolga lehet, kedves Ikrek, ami miatt érdemes lenne egy tervet készítenie, hogyan is lenne a legpraktikusabb haladnia. Kalkulálja mindenképpen bele a számításiba azt is, hogy elég ideje legyen majd a családjára, szeretteire, akik közül ma többeknek is szüksége lehet önre!

Nem bízol a párodban? Nézd meg mit mond csillagjegye a hűségéről!

Párban: A pároddal mostanában értelmetlen apróságokon is megy a vita, ezért úgy döntesz, ideje, hogy külön töltsétek a hétvégét. A barátnőidnek számos ötletük lesz a hogyanra. 

RÁK

Szingli: Mikor már azt hiszed, hogy macskás vénlányként fogsz megöregedni, feltűnik a herceg fehér lovon, bár van egy kis bibije. Tényleg elutasítanád emiatt? 

Párban: Attól, hogy most kissé elcsendesedtek a dolgok körülöttetek, még nem kell rögtön a legrosszabbra gondolnod. Inkább örülj neki, hogy minden rendben van. 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: