Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén?

KOS

Szingli: A görcsös párkeresés helyett úgy döntesz, hogy inkább csak sodródsz az árral és meglátod, mi sül ki ebből. A jó hír, hogy már a hétvégén megtapasztalhatod a hatását! 

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-09-30)

Jó ötlet lehet ma, ha barátaival tervez programot. Mindenképpen valami mûvészi, intuitív rendezvényre próbálja meg elcsábítani õket, mert ez nemcsak, hogy színesíti beszélgetéseiket, de ezen a napon ön is rendkívül fogékony a mûvészetek irányában. Felébredhet önben a vágy egy utazás iránt, s eljátszadozik a gondolattal, hogy mennyire szeret utazni, távoli helyekre ellátogatni. Ne habozzon, tervezze meg kései nyaralását és vágjon neki az útnak.

Ennek a 4 csillagjegynek a legerősebbek a megérzései

Párban: A kapcsolatod nem halad előre – legalábbis ezt érzed -, ezért elhatározod, hogy mindenképpen tisztázod a barátoddal a helyzetet. Az időzítés ennél jobb nem is lehetne.  

BIKA

Szingli: Egyre gyakrabban veszed észre, hogy az egyik kollégád vagy a főnököd másképp néz rád, de eddig mindig elhessegetted a dolgot. Most azonban változik a helyzet és többet nem tudod ignorálni az érdeklődését. 

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-09-30)

Ha eddig csak tervezgette otthona átalakítását, most eljött az alkalom is, hogy megtegye, kedves Bika. Remek esztétikai érzéke és kifinomult ízlése ma biztosan nem fogja cserben hagyni, azonban tetszését ezúttal inkább a visszafogott, letisztult térrendezés és a harmónia fogja elnyerni. Otthona átrendezése alkalmat adhat egy összejövetel megszervezésére is, ahol bizonyosan jól fog szórakozni.

Párban: Egy munkaebéd miatt a barátod nagyon kiborul, és talán olyat is mond, amit nem gondol komolyan. A hétvége tökéletes alkalom arra, hogy ezt a szitut tisztázzátok.  

IKREK

Szingli: Magad sem tudod eldönteni, merre tovább a sráccal, akivel már volt néhány randid? Semmi gond, adj magadnak annyi időt, amennyi csak kell ahhoz, hogy magabiztos döntést hozz vele kapcsolatban. 

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-09-30)

A mai nap ideális körülményeket biztosíthat arra, hogy nagymértékben ápolja, mélyítse emberi kapcsolatait, kedves Ikrek, legyen szó családi kötelékrõl, szerelemrõl, vagy barátságról. Aranyat érhet most egy kiadós beszélgetés éppúgy, mint egy közösen eltöltött program, vagy éppen egy romantikus este. Bármelyik esetében szinte idilli állapotokra lehet most számítani. Örüljenek, hogy vannak egymásnak, mulassanak jól és élvezzék az életet!

3 csillagjegy, aki a legnagyobb személyiségfejlődésen megy keresztül idén

Párban: A pároddal mostanában értelmetlen apróságokon is megy a vita, ezért úgy döntesz, ideje, hogy külön töltsétek a hétvégét. A barátnőidnek számos ötletük lesz a hogyanra. 

RÁK

Szingli: Mikor már azt hiszed, hogy macskás vénlányként fogsz megöregedni, feltűnik a herceg fehér lovon, bár van egy kis bibije. Tényleg elutasítanád emiatt? 

Párban: Attól, hogy most kissé elcsendesedtek a dolgok körülöttetek, még nem kell rögtön a legrosszabbra gondolnod. Inkább örülj neki, hogy minden rendben van. 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: