Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén?

KOS

Szingli: A görcsös párkeresés helyett úgy döntesz, hogy inkább csak sodródsz az árral és meglátod, mi sül ki ebből. A jó hír, hogy már a hétvégén megtapasztalhatod a hatását! 

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-05-17)

Ma ne igazán fogjon bele új dolgokba, kedves Kos, inkább maradjon azokon a területeken, amelyeken már otthonosan mozog, ugyanis ezeken várható most nagyobb fellendülés. Az estét mindenképpen töltse azokkal, akiket szeret. Csináljanak valami közös programot, beszélgessenek, egyenek, igyanak és érezzék nagyon jól magukat!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-03-21

Párban: A kapcsolatod nem halad előre – legalábbis ezt érzed -, ezért elhatározod, hogy mindenképpen tisztázod a barátoddal a helyzetet. Az időzítés ennél jobb nem is lehetne.  

BIKA

Szingli: Egyre gyakrabban veszed észre, hogy az egyik kollégád vagy a főnököd másképp néz rád, de eddig mindig elhessegetted a dolgot. Most azonban változik a helyzet és többet nem tudod ignorálni az érdeklődését. 

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-05-17)

Minél inkább törekedjen ma a biztonságra, kedves Bika, mert nagyobb lehet a rizikója most a kisebb baleseteknek. Ne vállalkozzon meredek, hajmeresztõ mutatványokra, maradjon csak azon mozgásformáknál, amelyekben biztos, s fõzéskor is rendkívül körültekintõen járjon el. Ha megússza estig a napot, ekkor már kevésbé érheti baj, de azért biztos, ami biztos...

Párban: Egy munkaebéd miatt a barátod nagyon kiborul, és talán olyat is mond, amit nem gondol komolyan. A hétvége tökéletes alkalom arra, hogy ezt a szitut tisztázzátok.  

IKREK

Szingli: Magad sem tudod eldönteni, merre tovább a sráccal, akivel már volt néhány randid? Semmi gond, adj magadnak annyi időt, amennyi csak kell ahhoz, hogy magabiztos döntést hozz vele kapcsolatban. 

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-05-17)

Meglehet, kedves Ikrek, hogy ma kissé nehezen koncentrál az aktuális teendõire, talán figyelme elkalandozik, máshol járnak gondolatai. Próbálja meg kiküszöbölni ezt a nem túl szerencsés idõpontban önre törõ figyelemhiányos állapotot, ugyanis könnyen lehet, hogy ma egy igen fontos fordulat állhat be a karrierjében!

Ők a legcsodálatosabb női csillagjegyek, akiket minden férfi csodál!

Párban: A pároddal mostanában értelmetlen apróságokon is megy a vita, ezért úgy döntesz, ideje, hogy külön töltsétek a hétvégét. A barátnőidnek számos ötletük lesz a hogyanra. 

RÁK

Szingli: Mikor már azt hiszed, hogy macskás vénlányként fogsz megöregedni, feltűnik a herceg fehér lovon, bár van egy kis bibije. Tényleg elutasítanád emiatt? 

Párban: Attól, hogy most kissé elcsendesedtek a dolgok körülöttetek, még nem kell rögtön a legrosszabbra gondolnod. Inkább örülj neki, hogy minden rendben van. 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: