Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén?

KOS

Szingli: A görcsös párkeresés helyett úgy döntesz, hogy inkább csak sodródsz az árral és meglátod, mi sül ki ebből. A jó hír, hogy már a hétvégén megtapasztalhatod a hatását! 

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma számos új emberrel ismerkedhet meg, ami legfõképpen mai, szakmai tevékenységének köszönhetõ, néhányan közülük ráadásul, meglehetõsen jó partnernek bizonyulnak a jövõbeni terveihez. Bármennyire is bizalomgerjesztõnek tûnnek, csak lassan, tapogatózva ossza meg velük elképzeléseit, hogy még idõben megállhasson, ha szükséges!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ezek a csillagjegyek a szakítás után is adnának még egy esélyt

Párban: A kapcsolatod nem halad előre – legalábbis ezt érzed -, ezért elhatározod, hogy mindenképpen tisztázod a barátoddal a helyzetet. Az időzítés ennél jobb nem is lehetne.  

BIKA

Szingli: Egyre gyakrabban veszed észre, hogy az egyik kollégád vagy a főnököd másképp néz rád, de eddig mindig elhessegetted a dolgot. Most azonban változik a helyzet és többet nem tudod ignorálni az érdeklődését. 

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Már hosszú ideje nem érezhette magát ennyire energikusnak és motiváltnak, mint ma, kedves Bika, ennek hatására, valósággal megtáltosodhat, és sikert, sikerre halmozhat! Bátran emelje a tétet, mert ma nincs az a feladat, amit ne lenne képes megoldani!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Egy munkaebéd miatt a barátod nagyon kiborul, és talán olyat is mond, amit nem gondol komolyan. A hétvége tökéletes alkalom arra, hogy ezt a szitut tisztázzátok.  

IKREK

Szingli: Magad sem tudod eldönteni, merre tovább a sráccal, akivel már volt néhány randid? Semmi gond, adj magadnak annyi időt, amennyi csak kell ahhoz, hogy magabiztos döntést hozz vele kapcsolatban. 

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma rendkívül mozgalmas lehet a napja, ráadásul, a technika vívmányaival is meggyûlhet a baja, így nem éppen stresszmentes napnak nézhet elébe. Végzõdjenek bárhogy is a dolgok, a legfontosabb, hogy ne veszítse el a fejét, legyen kitartó és áldozatkész. Este mindenképpen oldja a stresszt, egy forró fürdõ, vagy egy masszázs most ebben sokat segíthet!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-02-22

Párban: A pároddal mostanában értelmetlen apróságokon is megy a vita, ezért úgy döntesz, ideje, hogy külön töltsétek a hétvégét. A barátnőidnek számos ötletük lesz a hogyanra. 

RÁK

Szingli: Mikor már azt hiszed, hogy macskás vénlányként fogsz megöregedni, feltűnik a herceg fehér lovon, bár van egy kis bibije. Tényleg elutasítanád emiatt? 

Párban: Attól, hogy most kissé elcsendesedtek a dolgok körülöttetek, még nem kell rögtön a legrosszabbra gondolnod. Inkább örülj neki, hogy minden rendben van. 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: