OROSZLÁN

Szingli: Azt érzed, hogy nem hiányzik most egy társ az életedből, de azonnal felülírod ezt az elképzelést, amikor belebotlasz egy nagyon helyes srácba. Adj neki esélyt! 

Párban: A kapcsolatod már egy ideje hullámvölgybe került, de most végre sikerül kikecmeregni belőle és ez új lendületet ad a közös jövő tervezéséhez. Már a hétvégén vágj bele! 

Szerelmi horoszkóp 2020 szeptemberére – A világegyetem is más energiákat mozgósít...

SZŰZ

Szingli: Egy házibuliba hívnak, ahová semmi kedved elmenni, de kár lenne lemondani, mert valaki olyan is hivatalos rá, aki már régóta megdobogtatja a szíved. Dobd be magad nála! 

Párban: Felbukkanhat egy régi szerelmed az életedben, akivel eddig sosem volt megfelelő az időzítés. Most sem az, úgyhogy, ha nem akarsz belőle vitát, még egy közös kávézásba se menj bele. 

MÉRLEG

Szingli: Az egyik haverod, akit évek óta ismersz, olyan gesztust tesz feléd, hogy rögtön átértékeled a vele való viszonyodat. Viszont óvatosan, mert nem biztos, hogy ő is így érez… 

Párban: A problémamegoldás ott kezdődik, hogy őszintén megnyíltok egymásnak. Amíg egyetlen titok is van kettőtök között, addig nem lesz kiegyensúlyozott a kapcsolat.

Te milyen állat lennél csillagjegyed alapján? Megmutatjuk, alapvető tulajdonságaid szerint mi lenne természetbeli feladatod

SKORPIÓ

Szingli: Szuper lehetőséget kapsz a munkahelyeden, ami egyúttal új embereket is hoz az életedbe. Alaposan nyisd ki a szemedet, mert Ámor nyila most eltalálhat! 

Párban: Most arra lenne a legnagyobb szükséged, hogy a hétköznapok problémáit magad mögött hagyd. Ehhez egy jó kis kirándulás tökéletesen passzol, még a pasid sem fog rá nemet mondani, mert tudja, hogy erre mindennél nagyobb szükséged van. 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: