NYILAS 

Szingli: Sok pletyka kering az ismeretségi körödben arról a srácról, akivel randizni szeretnél. Valószínűleg van valóságalapja, de azért nem kell rögtön ítélkezni, adhatsz neki egy esélyt. 

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-05-17)

Annak ellenére, hogy ma nagyon sok idõt és energiát szentelhet valaminek, mégsem biztos, hogy siker koronázza majd a dolgot, ami átmenetileg, meglehetõsen lehangolhatja, de mégis, fela fejjel, kedves Nyilas! Ne feledje, a rossz tapasztalat is tapasztalat, s nem elvesztegetett idõ a sok zsákutca sem, ugyanis közelebb visz a megoldáshoz, ha az ember tudja, hogy biztosan nem mûködik. Leygen kitartó, s akkor végül úgyis célba ér!

Párban: A barátod családja az idegeidre megy a „mindent jobban tudunk” attitűddel. Viszont azzal, ha leoltod őket, nem nyerhetsz csatát, úgyhogy jobb híján igyekezz minimálisra szorítani a találkozásokat. 

A horoszkóp megmutatja ki a legjobb férj? —  Sosem találnád ki, inkább olvasd!

BAK

Szingli: Ritka az, amikor kábé azonnal egy hullámhosszra kerülsz valakivel, hiszen általában nem nyílsz meg egykönnyen. Ez a srác azonban tudhat valamit, mert rögtön levesz a lábadról. 

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-05-17)

A mai nap, az élet több terültén is nagy szüksége lehet önre a környezetében élõknek, így garantáltan nem fog majd unatkozni, kedves Bak. Ha sikerül kitartania, s mindenhol derekasan helytállnia, akkor nem marad majd el a méltó elismerés és jutalom sem!

Párban: Szeretnél egy új oldaladról is bemutatkozni a barátodnak? Itt az esély rá, ugyanis olyan szituációba kerültök, ami megköveteli, hogy bevesd magad. 

VÍZÖNTŐ

Szingli: Nyitott vagy egy új kapcsolatra, csak azt nem tudod, merre indulj el, mert a társkereső appok eddig nem jöttek be. Ne keseredj el, ennek a tanácstalanságnak hamarosan vége. 

Párban: Magad sem érted, hogy miért, de meginog a bizalmad a párodban. Mindenképp beszélj vele erről, mert az egyetlen, aki ebben jó tanácsot tudni adni, az ő maga lesz. 

HALAK

Szingli: A srác, aki bejelentkezik nálad inkább furcsa, mint vonzó, de ha meg tud nevettetni, akkor igazából teljesen mindegy. A lényeg, hogy jól érezd magad vele! (És egy kis furcsaság mindenkiben van.) 

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-05-17)

Minden csak elszántság és kitartás kérdése az életben, kedves Halak, így nincs lehetetlen, csak tehetetlen! A siker receptje voltaképpen ilyen egyszerû, már csak alkalmazni kell a gyakorlatban is, s a legtöbb ember pontosan ennél a résznél bukik el a legtöbbször. Ön ne kövesse a példájukat!

Párban: Igazán vad, és szenvedélytől fűtött hétvégére számíthatsz, ami egyáltalán nincs ellenedre. Ugyanakkor a jó időt azért használd ki a pasiddal, az összebújás vágyakozása úgyis nagyon izgató.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: