NYILAS 

Szingli: Sok pletyka kering az ismeretségi körödben arról a srácról, akivel randizni szeretnél. Valószínűleg van valóságalapja, de azért nem kell rögtön ítélkezni, adhatsz neki egy esélyt. 

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Amennyiben hisz a végzetben, kedves Nyilas, nos, most minden beteljesülhet, amit ez alatt értünk, méghozzá, csakis a jó értelemben! A csillagok ma nagyon szerencsés állása szinte tökéletessé teheti a napját, amikor is szabadon ismerkedhet, felfedezhet, vagy éppen megtalálhatja azt, akit már oly régóta keresett!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: A barátod családja az idegeidre megy a „mindent jobban tudunk” attitűddel. Viszont azzal, ha leoltod őket, nem nyerhetsz csatát, úgyhogy jobb híján igyekezz minimálisra szorítani a találkozásokat. 

Mi a legfőbb pszichikai képességed, miben rejlik az erőd? - A csillagjegyed most elárulja

BAK

Szingli: Ritka az, amikor kábé azonnal egy hullámhosszra kerülsz valakivel, hiszen általában nem nyílsz meg egykönnyen. Ez a srác azonban tudhat valamit, mert rögtön levesz a lábadról. 

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Egy nagyon izgalmas valakivel hozhatja ma össze az élet, kedves Bak, akinek sikerül hamar feledtetni önnel a napi gondokat. Amennyiben mégis úgy gondolná, mindez túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, ne tegye, mert ez bizony szép és igaz is egyszerre!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Szeretnél egy új oldaladról is bemutatkozni a barátodnak? Itt az esély rá, ugyanis olyan szituációba kerültök, ami megköveteli, hogy bevesd magad. 

VÍZÖNTŐ

Szingli: Nyitott vagy egy új kapcsolatra, csak azt nem tudod, merre indulj el, mert a társkereső appok eddig nem jöttek be. Ne keseredj el, ennek a tanácstalanságnak hamarosan vége. 

Párban: Magad sem érted, hogy miért, de meginog a bizalmad a párodban. Mindenképp beszélj vele erről, mert az egyetlen, aki ebben jó tanácsot tudni adni, az ő maga lesz. 

Napi horoszkóp 2020. január 26. - Ma egy kellemes hírt kaphatsz, vagy egy elismerést egy múltbéli tevékenységeddel kapcsolatban...

HALAK

Szingli: A srác, aki bejelentkezik nálad inkább furcsa, mint vonzó, de ha meg tud nevettetni, akkor igazából teljesen mindegy. A lényeg, hogy jól érezd magad vele! (És egy kis furcsaság mindenkiben van.) 

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Valami most nagyon lekötheti a figyelmét, érdeklõdését, amitõl szinte alig lehet majd elrángatni önt, mégis egyesek eredményes kísérleteket tehetnek erre. Ha alkalmilag enged is, mihelyt lehet, térjen vissza a hazai pályára, mert addig úgysem lel nyugalmat, amíg a végére nem jár annak, aminek szeretne!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Igazán vad, és szenvedélytől fűtött hétvégére számíthatsz, ami egyáltalán nincs ellenedre. Ugyanakkor a jó időt azért használd ki a pasiddal, az összebújás vágyakozása úgyis nagyon izgató.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: