Mérleg

Tőled szokatlanul most nem áradsz, nem ragyogod be csodálatos mosolyoddal az egész világot. Inkább szeretnél csendben, egyedül lenni, elvonulni szenthelyedre, egy meghitt környezetbe, rendet tenni magadban. Ám a benned levő gondoskodni vágyó szeretet ezt nem biztos, hogy hagyja, hisz vinnéd ágyba szerelmednek a reggelit, bújnál hozzá, érintenéd. Engedj el minden gondot, bánatot, teremts csodát magad körül!

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

A pénzügyek terén ma kissé megfenekleni látszik aktuális költségvetése, esetleg hirtelen, talán kissé túlzó kiadásai is adódtak mostanában. Bármennyire is lehetetlennek, frusztrálónak tûnik a helyzet, ne aggodalmaskodjon, hisz úgyis kitalál majd valamit, mint mindig!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Ha engedsz hiúságodnak, még hoppon is maradhatsz! Ne legyél végletes, ne told túl a dolgokat, főleg, ha elkapna a megfelelési kényszer! Nemhogy vonzóvá nem válsz, de talán még ellenszenvet is teremtesz – legyen ez akár öltözködésed, hangoskodásod, de még visszahúzódásodra is vonatkozhat. A már meglévő szerelmi kapcsolatodat aggódásod terhelheti, találj rá hitedre, ami tudja, hogy minden rendben van!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Ma egy meglehetõsen érdekes találkozón, esetleg családi, baráti összejövetelen vehet részt, vagy ülhet házigazdát, ahol megismerkedhet néhány olyan, érdekfeszítõ dologban jártas embert, mint amilyen az asztrológia, a metafizika, a környezetvédelem, vagy éppen a mûvészetek, így nem csak egy jó beszélgetés, de egy meglehetõsen tanulságos este is kikerekedhet a dologból, amin szellemileg sokat adhat és kaphat egyaránt!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Így változik meg minden csillagjegy élete Májusban

Nyilas

Szíved vágyik a szerelem után, de egy akadály miatt könnyen lehet, hogy nem tud kibontakozni, legalábbis, nem úgy, ahogy te szeretnéd. Meglehet, hogy a pénzben látod a nehézséget, s azt gondolod, ha több lenne a bankszámládon, akkor minden a tied lehetne - de ne hidd! Anyaggal csak anyagot tudsz teremteni, a léleknek elég, ha lélek szól hozzá! A titkok még mindig körülötted vannak, talán az az akadály.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Amennyiben hisz a végzetben, kedves Nyilas, nos, most minden beteljesülhet, amit ez alatt értünk, méghozzá, csakis a jó értelemben! A csillagok ma nagyon szerencsés állása szinte tökéletessé teheti a napját, amikor is szabadon ismerkedhet, felfedezhet, vagy éppen megtalálhatja azt, akit már oly régóta keresett!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: