Szeretnéd tudni, mit hoznak neked a csillagok a hónapban szerelmi téren? Számolhatsz-e az új kedves megjelenésével vagy valamilyen pozitív fordulatra a jelenlegi pároddal? Tudd meg mennyi romantikával vagy éppen szerelmes civakodással kell számolnod, mert remélhetőleg ennél rosszabbra nem kell számítanod!

Kos

Azok, akik mostanában sokat civakodtak végre fellélegezhetnek. Még ez a hónap nem lesz teljesen tökéletes, akadnak súrlódások és kisebb összetűzések, de már sokkal nyugodtabbak lesznek a kedélyek és meghitt pillanatokkal is számolhatsz. Fontos, hogy belásd a hibáidat és képes legyél elnézést kérni kedvesedtől. Az egyedülállókat senki sem fogja meg a hónapban, folyton csak mások hibáit veszik észre. Így tény és való, nem könnyű partnert fogni. Érdemes lenne elgondolkozniuk azon, mennyire reálisak az elvárásaik!

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Egy új munka lehetõsége környékezheti meg, kedves Bak, ami igencsak megragadja figyelmét. A lehetõség jobb körülményeket kínál és egy régi álmát teljesítheti be vele, azonban egy másik fontos dolgot lehet, hogy fel kell adnia cserébe. A választás nem lesz egyszerû, ezért alaposan mérlegelje lehetõségeit, mielõtt dönt.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Így éreznek a csillagjegyek, amikor összetörték a szívüket

Bika

Amennyiben egyedülálló vagy, légy résen, mert bárhol rád találhat a szerelem! Egyes Bikáknak túl sok hódolójuk is akadhat. Bár élvezik a tündöklést, legyenek felelősségteljesek és soha ne áruljanak zsákbamacskát! Mások viszont elkezdhetnek kikacsintgatni a kapcsolatukból. Ha úgy érzik, már nem szeretik kedvesüket, akkor előbb lépjenek ki a kapcsolatból és azután keressenek párt. Akik pedig még szeretik kedvesüket, legyenek őszinték velük és igyekezzenek tudatosan építeni a kapcsolatukat!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Kedves Bika, ma nagy lehetõségek akadhatnak útjába, ha elég figyel és nyitva tartja a szemét. Nem feltétlenül fog pénzt találni a járdán, de lehet, hogy barátaival egy remek ötletet eszelnek ki, amibõl hosszú távon gyümölcsözõ vállalkozás is lehet. Ne becsülje alá magát, vágjon bele bátran egy új projektbe.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

A hónapban igen nagy hévvel kezdesz bele a párkeresésbe. Még a ruhatáradat is felfrissíted a siker érdekében. Azért figyelj arra, hogy jó, ha határozottnak mutatkozol, de ne légy túl rámenős. Továbbá ne görcsölj rá a párkeresésre vagy a randikra, hanem légy természetes és gondolkodj pozitívan! Amennyiben párban élsz, akkor fel kellene kicsit turbózni a viszonyodat. Rázd fel magatokat, romantikázzatok, dolgozzatok azon, hogy visszatérjen a tűz a hálóba és a mindennapokba egyaránt, mert nagyon el fog laposodni a kapcsolatotok.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Ma egy kicsit fáradtabbnak érezheti magát, még a szokásosnál is, kedves Ikrek, ami köszönhetõ az idõjárásnak, de akár annak is, hogy az utóbbi napokban igencsak energikus volt és tevékenyen részt vett mind a családi, baráti, mind a munkahelyi eseményekben. Lehet, hogy most jött el az ideje egy kis pihenésnek.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

Sok meglepetést tartogat neked ez a hét. Párod egy egészen új oldaláról mutatkozhat be és sok új, kellemes élményt szerezhet neked, ami közelebb visz titeket egymáshoz. Ezért légy nyitott és próbálj meg neki minél többször igent mondani. Igyekezz kimutatni neki az érzéseidet és ne felejtsd el pozitív visszacsatolásban részesíteni, ha valami jót tesz veled. Ám ha még egyedülálló vagy, akkor a hónapban végre meglelheted a szerelmet, ám ehhez az kell, hogy kimozdulj otthonról! 

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Ha eddig ne, akkor most bebizonyíthatja magának, hogy mennyire kitartó, kedves Rák. Ha tegnap belekezdett valami fontosba, akkor ne hagyja, hogy ügyei, vagy rossz természete eltántorítsák álmai megvalósításától. Akkor is folytassa, amit elkezdett, ha úgy tûnik, ma mindenki önt akarja.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: