Oroszlán

Meglehetősen változatos hónap előtt állsz. Hol jobban, hol kevéssé fényesen alakul a szerelmi életed. Sok kellemes élmény is fog érni, de mellette többször is összekaphattok a kedveseddel apróságokon. Ám minél nagyobb a vita, utána annál is nagyobb lesz a békülés. Mindig törekedjetek arra, hogy ne csak felszínesen, hanem hosszú távon is megoldjátok a problémákat. Az egyedülállók egyik napról a másikra eshetnek szerelembe, méghozzá olyasvalakibe, akire eddig más szemmel tekintettek.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Lehet, hogy nemrég valaki elhagyta, akire nagyon számított kedves Oroszlán. Ez a nagy csalódás lehet, hogy eltört valamit önben, s ettõl egy kicsit úgy érezheti, hogy nem bízhat meg többé senkiben. Próbálja meg felidézni azokat az embereket az életében, akikben pozitívan csalódott és merítsen erõt ezekbõl a gondolatokból. Meglátja, hamarosan megint közel tudja engedni magához az arra érdemeseket.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz

Azon dolgozol, hogy szebbé és jobbá tedd a kapcsolatodat, hogy újra beléd szeressen a kedvesed. Nagyon helyes! Az eredmény nem marad el. Szenvedéllyel teli, romantikus hónap elé néztek és rengeteget javulhat a kapcsolatotok. Ám egyes párban élők veszélyben vannak, mert megkísérthetik őket. Mindenképpen maradjanak hűségesek, már csak azért is, mert egy könnyű kalandon kívül más egyebet nem ígérne nekik a harmadik fél. Viszont az egyedülállók is meglelhetik a hónapban azt, akiért egyenesen rajongani fognak.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Kedves Szûz, bizony a régi rossz szokásokat, nagyon nehéz elhagyni, de olykor felül kell írnunk azokat a gondolatokat, amik berögzõdéseink kialakulásához vezettek, annak érdekében, hogy a ránk váró változások be tudjanak köszönteni életünkben. Engedje, hogy barátai segítsenek önnek ebben a nehéz lépésben, s meglátja, a jövõben döntésének számtalan elõnyét élvezheti majd.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vasárnapi Horoszkóp 2020-11-29

Mérleg

Szingliként a legfőbb céloddá válik az, hogy megtaláld a kedvesedet. Még szerencse, hogy a csillagok támogatni fognak benne és több hódolóval is összehozhat a sors. Utána már az lesz a problémád, hogy nem tudsz majd dönteni. Amennyiben párban élsz, arra kell rá döbbenned, hogy mindketten másra vágytok. Ám attól még nem jelenti azt, hogy szakítanotok kellene. Ha mindketten akarjátok, össze tudjátok egyeztetni a vágyaitokat. Veszekedés és sértődések helyett, inkább igyekezzetek kompromisszumokat kötni.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Mindig is nagyon jól végezte munkáját, sõt néha már-már õrült módon. Megfordult már a fejében az, hogy ez az egészsége rovására is mehet? Talán meg kéne fontolnia, hogy nem mostani munkája az ideális az ön számára, kedves Mérleg, és el kellene gondolkoznia a változtatáson.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Igazán romantikus hónap elé nézel a kedveseddel. Sokkal több időt töltötök együtt a korábbiakhoz képest. Utazgatás, kirándulás, izgalmas programok várnak rátok. Érdemes elhagyni otthonokat és odakint keresni magatoknak izgalmakat, mert így még inkább felfrissülhet szerelmi életetek. Érdemes a hálóban is egy kicsit bevállalósnak lenned és engedni kedvesed vágyainak. Amennyiben még nincs párod, próbálj meg nyitott szemmel járni, mert van valaki, aki titokban gyengéd érzelmeket táplál irántad. 

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ön mindig céltudatos, következetes és akaratos, kedves Skorpió, így elhatározásaiban is igencsak hajthatatlan. Azonban ma eljött az ideje, hogy megengedjen magának egy kis élvezetet. Akár az elmúlt idõszak jutalmaként, akár azért, hogy tovább tudja csinálni elhatározásait, kényeztesse magát egy nagy adag édességgel, néhány óra relaxálással, vagy valamivel, amirõl már régóta lemondott. Ne vegye mindig olyan komolyan az életet, néha engedje el magát.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: