A szerelmi csalódás mindenki számára megrázó. Egyeseket jobban földhöz vág és sokáig szenvednek miatta, míg másokat annyira nem érint meg és hamar túllépnek rajta. Persze ez a kapcsolat intenzitásától, és az eltöltött időtől is függ. De ha csak pusztán a csillagjegyeket nézzük, akkor vajon hogyan élik túl a szerelmi bánatot a zodiákus tagjai?

Kos

Először teljesen kiakad és depressziós lesz. Ám nem tart sokáig nála ez az állapot, hamar felszívja magát, hogy ő nem fog senki után sírni, senkiért sem fog szenvedni. Meg különben is, túl jó volt az illetőhöz, nem érdemelte meg. Egy kis önbizalomtuninggal kifényezi magát, az illetőt viszont lehúzza, és mire a folyamat végére, már készen is áll egy új kapcsolatra, de legalábbis arra, hogy randizzon.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma számos új emberrel ismerkedhet meg, ami legfõképpen mai, szakmai tevékenységének köszönhetõ, néhányan közülük ráadásul, meglehetõsen jó partnernek bizonyulnak a jövõbeni terveihez. Bármennyire is bizalomgerjesztõnek tûnnek, csak lassan, tapogatózva ossza meg velük elképzeléseit, hogy még idõben megállhasson, ha szükséges!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2020-07-20

Bika

Teljesen kikészíti a szerelmi csalódás, sokáig nem képes magához térni, csak baráti segítséggel. Mindig magában keresi a hibát, elkezdi magát lehúzni, hogy nem lehet szeretni és ha valaki nem állítja le ezt a folyamatot agyonmarcangolja magát. Akkor sikerül rajta túllépnie, ha mindent eltűntet, ami vele kapcsolatos és úgy tesz, mintha az illető soha nem is létezett volna.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Már hosszú ideje nem érezhette magát ennyire energikusnak és motiváltnak, mint ma, kedves Bika, ennek hatására, valósággal megtáltosodhat, és sikert, sikerre halmozhat! Bátran emelje a tétet, mert ma nincs az a feladat, amit ne lenne képes megoldani!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Egyszerűen nem vesz tudomást róla. Megpróbálja elnyomni magában. Kétségkívül szenved tőle, de még inkább szenvedne, ha nem igyekezne eljátszani, hogy rendben van. Ez a színjáték az ő mankója. Előszeretettel kezd el vadászgatni, tesztelni hatalmát, hogy helyrebillenjen az egója. Viszont ilyenkor még jó darabig egy jéghegy lesz és hajlamos arra, hogy gonoszul bánjon másokkal, amiért őt is sérelem érte.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma rendkívül mozgalmas lehet a napja, ráadásul, a technika vívmányaival is meggyûlhet a baja, így nem éppen stresszmentes napnak nézhet elébe. Végzõdjenek bárhogy is a dolgok, a legfontosabb, hogy ne veszítse el a fejét, legyen kitartó és áldozatkész. Este mindenképpen oldja a stresszt, egy forró fürdõ, vagy egy masszázs most ebben sokat segíthet!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

Rettenetesen szenved a szerelmi bánattól. Teljesen depresszióba zuhan és görcsösen ragaszkodik a szerelméhez. Mindent megtenne azért, hogy visszakapja kedvesét. Ha kell, akár zaklatja is, üldözi a szerelmével. Ha semmi lehetősége nem marad, akkor hosszú ideig képes magát sanyargatni testileg és lelkileg egyaránt. A család és a barátok támogatása nélkül nem lenne képes kijönni depresszióból.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ön rendkívül nagy erõfeszítéseket képes tenni nap, mint nap azért, hogy sikereket érjen el, ám teljesítményét sokszor nem értékelik az önt körülvevõk eléggé, ami annak is betudható, hogy általában nem veri nagydobra elért eredményeit. Meglehet, hogy érdemes és jövedelmezõ lenne változtatni ezen a gyakorlatán, kedves Rák!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: