Nyilas

Szenvedélyesen tud szenvedni, de felszínesen. Nem azért, mert nem volt komoly a részéről, csak egyszerűen hamar túlteszi magát rajta és készen áll egy újabb kalandra. Amúgy is a kutyaharapást, szőrivel elv híve, és akkor tud a leghamarabb meggyógyulni, ha talál magának valaki mást. Nem kell komolynak lennie, csak legyen kivel vigasztalódnia. Túl életvidám a Nyilas ahhoz, hogy sokáig szenvedjen.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Kedves Nyilas, ön mindig is nagyon élvezte, ha a középpontban lehet, ez ma sincs másképp, sõt, fürdõzhet az önt körülvevõk figyelmében. Bár családja társaságát kedveli leginkább, ma valószínûleg nem velük fog sok idõt eltölteni, de mégis, a nap végén úgy fogja érezni, hogy ez egy remek nap volt és a társaságból mindenki nagyon megkedvelte.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bak

Próbálja nem mutatni, de iszonyatosan megrendül a szerelmi csalódás következtében. Elveszíti az önmagába és a szerelembe vetett hitet. Nem akar a Dunának menni, de hosszasan szenved és utána sokáig képtelen arra, hogy új kapcsolatba kezdjen. Ám ha túl sokáig igyekszik kizárni a szerelem lehetőségét, hajlamos arra, hogy magába forduljon és teljesen elzárkózzon, ezért rá oda kell figyelni.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Hosszú ideje küzdhet egy magasabb beosztás, jobb fizetés, nagyobb üzleti elismerés reményében, kedves Bak, ma pedig úgy tûnik fáradozásait siker koronázza. Rengeteg munkája és energiája nem marad észrevétlen, sikerült lenyûgöznie fõnökeit, partnereit, üzletfeleit. Csak így tovább!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-02-14

Vízöntő

Kimondottan ragaszkodik a szerelmi bánatához, mint aki szenvedni akar. Nagyon nehezen jön ki belőle, még akkor is lazának mutatkozik vagy úgy tesz, mint aki máris rajta van egy másik kapcsolat kialakításán. Ez csak a látszat. Belül sokáig szenved. De tény és való, igyekszik különböző módokon vigasztalódni. Sajnos olyankor hajlamos az őrültségekre is, az extrém dolgokra, csak hogy felejtse a bánatát.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Ma jogi ügyeiben kerülhet pont a mondat végére, kedves Vízöntõ. Végre stabilizálódhat munkahelyi pozíciója, vagy pénzügyi helyzete, mely a jövõben igen pozitív változások elé nézhet. Hosszútávú céljai kerülnek elõtérbe, ezért most nagyon kell összpontosítania, hogy jó alapokra helyezze azokat. A legfontosabb, hogy legyen megfontolt, alapos és hatékony.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak

Mélyen lesújtja a szerelmi csalódás. Olyankor hajlandó testi vagy lelki kárt tenni magában és sanyargatni magát. Ha nem figyelnek rá, egy-kettőre egy káros szenvedély függője lesz. Általában a barátok azok, akik képesek talpra állítani, mert magától nem szokott sikerülni. Ahhoz túlságosan depressziós és elhagyja magát. De ha talál valamit, amibe belekapaszkodhat, már villámgyorsan fel is épül.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Lelkesedése és intuíciói segítik tevékenységeit a mai nap folyamán, kedves Halak. Lehet, hogy koncentrációja alább hagyhat munkájában, de ezen is átsegítik a fent említett képességei, melyek segítségével hazaérve még akár párjával is eltölthet egy-két romantikus órácskát. Ne várjon el túl sokat ma önmagától inkább koncentráljon arra, hogy az elkezdett dolgokat be is fejezze.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: