Az asztrológiának hála olyan dolgokat is megtudhatunk magunkról, amikről még csak álmodni sem mertünk. Többek között azt is, hogy mily módokon képes egy ember szeretni, kit szeretünk, miért szeretjük őt, hol érezzük és hogyan alakul ez ki. Nézzük, te hogyan fejezed ki a szeretetedet!

Kos

Veled kezdődik az asztrológiai év, és ez a vezető szerep a természetedben is megmutatkozik. Belevaló és szenvedélyes vagy, de gyengéd is tudsz lenni. Őszintén közlöd az érzelmeidet, még a kiszemelted felé is. Ha valaki felé érezni kezdesz valamit, azok az emóciók mindig intenzívek. Nem félsz az egyedülléttől, ezért is kell különleges személyiséggel bírnia annak, aki le akar venni a lábadról. Ha összetörik a szíved, a sebek nem könnyen gyógyulnak be, ugyanakkor nehéz téged véglegesen eltántorítani bármitől is.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2023-12-04)

A mai napon kényelmetlenül érezheti magát egy szituációban, amit talán az idézhetett elõ, hogy valaki, kissé túl határozottnak és ez által meglehetõsen arrogánsnak érezte fellépését. Lehet, hogy valamelyest igaza van. Talán jót tenne, ha kicsit igyekezne az önben mostanában halmozódott feszültségek ellenére is, néha finomabban bánni az ön körül lévõkkel, mert lehet, hogy önnek természetes a határozottság, ám, sokan, akik érzékenyebbek, azok nagyon megbántódhatnak az ilyesfajta impulzusok által.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2023-01-16

Bika

Természeted elemei mélyen a föld rétegei alatt gyökereznek, érzékiséged egész lényedet áthatja, ugyanakkor néha kissé félénk is tudsz lenni. Karizmád és mindig higgadt személyiséged miatt néha elérhetetlennek tűnsz másoknak. Nem szereted, ha neked kell megtenned az első lépést, de ha összeszeded a bátorságodat, nem vallasz kudarcot. Alapjában véve romantikus alkat vagy, és szereted a lehető legjobban megélni ezt az érzelmet. A párkapcsolatban hűséges vagy és megbízható.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2023-12-04)

A mai napon a kapcsolatteremtésen lehet a hangsúly, ugyanakkor meglehetõsen érzékenyek is lehetnek a Bika jegy szülöttei különféle szociális jellegû kérdésekkel kapcsolatban. Mielõtt nagyon megviselnék önt a szomorúan tapasztaltak, két dolgot ne feledjen: sohasem késõ segíteni és változtatni! Ha más nem, hát tegye meg ön a kezdõ lépést a helyes irányba!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Intelligens, a szerelemben gyengéd ember vagy, nem hozol elhamarkodott döntéseket, számodra ugyanis idő kell ahhoz, hogy választani tudj. Ez megjelenik az elköteleződésnél is: azok közé a csillagjegyek közé tartozol, akik a legritkább esetben állapodnak meg már fiatal korukban. Van benned egyfajta nyughatatlanság és szabadság utáni vágy. Ez azonban nem gátol meg abban, hogy érzéki legyél, hiszen megfontolt és gondoskodó vagy. Olyan emberekbe szeretsz bele, akik spontának, kedvelik a kalandokat, és nem ijednek meg a változástól.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2023-12-04)

Ma úgy érezheti, mintha minden rátelepedne önre, kedves Ikrek. Ne hagyja, hogy eluralkodjon önön ez az érzés, bár tény, hogy ez néha bizony elkerülhetetlen. Egy jó barátja ma segítséget kérhet öntõl, sõt, támaszként számíthat önre. Segítsen neki, amiben csak tud. Ossza meg vele tapasztalatait és lássa el szíve szerint a legjobb tanácsaival, talán az segíthet...

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

Természetednél fogva mélyen érzelmes vagy, hangulatodat nagyban meghatározza a körülötted lévőké. Érzékeny, intuitív, titokzatos és kreatív vagy. Nem fukarkodsz, ha a gondolataidról és érzelmeidről van szó, szívesen megosztod őket másokkal. Vágysz arra, hogy párkapcsolatban lehess, és olyankor az egész világod a partnered körül forog. Szereted a figyelmet és a romantikus gesztusokat. Néha túl sokat adsz magadból, de ez csak a nagylelkű természeted miatt van.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2023-12-04)

Bármit is tegyen ma, annyi biztos, hogy elönti önt a szenvedély, kedves Rák! Ha valamikor, hát most ösztönösen ráérez, kit hogyan is érdemes kezelnie környezetében ahhoz, hogy mindenki szó szerint boldog legyen. Használja ki ezt a ritka adottságot és igyekezzen ma minél több jót tenni másokkal. Meglátja majd, önnek is milyen jó érzés lesz segíteni.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: