Az asztrológiának hála olyan dolgokat is megtudhatunk magunkról, amikről még csak álmodni sem mertünk. Többek között azt is, hogy mily módokon képes egy ember szeretni, kit szeretünk, miért szeretjük őt, hol érezzük és hogyan alakul ez ki. Nézzük, te hogyan fejezed ki a szeretetedet!

Kos

Veled kezdődik az asztrológiai év, és ez a vezető szerep a természetedben is megmutatkozik. Belevaló és szenvedélyes vagy, de gyengéd is tudsz lenni. Őszintén közlöd az érzelmeidet, még a kiszemelted felé is. Ha valaki felé érezni kezdesz valamit, azok az emóciók mindig intenzívek. Nem félsz az egyedülléttől, ezért is kell különleges személyiséggel bírnia annak, aki le akar venni a lábadról. Ha összetörik a szíved, a sebek nem könnyen gyógyulnak be, ugyanakkor nehéz téged véglegesen eltántorítani bármitől is.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-06-28)

Ma legyen nagyon óvatos a viccelõdéssel, humorizálással, kedves Kos, különben könnyen visszafelé sülhet el egy jó poén, egy egyszerû félreértés miatt, kellemetlen perceket okozva önnek. Ha esetleg mégis, minden elõvigyázatossága ellenére így alakulna a dolog, azonnal tisztázza a helyzetet, mielõtt az elharapózna!

Heti szerelmi horoszkóp (január 20-26.) -  Energikus lesz ez a hét, lesz részed izgalomban, szenvedélyben....

Bika

Természeted elemei mélyen a föld rétegei alatt gyökereznek, érzékiséged egész lényedet áthatja, ugyanakkor néha kissé félénk is tudsz lenni. Karizmád és mindig higgadt személyiséged miatt néha elérhetetlennek tűnsz másoknak. Nem szereted, ha neked kell megtenned az első lépést, de ha összeszeded a bátorságodat, nem vallasz kudarcot. Alapjában véve romantikus alkat vagy, és szereted a lehető legjobban megélni ezt az érzelmet. A párkapcsolatban hűséges vagy és megbízható.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-06-28)

Ma minél több idõt tölt társaságban, annál jobban fogja magát érezni, míg, ha épp ellenkezõleg alakul a napja, kissé magányosnak és ráadásul, sokkal kevésbé kreatívnak érezheti magát. Ennek megfelelõen, töltsön minél több idõt barátai, szerettei körében, s meglátja, segítségükkel mennyire termékeny és vidám napot zárhat majd, kedves Bika!

Ikrek

Intelligens, a szerelemben gyengéd ember vagy, nem hozol elhamarkodott döntéseket, számodra ugyanis idő kell ahhoz, hogy választani tudj. Ez megjelenik az elköteleződésnél is: azok közé a csillagjegyek közé tartozol, akik a legritkább esetben állapodnak meg már fiatal korukban. Van benned egyfajta nyughatatlanság és szabadság utáni vágy. Ez azonban nem gátol meg abban, hogy érzéki legyél, hiszen megfontolt és gondoskodó vagy. Olyan emberekbe szeretsz bele, akik spontának, kedvelik a kalandokat, és nem ijednek meg a változástól.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-06-28)

Ha azon kapja magát, hogy folyamatosan kiutat keres jelenlegi életébõl, akkor az azt jelzi, hogy valami nagyon nincs rendben ön körül, kedves Ikrek. Ugyanakkor a bajok elõl való menekülés sem lehet megoldás, inkább próbáljon meg szembenézni velük, s, ha egyszerre nem megy, egyesével legyõzni mindüket!

Rák

Természetednél fogva mélyen érzelmes vagy, hangulatodat nagyban meghatározza a körülötted lévőké. Érzékeny, intuitív, titokzatos és kreatív vagy. Nem fukarkodsz, ha a gondolataidról és érzelmeidről van szó, szívesen megosztod őket másokkal. Vágysz arra, hogy párkapcsolatban lehess, és olyankor az egész világod a partnered körül forog. Szereted a figyelmet és a romantikus gesztusokat. Néha túl sokat adsz magadból, de ez csak a nagylelkű természeted miatt van.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-06-28)

Ma elsõ megérzései kissé tévútra vezethetik, ezért, bármirõl is legyen szó, semmiképp se ítélkezzen, mielõtt össze nem gyûjtött minden részinformációt, s utána nem járt alaposan mindennek. Igyekezzen e közben is objektív maradni, mert most kissé megbízhatatlannak, s makacsnak bizonyulhatnak az emberek!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: