Az asztrológiának hála olyan dolgokat is megtudhatunk magunkról, amikről még csak álmodni sem mertünk. Többek között azt is, hogy mily módokon képes egy ember szeretni, kit szeretünk, miért szeretjük őt, hol érezzük és hogyan alakul ez ki. Nézzük, te hogyan fejezed ki a szeretetedet!

Kos

Veled kezdődik az asztrológiai év, és ez a vezető szerep a természetedben is megmutatkozik. Belevaló és szenvedélyes vagy, de gyengéd is tudsz lenni. Őszintén közlöd az érzelmeidet, még a kiszemelted felé is. Ha valaki felé érezni kezdesz valamit, azok az emóciók mindig intenzívek. Nem félsz az egyedülléttől, ezért is kell különleges személyiséggel bírnia annak, aki le akar venni a lábadról. Ha összetörik a szíved, a sebek nem könnyen gyógyulnak be, ugyanakkor nehéz téged véglegesen eltántorítani bármitől is.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-27)

A mai nap, tudja le mihamarább a teendõit, kedves Kos, s aztán igyekezzen kiszabadulni egy kicsit a friss levegõre, hogy kelõképpen kifújhassa magát, feledtetvén az elmúlt napok mentális fáradalmait szervezetével. Este szervezzen közös programot szeretteivel, vagy barátaival, ugyanis, most különösen jól érezheti majd magát egy ilyen eseményen.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika

Természeted elemei mélyen a föld rétegei alatt gyökereznek, érzékiséged egész lényedet áthatja, ugyanakkor néha kissé félénk is tudsz lenni. Karizmád és mindig higgadt személyiséged miatt néha elérhetetlennek tűnsz másoknak. Nem szereted, ha neked kell megtenned az első lépést, de ha összeszeded a bátorságodat, nem vallasz kudarcot. Alapjában véve romantikus alkat vagy, és szereted a lehető legjobban megélni ezt az érzelmet. A párkapcsolatban hűséges vagy és megbízható.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-27)

Ma egy elõre nem várt irányból kaphat segítséget, kedves Bika, ugyanakkor meglehet, hogy mindjárt viszonozhatja is a szívességet valamivel, így estére már bizton nem marad majd adósa megsegítõjének. Ki tudja, talán a mai nap ebbõl fakadóan, kicsit közelebb is hozza önöket egymáshoz, sõt, ha más nem, akár egy esti meghívás lenne a legjobb hála segítõpartnerének! Mulassanak jól!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Intelligens, a szerelemben gyengéd ember vagy, nem hozol elhamarkodott döntéseket, számodra ugyanis idő kell ahhoz, hogy választani tudj. Ez megjelenik az elköteleződésnél is: azok közé a csillagjegyek közé tartozol, akik a legritkább esetben állapodnak meg már fiatal korukban. Van benned egyfajta nyughatatlanság és szabadság utáni vágy. Ez azonban nem gátol meg abban, hogy érzéki legyél, hiszen megfontolt és gondoskodó vagy. Olyan emberekbe szeretsz bele, akik spontának, kedvelik a kalandokat, és nem ijednek meg a változástól.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-27)

Ma kissé zavarosak lehetnek az ismeretei az aktuális anyagi helyzetét illetõen, kedves Ikrek, így éppen itt lehet az ideje a rendezésnek. Böngéssze át alaposan, mikor, mire költött és mennyit, majd találja meg azokat az apróbb, szinte alig észrevehetõ réseket, melyeken keresztül, észrevétlenül szivárgott eddig a pénz, s tömje be ezeket a lyukakat!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

Természetednél fogva mélyen érzelmes vagy, hangulatodat nagyban meghatározza a körülötted lévőké. Érzékeny, intuitív, titokzatos és kreatív vagy. Nem fukarkodsz, ha a gondolataidról és érzelmeidről van szó, szívesen megosztod őket másokkal. Vágysz arra, hogy párkapcsolatban lehess, és olyankor az egész világod a partnered körül forog. Szereted a figyelmet és a romantikus gesztusokat. Néha túl sokat adsz magadból, de ez csak a nagylelkű természeted miatt van.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-27)

Ma kifejezetten jó hangulatban indulhat a nap, kedves Rák, s jókedve ragadóssá válhat, így sokak arcára csalhat most mosolyt. Maradjon is ilyen, történjék bármi, ígérjen, s adjon is sokat, hiszen mindenki pont eme szeretnivaló énjéért rajong önért annyira! Azért, tartson meg egy kis intim szférát is magának, amivel már csak azokat ajándékozza meg, akik igazán közel állnak önhöz...

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: