Az asztrológiának hála olyan dolgokat is megtudhatunk magunkról, amikről még csak álmodni sem mertünk. Többek között azt is, hogy mily módokon képes egy ember szeretni, kit szeretünk, miért szeretjük őt, hol érezzük és hogyan alakul ez ki. Nézzük, te hogyan fejezed ki a szeretetedet!

Kos

Veled kezdődik az asztrológiai év, és ez a vezető szerep a természetedben is megmutatkozik. Belevaló és szenvedélyes vagy, de gyengéd is tudsz lenni. Őszintén közlöd az érzelmeidet, még a kiszemelted felé is. Ha valaki felé érezni kezdesz valamit, azok az emóciók mindig intenzívek. Nem félsz az egyedülléttől, ezért is kell különleges személyiséggel bírnia annak, aki le akar venni a lábadról. Ha összetörik a szíved, a sebek nem könnyen gyógyulnak be, ugyanakkor nehéz téged véglegesen eltántorítani bármitől is.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-04-16)

Kedves Kos ma lehet, hogy meg kell birkóznia néhány anyago problémával, melyeket szíve szerint elodázna, azonban sajnos nem lehet. Ne hagyja, hogy érzelmei egy pillanatra is felülkerekedjenek józan eszén. Gondolja végig, mérlegelje hideg fejjel és tudatosan lehetõségeit, s majd csak aztán hozza meg a döntést az ügyben.

Ők sosem változnak! Bármilyen jó soruk van, sosem tudnak megbízni benned! 6 csillagjegy, amellyel jobb, ha vigyázol...

Bika

Természeted elemei mélyen a föld rétegei alatt gyökereznek, érzékiséged egész lényedet áthatja, ugyanakkor néha kissé félénk is tudsz lenni. Karizmád és mindig higgadt személyiséged miatt néha elérhetetlennek tűnsz másoknak. Nem szereted, ha neked kell megtenned az első lépést, de ha összeszeded a bátorságodat, nem vallasz kudarcot. Alapjában véve romantikus alkat vagy, és szereted a lehető legjobban megélni ezt az érzelmet. A párkapcsolatban hűséges vagy és megbízható.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-04-16)

Ma egy régi szorongása, elégedetlensége törhet fel újra és boríthatja el elméjét negatív gondolatokkal, kedves Bika. Ezek a régi érzelmek kellemetlenül érintik és bizonyos szituációkban kínosan, vagy szégyenkezve is érezheti magát miattuk. Próbálja meg ezeket a rossz emlékeket kibeszélni magából valakivel, akiben megbízik, és semmiképp se hagyja, hogy jelenét is elrontsák, csakúgy mint múltja egyes részeit.

Ikrek

Intelligens, a szerelemben gyengéd ember vagy, nem hozol elhamarkodott döntéseket, számodra ugyanis idő kell ahhoz, hogy választani tudj. Ez megjelenik az elköteleződésnél is: azok közé a csillagjegyek közé tartozol, akik a legritkább esetben állapodnak meg már fiatal korukban. Van benned egyfajta nyughatatlanság és szabadság utáni vágy. Ez azonban nem gátol meg abban, hogy érzéki legyél, hiszen megfontolt és gondoskodó vagy. Olyan emberekbe szeretsz bele, akik spontának, kedvelik a kalandokat, és nem ijednek meg a változástól.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-04-16)

Ha a napja jól indul, akkor egész nap pörögni fog, kedves Ikrek, de ha nem rázza fel magát idõben, bizony ?úgymaradhat?, és rossz hangulata kihathat az egész napjára. A legjobb amit tehet, hogy egy kis zenével és mozgással indítja a napot, s meglátja, egész nap pörög majd, mint a búgócsiga.

Rák

Természetednél fogva mélyen érzelmes vagy, hangulatodat nagyban meghatározza a körülötted lévőké. Érzékeny, intuitív, titokzatos és kreatív vagy. Nem fukarkodsz, ha a gondolataidról és érzelmeidről van szó, szívesen megosztod őket másokkal. Vágysz arra, hogy párkapcsolatban lehess, és olyankor az egész világod a partnered körül forog. Szereted a figyelmet és a romantikus gesztusokat. Néha túl sokat adsz magadból, de ez csak a nagylelkű természeted miatt van.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-04-16)

Kedves Rák, ma lehet, hogy fény derül eddig rejtegetett mûvészi vénájára, mely ezidáig szunnyadt önben. Lehet, hogy tehetségébõl még némi hasznot is húzhat, ha meglátja a benne rejlõ lehetõségeket és az azonnali felkéréseket nem utasítja el rögtön, vagy el nem ragadják érzelmei. Ne aggódjon, ha belevág újdonsült ötletébe, nem marad egyedül a megvalósítással, lesz, aki szívesen segít önnek, ha szüksége van rá.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: