A Jupiter retrográd mozgásba kezd a Nyilas jegyében. Egész idáig pozitív változásokat és eseményeket kínált, de most pont ennek ellentétjét hozhatja el, de kellő odafigyeléssel és körültekintéssel elkerülhetőek a kellemetlenségek. Készülj fel azzal, hogy megtudod, várhatóan miként alakul a helyzeted, amíg tart a Szerencsebolygó hátrálása augusztus 11-ig.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-14)

Ma ékesen kifejezõdésre juthat, mennyire kreatív is tud lenni, kedves Nyilas! Ehhez azonban ma minden tehetségét és tudását be kell vetnie a siker érdekébe, hogy célt érjen, ám ez önnek nem okozhat problémát, sõt. Tudván, mennyire szereti a kihívást jelentõ, egyszersmind érdekes feladatokat, szinte kényeztetve érezheti magát a mai tevékenykedése által. Mutassa meg, mire is képes, ha egyszer akar!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Kos

Jó lesz, ha kicsit lelassítasz és visszaveszel nagyszabású terveid megvalósításából. Nem lesz könnyű számodra, de állj át a minimalista életmódra. Mindig kis lépésekben haladj előre, és ügyelj arra, hogy biztosra menj. Semmit se kockáztass, még azt se, ami tuti biztosnak tűnik. Ha túl nagy lépésekre, döntésekre szánod el magadat, könnyen csalódás lehet a vége. Megéri óvatosnak lenned, mert úgy kis lépésekben is elérheted céljaidat és tovább gyarapodhat a pénzed.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-14)

A mai nap könnyen részesülhet szemrehányásban egy olyan dolog kapcsán, melyrõl lehet, hogy nem is ön tehet. Ha alaptalannak érzi a vádakat, akkor ne is törõdjön velük. Próbálja meg minél gyorsabban tisztázni magát és folytassa a munkáját a jól meg szokott módon. Ha viszont jogosan bírálták, akkor nincs mit tenni, fogadja el a tanácsot és legközelebb igyekezzen mindent helyesen csinálni. A nap többi részében próbáljon meg kikapcsolódni és elfelejteni a munkahelyen történteket. Nézzen meg egy jó filmet vagy szórakozzon barátaival.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A horoszkóp szerint, ilyen lenne a vakáció a csillagjegyek hölgyeivel.....

Bika

Jobban teszed, ha kicsit odébb tolod a vállalkozás indítását és mindazt a tervet, amit manapság szerettél volna megvalósítani. Nem feltétlenül azért, mert kudarcra vannak ítélve, hanem mert problémáid adódhatnak és több pénzt vinne el, mint amennyit hozna. Nézd a dolgok jó oldalát, a szerelemben megmarad a szerencséd. Most jobban teszed, ha csak tervezget. Arra sem árt odafigyelned, mennyit költesz, mert villámgyorsan elfolyhat a pénz a következő hónapokban a kezeid közül.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-14)

Ezen a szép napon egy belsõ hangra lesz figyelmes, mely arra késztetheti, hogy töltsön most több idõt egy olyas valakivel, aki nagyon fontos, meghatározó szerepet tölt be az életében. Lehet õ a szerelme, egy jó barát vagy épp egy családtag. Szüksége is van erre, hisz jót fog tenni a kikapcsolódás. Hogy ez a belsõ hang miért is szólalt meg, azt sajnos nem tudni. Lehet, hogy tanácsra, megértésre vagy épp egy jó társalgásra van szüksége, hogy rendezni tudja magában, illetve életében a dolgait. Minden mindenesetre a legjobb embert fogja megtalálni, akikre mindig, minden körülmények között számíthat.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Ikrek

Lehetőség szerint told el a munkahelyváltással kapcsolatos terveidet, máskülönben könnyen megeshet, hogy két szék közé ül. Ugyanígy pakold át a nagyobb szabású terveid megvalósítását. Ha már benne vagy valamiben, akkor csináld végig, de utána okosabban teszed ha pihensz. Viszont tökéletesek a következő hónapok arra, hogy új tanulmányokba kezdj vagy elmélyítsd tudásodat abban, amiben szeretnéd. A szerelmi életedben érhetnek kisebb-nagyobb csalódások, de ezek értékes leckék lesznek számodra.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-14)

A dolgok elég rendezetten alakulnak az ön életében, mondhatni, már kissé túl monotonon módon is. Ezzel semmi baj, de a mai nap mégis eltöpreng azon, hogy talán változtatni kéne ezen az életformán és valami új színt lenne szükséges vinni hétköznapjaiba, életébe. Ez lehet akár egy új hobbi, vagy, ha kedve támadna új ismeretek, dolgok elsajátítására, akkor iratkozzon be egy iskolába vagy tanfolyamra. Meglátja, jót fog tenni önnek a változás. Új ajtók nyílhatnak meg majd ön elõtt.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Rák

Nem alkalmas ez az időszak arra, hogy befektess vagy bármilyen módon megsokszorozd a pénzed. A szerencsejátékot is kerülnöd kellene, illetve a gyors meggazdagodási lehetőséget ígérő ajánlatokat. Okosan tennéd, ha többet spórolna, mert egy nem várt és nagyobb kiadással kell hamarosan számolnod. Szerelmi életedet tekintve valaki csalódást okozhat, de valahol ezt magadnak köszönheted. Vigyázz, és mostanában csak addig nyújtózkodj, ameddig a takaród ér. 

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-14)

Sokan úgy gondolják, hogy kissé visszafogott, már-már tartózkodó, amikor a szerelmi életérõl van szó. Ez persze nem gond, hisz miért is kellene mást beavatnia legintimebb dolgaiba. Ha egy stabil kapcsolatban él, akkor az a legfontosabb, hogy társával osszanak meg mindent, nem pedig az, hogy másokkal. Viszont ha egyedülálló, akkor sem szükséges mindent kiteregetnie a többiek elõtt. Maradjon olyan amilyen. Más lehet, hogy épp ebben fogja meglátni, megtalálni a báját és ne feledje, a magánélete csakis önre tartozik.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: