A Jupiter retrográd mozgásba kezd a Nyilas jegyében. Egész idáig pozitív változásokat és eseményeket kínált, de most pont ennek ellentétjét hozhatja el, de kellő odafigyeléssel és körültekintéssel elkerülhetőek a kellemetlenségek. Készülj fel azzal, hogy megtudod, várhatóan miként alakul a helyzeted, amíg tart a Szerencsebolygó hátrálása augusztus 11-ig.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-28)

Ma meglehetõsen alacsony bioritmusa miatt megeshet, hogy képtelen lesz koncentrálni feladataira, s úgy érezheti, ötleteinek kútja is teljesen kiszáradt. Ne legyen lelkiismeret-furdalása, kedves Nyilas, egy percig se, ugyanis mindenkivel megeshet, hogy nincs csúformában. A gödör mélyében az a jó, hogy onnan már csak felfelé van!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Kos

Jó lesz, ha kicsit lelassítasz és visszaveszel nagyszabású terveid megvalósításából. Nem lesz könnyű számodra, de állj át a minimalista életmódra. Mindig kis lépésekben haladj előre, és ügyelj arra, hogy biztosra menj. Semmit se kockáztass, még azt se, ami tuti biztosnak tűnik. Ha túl nagy lépésekre, döntésekre szánod el magadat, könnyen csalódás lehet a vége. Megéri óvatosnak lenned, mert úgy kis lépésekben is elérheted céljaidat és tovább gyarapodhat a pénzed.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-28)

Bár ön alapvetõen kalandvágyó és kedves lélek, aminek eredményességét is nagyban köszönheti, ám, minden toleranciája és türelme ellenére, ma bizonyos kellemetlen emberek mégis igyekeznek kikezdeni majd. Próbálkozásaik oka minden bizonnyal az lehet, hogy irigylik tisztánlátását és eredményeit. Lásson át rajtuk, s ne hagyja magát lehúzni az õ szintjükre. Hárítson határozottan, s õrizze meg vidámságát, lendületét. Ne feledje, hogy pont az a céljuk, hogy ezt ma megtörjék. Ha így cselekszik, csak még inkább borsot tör az orruk alá, ráadásul, mivel látják, nem mennek semmire, hamarabb abba is fogják hagyni majd beszólogatásaikat, elkönyvelve, hogy már megint ön nyert!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Csak egy erős személyiség tudja megtenni ezt az 5 dolgot. Lássuk, te mennyire vagy erős!

Csak egy erős személyiség tudja megtenni ezt az 5 dolgot. Lássuk, te mennyire vagy erős!

Mahatma Gandhi szerint “a megbocsátás az erős személyiségek kiváltsága”, és valóban így van, nagyon sokan nem tudunk megbocsátani. A gyenge személyiség soha nem bocsát meg, inkább neheztel, és szenved, ezért (sem) képes a boldogság állapotának elérésére.

Cikkajánló Tovább olvasom

Bika

Jobban teszed, ha kicsit odébb tolod a vállalkozás indítását és mindazt a tervet, amit manapság szerettél volna megvalósítani. Nem feltétlenül azért, mert kudarcra vannak ítélve, hanem mert problémáid adódhatnak és több pénzt vinne el, mint amennyit hozna. Nézd a dolgok jó oldalát, a szerelemben megmarad a szerencséd. Most jobban teszed, ha csak tervezget. Arra sem árt odafigyelned, mennyit költesz, mert villámgyorsan elfolyhat a pénz a következő hónapokban a kezeid közül.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-28)

Ha úgy érzi, túl sok tennivaló vár ma önre, akkor esetleg próbálja meg apróbb részekre szedni a nagy egészet. Ennek egyik elõnye, hogy, amikor végez egy-egy nagyobb, de mégis teljesíthetõbb egységgel, akkor az megelégedettséggel töltheti el, ami erõt ad a továbbiakhoz, még, ha távoli is a végcél. Ha az ember a nagy dolgokat hirtelen akarja kivitelezni, akkor annak csak sikertelenség és elkeseredettség lesz a vége, mert elmarad az út élvezetéhet olyannyira hozzájáruló sikerélmény, ami továbbvinné.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Ikrek

Lehetőség szerint told el a munkahelyváltással kapcsolatos terveidet, máskülönben könnyen megeshet, hogy két szék közé ül. Ugyanígy pakold át a nagyobb szabású terveid megvalósítását. Ha már benne vagy valamiben, akkor csináld végig, de utána okosabban teszed ha pihensz. Viszont tökéletesek a következő hónapok arra, hogy új tanulmányokba kezdj vagy elmélyítsd tudásodat abban, amiben szeretnéd. A szerelmi életedben érhetnek kisebb-nagyobb csalódások, de ezek értékes leckék lesznek számodra.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-28)

Kedves Ikrek, önben mindig is égett a vágy, hogy valami új dolgot sajátítson el, vagy elõrébb lépjen az oktatás, a kultúra terén. A mai nap erre egy kiváló alkalom lesz, hogy elkötelezze magát és egy új irányt vegyen az élete. Járjon nyitott szemmel, és ha egy olyan érzés fogná el, hogy a látott dolgot ön is szívesen kipróbálná, habozás nélkül vágjon bele. Meglátja, a jövõben is hasznát fogja még venni az elsajátítottaknak, akár a munka, a párkapcsolat vagy a tanácsadás terén.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Rák

Nem alkalmas ez az időszak arra, hogy befektess vagy bármilyen módon megsokszorozd a pénzed. A szerencsejátékot is kerülnöd kellene, illetve a gyors meggazdagodási lehetőséget ígérő ajánlatokat. Okosan tennéd, ha többet spórolna, mert egy nem várt és nagyobb kiadással kell hamarosan számolnod. Szerelmi életedet tekintve valaki csalódást okozhat, de valahol ezt magadnak köszönheted. Vigyázz, és mostanában csak addig nyújtózkodj, ameddig a takaród ér. 

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-28)

Az öntõl megszokott lendületesség ma egy kissé alábbhagyhat, kedves Rák. Nem csoda, hiszen az utóbbi idõben erején felül teljesített. Keressen valami szívének kedves cselekvést, amivel fel tud töltõdni energiával, mert az elkövetkezendõ idõszakban bizony szüksége lehet jól bevált frappáns ügyintézõ képességére.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: