Hogyan lehet szakítani az Oroszlánnal?

Az Oroszlán utálja, ha valaki kritizálja, így érdemes bírálnod az élet minden területén, különösen a szerelmi életét. Bizonyítsd be, hogy egyáltalán nem olyan tökéletes, mint amilyennek önmagát képzeli. Mivel a szabadságot imádja, és birtokló természettel rendelkezik, korlátozd szabadságát, ne engedj neki külön utas programokat. Nem tudja elviselni, ha más mondja meg neki, hogy mikor és mit csináljon. Ha elkezdesz zsugori módon élni, és még a születésnapjáról is elfeledkezel, akkor teljesen fel tudod bőszíteni az Oroszlánt, így biztosan megszakítja veled a kapcsolatot. 

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-21)

Találkozhat a mai nap folyamán egy olyan pénzügyi tervezettel, ami egyszerûen nevetséges és kivitelezhetetlen, azonban, mégis, a forrás tiszteletben tartása mellett, inkább mégse törjön ki hahotázásban, vagy reagálja le hevesen a dolgot, inkább bölcsen hallgassa végig az õrült ötletet, majd finoman terelje el a többieket annak megvalósításától, mondván, túl kockázatos, vagy esetleg, hogy a jelenlegi anyagi helyzetükben problémás lenne összetettsége miatt a megvalósítás. Akárhogy is, mindenképpen kedvesen hárítson, ne erõbõl!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

 

Ez az, amitől fel tudnának robbanni a csillagjegyek

Ez az, amitől fel tudnának robbanni a csillagjegyek

Minden csillagjegyet fel lehet valamivel bosszantani, még akkor is, ha alapvetően nyugodt típus. Nos, a horoszkópból megtudhatod, mi az, ami a legjobban felidegesíthet téged, és mi az, amitől felrobban a párod.

Cikkajánló Tovább olvasom

Hogyan lehet szakítani a Szűzzel?

A Szűz hűséges és megbocsátó jellemű, de ha mégis szeretnél vele szakítani, akkor a rendszertelen tisztálkodás, a közönséges viselkedés, vagy a féktelen pénzszórás bosszantja fel a legjobban. Azt sem tudja elviselni, ha őt ugyanolyan erőteljesen kritizálják, mint ahogyan éppen ő szokott másokat. A lehető legrosszabbul viseli a kritikát a csillagjegyek közül, így ezt a helyzetet hosszabb távon biztosan nem viseli el. A leggyorsabban úgy lehet szakítani a Szűzzel, ha keresztezed az ő anyagi érdekeit, arra azonban ügyelni kell, hogy nagyon okos, így pénzügyi téren nehéz lesz túljárni az eszén. 

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-21)

Ma könnyen belekerülhet egy körbe, amibõl csak nehezen tud majd kikecmeregni, annyira elragadja a hév és a tettvágy! Gondoljon azonban arra is, hogy nem feltétlenül elõnyös az embernek egyes napokon túlterhelni, míg másokon meg túlságosan is kímélnie magát. Törekedjen tudatosan kicsit jobban a harmóniára, akkor kevésbé lesznek rendszertelen, s így kimerítõek a hétköznapok. Hosszútávon az állandóság a szervezetnek is jobb, mint az állandósult ide-oda ugrálás!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: