Hogyan lehet szakítani az Oroszlánnal?

Az Oroszlán utálja, ha valaki kritizálja, így érdemes bírálnod az élet minden területén, különösen a szerelmi életét. Bizonyítsd be, hogy egyáltalán nem olyan tökéletes, mint amilyennek önmagát képzeli. Mivel a szabadságot imádja, és birtokló természettel rendelkezik, korlátozd szabadságát, ne engedj neki külön utas programokat. Nem tudja elviselni, ha más mondja meg neki, hogy mikor és mit csináljon. Ha elkezdesz zsugori módon élni, és még a születésnapjáról is elfeledkezel, akkor teljesen fel tudod bőszíteni az Oroszlánt, így biztosan megszakítja veled a kapcsolatot. 

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Lehet, hogy nemrég valaki elhagyta, akire nagyon számított kedves Oroszlán. Ez a nagy csalódás lehet, hogy eltört valamit önben, s ettõl egy kicsit úgy érezheti, hogy nem bízhat meg többé senkiben. Próbálja meg felidézni azokat az embereket az életében, akikben pozitívan csalódott és merítsen erõt ezekbõl a gondolatokból. Meglátja, hamarosan megint közel tudja engedni magához az arra érdemeseket.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

 

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2023-03-03

Hogyan lehet szakítani a Szűzzel?

A Szűz hűséges és megbocsátó jellemű, de ha mégis szeretnél vele szakítani, akkor a rendszertelen tisztálkodás, a közönséges viselkedés, vagy a féktelen pénzszórás bosszantja fel a legjobban. Azt sem tudja elviselni, ha őt ugyanolyan erőteljesen kritizálják, mint ahogyan éppen ő szokott másokat. A lehető legrosszabbul viseli a kritikát a csillagjegyek közül, így ezt a helyzetet hosszabb távon biztosan nem viseli el. A leggyorsabban úgy lehet szakítani a Szűzzel, ha keresztezed az ő anyagi érdekeit, arra azonban ügyelni kell, hogy nagyon okos, így pénzügyi téren nehéz lesz túljárni az eszén. 

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Kedves Szûz, bizony a régi rossz szokásokat, nagyon nehéz elhagyni, de olykor felül kell írnunk azokat a gondolatokat, amik berögzõdéseink kialakulásához vezettek, annak érdekében, hogy a ránk váró változások be tudjanak köszönteni életünkben. Engedje, hogy barátai segítsenek önnek ebben a nehéz lépésben, s meglátja, a jövõben döntésének számtalan elõnyét élvezheti majd.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: