Hogyan lehet szakítani az Oroszlánnal?

Az Oroszlán utálja, ha valaki kritizálja, így érdemes bírálnod az élet minden területén, különösen a szerelmi életét. Bizonyítsd be, hogy egyáltalán nem olyan tökéletes, mint amilyennek önmagát képzeli. Mivel a szabadságot imádja, és birtokló természettel rendelkezik, korlátozd szabadságát, ne engedj neki külön utas programokat. Nem tudja elviselni, ha más mondja meg neki, hogy mikor és mit csináljon. Ha elkezdesz zsugori módon élni, és még a születésnapjáról is elfeledkezel, akkor teljesen fel tudod bőszíteni az Oroszlánt, így biztosan megszakítja veled a kapcsolatot. 

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-26)

A mai napon, sor kerülhet egy társasági eseményre, melyen nem csak, hogy szívesen vesz részt, hanem minden bizonnyal jól is fogja érezni majd magát. Amennyiben megismerkedne egy olyas valakivel, akinek hitelt érdemlõek a szavai, figyelmesen hallgassa végig, s ossza meg vele a saját véleményét is, ezzel talán útjára is indítva a jövõbeni, gyümölcsözõ kapcsolatot. Jó szórakozást, kedves Oroszlán!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

 

Derű és feszültség is vár ránk: heti horoszkóp május 6-tól

Derű és feszültség is vár ránk: heti horoszkóp május 6-tól

A Nyilasnak mélyen a zsebébe kell nyúlnia, a Szűznek több energiára lesz szüksége, a Kos jobb, ha a kezébe veszi a pénzügyek irányítását... Heti horoszkóp május 6-tól.

Cikkajánló Tovább olvasom

Hogyan lehet szakítani a Szűzzel?

A Szűz hűséges és megbocsátó jellemű, de ha mégis szeretnél vele szakítani, akkor a rendszertelen tisztálkodás, a közönséges viselkedés, vagy a féktelen pénzszórás bosszantja fel a legjobban. Azt sem tudja elviselni, ha őt ugyanolyan erőteljesen kritizálják, mint ahogyan éppen ő szokott másokat. A lehető legrosszabbul viseli a kritikát a csillagjegyek közül, így ezt a helyzetet hosszabb távon biztosan nem viseli el. A leggyorsabban úgy lehet szakítani a Szűzzel, ha keresztezed az ő anyagi érdekeit, arra azonban ügyelni kell, hogy nagyon okos, így pénzügyi téren nehéz lesz túljárni az eszén. 

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-26)

Nagyon elmélyülhet ma valamiben, kedves Szûz, ami titokzatos, vagy, tán csak kevesen értenek hozzá, s meglehet, a róla fellelhetõ információforrások is erõsen hiányosak. Kezdje el feltárni a rejtélyt, hisz ez pontosan önnek való feladat, s, ha rájött a titok nyitjára, ossza meg nagylelkûen másokkal is!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: