Hogyan lehet szakítani az Oroszlánnal?

Az Oroszlán utálja, ha valaki kritizálja, így érdemes bírálnod az élet minden területén, különösen a szerelmi életét. Bizonyítsd be, hogy egyáltalán nem olyan tökéletes, mint amilyennek önmagát képzeli. Mivel a szabadságot imádja, és birtokló természettel rendelkezik, korlátozd szabadságát, ne engedj neki külön utas programokat. Nem tudja elviselni, ha más mondja meg neki, hogy mikor és mit csináljon. Ha elkezdesz zsugori módon élni, és még a születésnapjáról is elfeledkezel, akkor teljesen fel tudod bőszíteni az Oroszlánt, így biztosan megszakítja veled a kapcsolatot. 

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-13)

A függetlenség és az egyediség nagyon fontos az ön számára, kedves Oroszlán. Eddig sem tántorította el semmi attól, hogy a saját útját járja, ezután se hagyja, hogy bárki más megszabja, milyen irányt vegyen az élete. Mind azt, amit eddig elért, saját magának, buzgóságának, kitátásának és sokszor ember feletti erejének köszönheti. Ha esetleg párkapcsolatban él és úgy érezné, hogy a dolgok kettejük között már nem megfelelõen mûködnének, ne féljen lépni.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

 

3+1 veszélyes csillagjegy - Kik hajlamosak leginkább a bűnözésre?

Hogyan lehet szakítani a Szűzzel?

A Szűz hűséges és megbocsátó jellemű, de ha mégis szeretnél vele szakítani, akkor a rendszertelen tisztálkodás, a közönséges viselkedés, vagy a féktelen pénzszórás bosszantja fel a legjobban. Azt sem tudja elviselni, ha őt ugyanolyan erőteljesen kritizálják, mint ahogyan éppen ő szokott másokat. A lehető legrosszabbul viseli a kritikát a csillagjegyek közül, így ezt a helyzetet hosszabb távon biztosan nem viseli el. A leggyorsabban úgy lehet szakítani a Szűzzel, ha keresztezed az ő anyagi érdekeit, arra azonban ügyelni kell, hogy nagyon okos, így pénzügyi téren nehéz lesz túljárni az eszén. 

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-13)

Ma a találékonyság és a praktika vezethet el az áttörõ sikerekhez, melyek által igazán elégedett lehet teljesítményével. Amellett továbbá, hogy sok lehet ma a Szûz körül a jövés-menés, estére is jut majd kellõ mennyiségû energiája ahhoz, hogy kedvesével gyakorlatilag minden lehetséges értelemben kirúgják a ház falát, de különösen szexuális téren szökhet fel a hõmérõ higanyszála! Érthetõ, hisz végül is nincs is ennél nagyobb élvezet!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: