Hogyan lehet szakítani az Oroszlánnal?

Az Oroszlán utálja, ha valaki kritizálja, így érdemes bírálnod az élet minden területén, különösen a szerelmi életét. Bizonyítsd be, hogy egyáltalán nem olyan tökéletes, mint amilyennek önmagát képzeli. Mivel a szabadságot imádja, és birtokló természettel rendelkezik, korlátozd szabadságát, ne engedj neki külön utas programokat. Nem tudja elviselni, ha más mondja meg neki, hogy mikor és mit csináljon. Ha elkezdesz zsugori módon élni, és még a születésnapjáról is elfeledkezel, akkor teljesen fel tudod bőszíteni az Oroszlánt, így biztosan megszakítja veled a kapcsolatot. 

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-11)

A mai nap hatalmas lehetõségeket hordozhat magában, legalább is a karrier, az anyagiak terén. Ez rendkívül felajzhatja eme kiváló üzleti, illetõleg pénzügyi érzékkel rendelkezõ jegy képviselõit, s, így valósággal villoghatnak szakterületükön! Ez másokból ugyanakkor meglehetõs irigységet válthat ki, e miatt azonban semmiképp se legyen lelkiismeret furdalása, hiszen nem követett el semmi rosszat azzal, hogy nagyot lendített a dolgokon, így nehogy már önnek keljen elnézést kérnie, hogy jó valamiben! Aki így gondolja, az szûk látókörû és, mondjuk ki, buta!

 

Hogyan lehet szakítani a Szűzzel?

A Szűz hűséges és megbocsátó jellemű, de ha mégis szeretnél vele szakítani, akkor a rendszertelen tisztálkodás, a közönséges viselkedés, vagy a féktelen pénzszórás bosszantja fel a legjobban. Azt sem tudja elviselni, ha őt ugyanolyan erőteljesen kritizálják, mint ahogyan éppen ő szokott másokat. A lehető legrosszabbul viseli a kritikát a csillagjegyek közül, így ezt a helyzetet hosszabb távon biztosan nem viseli el. A leggyorsabban úgy lehet szakítani a Szűzzel, ha keresztezed az ő anyagi érdekeit, arra azonban ügyelni kell, hogy nagyon okos, így pénzügyi téren nehéz lesz túljárni az eszén. 

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-11)

A mindennapi rutin ma némi fejfájást okozhat önnek, kedves Szûz. Ne hagyja azonban, hogy legyûrjék a problémák! Használja kiváló problémamegoldó, és kommunikációs képességét, akkor hamarabb legyûrheti az akadályokat. Ha mindez által sikerül meglátnia a megoldási lehetõségeket, szinte játszi könnyedséggel oldhatja ki a Gordiuszi csomót! Ne legyenek kétségei, hisz, ha valaki, hát ön az, aki akkor is átlát a káoszon, ha mások már rég eltévedtek a labirintusban...

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: