Hogyan lehet szakítani a Mérleggel?

A Mérleg nem szereti a bizonytalanságot, a középszerűséget, az olcsó dolgokat és a rendetlenséget. A leghatásosabb, ha az előzőeket egyszerre veted be a szakítás elérésének érdekében. Nagyon hamar faképnél hagyja a Mérleg a hazugokat, mivel nem tűri a nyilvánvaló igazságtalanságokat. Az indiszkréció, a szemrehányások és az unalom elől mindig elmenekül. Ha szakítani akarsz vele, akkor ne szervezz neki közös programokat, az intim dolgait pletykáld ki közös ismerőseiteknek. Ha ezek a tudomására jutnak, azonnal tovább fog állni. Jó tudni, hogy Mérleg annak ellenére, hogy hűséges természetű, általában könnyen és véglegesen szakít. 

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-19)

Ma egy álmának nagy jelentõsége lehet egy közelgõ eseményre nézve, így lényeges elemeznie minden apró részletét, amire csak emlékszik belõle. Ha nem emlékezne még arra sem, hogy egyáltalán álmodott, hallgasson az ösztöneire, mert most csakis azok segítségével viheti sikerre, amin dolgozik!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

 

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2018-11-09

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2018-11-09

Kövesd szerelmi horoszkópodat és tudd meg mikor van a legnagyobb esélyed egy romantikus élményre!

Cikkajánló Tovább olvasom

Hogyan lehet szakítani a Skorpióval?

A Skorpió utálja a hazugságot, így aki folyamatosan nem az igazat mondja neki, azt rövid időn belül elhagyja. A Skorpió számára a legnagyobb szenvedés a nyíltság hiánya. Mivel féltékeny típus, azért egyáltalán nem szereti, ha mással is kacérkodsz. Hamar elhidegül tőled, ha nem vagy vele gyengéd. A Skorpió azt is könnyen észreveszi, ha bármilyen módon kihasználod. A Skorpió jegyű embert kétségbeesésbe lehet kergetni az érvek nélküli, céltalan vitákban, de az elhanyagolt otthon zavarja a legjobban. Nem könnyű eset a Skorpió a szakítás szempontjából, hiszen utólag akár éveken át is szerelmes lehet ugyanabba, akit ő hagyott el önszántából.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-19)

A mai napon részt vehet egy eseményen, vagy összejövetelen, melyen nagy eséllyel ismerhet meg olyan embereket, akiknek nagyon élvezheti a társaságát az által, hogy rengeteg új és érdekes információt lesznek képesek átadni önnek, s ez bizony ritka dolog. Ne csak hallgassa õket, kedves Skorpió, hanem mindenképpen ossza meg velük a saját véleményét, tapasztalatait is, mert õk most ugyanúgy éhezhetik az ön tudását!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: