Hogyan lehet szakítani a Mérleggel?

A Mérleg nem szereti a bizonytalanságot, a középszerűséget, az olcsó dolgokat és a rendetlenséget. A leghatásosabb, ha az előzőeket egyszerre veted be a szakítás elérésének érdekében. Nagyon hamar faképnél hagyja a Mérleg a hazugokat, mivel nem tűri a nyilvánvaló igazságtalanságokat. Az indiszkréció, a szemrehányások és az unalom elől mindig elmenekül. Ha szakítani akarsz vele, akkor ne szervezz neki közös programokat, az intim dolgait pletykáld ki közös ismerőseiteknek. Ha ezek a tudomására jutnak, azonnal tovább fog állni. Jó tudni, hogy Mérleg annak ellenére, hogy hűséges természetű, általában könnyen és véglegesen szakít. 

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-23)

A mai nap folyamán, annak ellenére, hogy reggel még kifejezetten energikusnak érzi magát, kissé fáradékonnyá válhat. Ilyen állapotban, nyilvánvaló, hogy nem lenne kellemes még plusz feladatokat is a nyakába vennie, így hát, ha valaki ilyesmivel próbálkozna ma önnél, kedvesen, udvariasan hárítsa a dolgot, hacsak nem létfontosságú az ügy. A saját dolgait amúgy is hajlamos néha a másoké elé helyezni, így, nem is vehetõ zokon, ha most egy kicsit épp ellenkezõleg cselekszik.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

 

Augusztusi szerelmi horoszkóp: vajon rád a szakítás, a megcsalás, a gyermekáldás vagy az új szerelem vár?

Augusztusi szerelmi horoszkóp: vajon rád a szakítás, a megcsalás, a gyermekáldás vagy az új szerelem vár?

Elhoztuk nektek az augusztusi szerelmi horoszkópot, amiből most minden kiderül, többek között az is, hogy vajon rád mi vár: megcsalás, szerelem, elkötelezés, szakítás , esetleg gyermekáldás?

Cikkajánló Tovább olvasom

Hogyan lehet szakítani a Skorpióval?

A Skorpió utálja a hazugságot, így aki folyamatosan nem az igazat mondja neki, azt rövid időn belül elhagyja. A Skorpió számára a legnagyobb szenvedés a nyíltság hiánya. Mivel féltékeny típus, azért egyáltalán nem szereti, ha mással is kacérkodsz. Hamar elhidegül tőled, ha nem vagy vele gyengéd. A Skorpió azt is könnyen észreveszi, ha bármilyen módon kihasználod. A Skorpió jegyű embert kétségbeesésbe lehet kergetni az érvek nélküli, céltalan vitákban, de az elhanyagolt otthon zavarja a legjobban. Nem könnyű eset a Skorpió a szakítás szempontjából, hiszen utólag akár éveken át is szerelmes lehet ugyanabba, akit ő hagyott el önszántából.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-23)

Ma könnyen úgy érezheti, mintha az ön számára fontos projektek nem élveznének kellõ támogatást, vagy éppen lassan haladnának, s ebbõl levonható a következtetés: talán sikertelenségre, kudarcra vannak kárhoztatva. Nos, kedves Skorpió, az átmeneti pénzügyi és egyéb nehézségek ellenére, az univerzum most ennek éppen az ellenkezõjérõl árulkodik, azt sugallva, hogy mindenképpen sikerre van ítélve mindaz, amin dolgozik, s a jelenlegi állapotok csak átmenetiek? Ez pedig igazán bíztató! Tartson ki és merítsen ebbõl erõt, meglátja, nem fog csalatkozni!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: