Hogyan lehet szakítani a Bakkal?

A Bak szereti a rendet, és a pénzét mindig megfelelően kezeli és osztja be. Ha szakítani akarsz vele, akkor szórd szét a holmidat a lakásában, és kezdj el hiábavaló, drága dolgokat vásárolni. Ez biztosan fel fogja dühíteni. Azonban attól még, hogy a Bak rosszul fogja magát érezni, magától mégsem fog elmenni. A leghatásosabb, ha őszintén elbeszélgetsz vele, hogy megértse azt, hogy a kapcsolatnak nincsen jövője. Szakíts vele őszinteséggel és egyszerűen. Ha szemére vetsz néhány kritikát, például a lassúságát, vagy a túlzott megfontoltságot, akkor még igazat is adhat neked. Ha a Bak mégis magától távozik, akkor a döntése megmásíthatatlan és végleges. 

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-22)

Nagy lehetõséget kaphat ma, kedves Bak. Egy új ember az életében felismerte az önben rejlõ lehetõségeket és felkínálhat egy olyan esély, amilyenben még soha nem volt része azelõtt. Egy egészen új kísérleti jellegû szolgáltatás, vagy részleg irányítását is megszerezheti. Több van önben, mint gondolná, s higgye el, ez az erõ egészen új, izgalmas utak felé kalauzolhatja önt.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

 

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2019-09-19 - A mai egy kifejezetten kiegyensúlyozott nap lehet szerelmi téren...

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2019-09-19 - A mai egy kifejezetten kiegyensúlyozott nap lehet szerelmi téren...

Kövesd szerelmi horoszkópodat és tudd meg mikor van a legnagyobb esélyed egy romantikus élményre!

Cikkajánló Tovább olvasom

Hogyan lehet szakítani a Nyilassal?

Könnyű szakítani a Nyilassal, mivel nem tartozik az erősen ragaszkodó és mélyen kötődő emberek közé. Általában a maga útját járja, gyors és mindig egyenesen halad a nyílt terepen. Ha te is kíséred, akkor az jó, de ha nem, számára úgy is jó. A Nyilas azon partneréhez sohasem ragaszkodik, akinek már nem tud mit mondani. Általában éppen a Nyilas az, aki otthagy, mielőtt észbe kapnál. Ha nem tudod, hogy miért szakított veled, akkor kezd el gondolkodni. Kritizáltad, vagy beleszóltál a szakmai dolgaiba? Féltékeny vagy mogorva voltál vele? Vagy esetleg túlságosan zárkózottnak talált téged? A Nyilas gyakran sebez, de ritkán sebződik egy kapcsolat végén. Viszont ha nagy ritkán az ő nyila, az viszont évekig is tüske marad benne.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-22)

A mai napon kissé összefüggéstelennek, zavarosnak érezheti gondolatait, kedves Nyilas, de persze ez nem szegi kedvét a nagy és izgalmas, új feladatok vállalásától. Annyira azonban legyen ma egy kicsit elõrelátó az ügyben, hogy, ha valami fontosat bíznának most önre, inkább kérjen hozzá egy kis segítséget a végrehajtásban, legalábbis azon részfolyamatok esetében, melyek jelentõs mértékû koncentrációt igényelnek, nehogy félrenézzen valamit, s aztán végül baj legyen belõle.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: