Hogyan lehet szakítani a Bakkal?

A Bak szereti a rendet, és a pénzét mindig megfelelően kezeli és osztja be. Ha szakítani akarsz vele, akkor szórd szét a holmidat a lakásában, és kezdj el hiábavaló, drága dolgokat vásárolni. Ez biztosan fel fogja dühíteni. Azonban attól még, hogy a Bak rosszul fogja magát érezni, magától mégsem fog elmenni. A leghatásosabb, ha őszintén elbeszélgetsz vele, hogy megértse azt, hogy a kapcsolatnak nincsen jövője. Szakíts vele őszinteséggel és egyszerűen. Ha szemére vetsz néhány kritikát, például a lassúságát, vagy a túlzott megfontoltságot, akkor még igazat is adhat neked. Ha a Bak mégis magától távozik, akkor a döntése megmásíthatatlan és végleges. 

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-26)

Fontos dolog a gyõzelem, de most talán már a részvétel is önmagában az, kedves Bak, így, már ebbõl is sokat profitálhat, csak lássa meg a dolgok jó oldalát. A pozitív életszemlélet nem csak jobb kedvre deríti az embert, hanem pozitív életutat, s számos sikert eredményez, megéri hát az embernek eszerint gondolkodnia, ehhez azonban a legnagyobb ellenséget kell legyõznie, legalábbis fejben, méghozzá önmagát!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

 

A Szűznek hinnie kell vonzerejében, a Halakat nem használhatják ki: Csillagjegyed szerint így találsz rá az igaz szerelemre

Hogyan lehet szakítani a Nyilassal?

Könnyű szakítani a Nyilassal, mivel nem tartozik az erősen ragaszkodó és mélyen kötődő emberek közé. Általában a maga útját járja, gyors és mindig egyenesen halad a nyílt terepen. Ha te is kíséred, akkor az jó, de ha nem, számára úgy is jó. A Nyilas azon partneréhez sohasem ragaszkodik, akinek már nem tud mit mondani. Általában éppen a Nyilas az, aki otthagy, mielőtt észbe kapnál. Ha nem tudod, hogy miért szakított veled, akkor kezd el gondolkodni. Kritizáltad, vagy beleszóltál a szakmai dolgaiba? Féltékeny vagy mogorva voltál vele? Vagy esetleg túlságosan zárkózottnak talált téged? A Nyilas gyakran sebez, de ritkán sebződik egy kapcsolat végén. Viszont ha nagy ritkán az ő nyila, az viszont évekig is tüske marad benne.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-26)

Ma rengeteg lehetõség közül választhat majd, kedves Nyilas, melyek közül ráadásul, több is nagy sikerrel kecsegtet, így szintje alig lesz majd tétje, melyik utat is választja, ez biztosan az ön napja lesz! Este igyekezzen bevonni mindinkább szeretteit, barátait a sikerébe, akiknek minden bizonnyal sokat köszönhet, hogy idáig eljutott! Fejezze ki irányukba szeretetét és háláját!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: