Hogyan lehet szakítani a Bakkal?

A Bak szereti a rendet, és a pénzét mindig megfelelően kezeli és osztja be. Ha szakítani akarsz vele, akkor szórd szét a holmidat a lakásában, és kezdj el hiábavaló, drága dolgokat vásárolni. Ez biztosan fel fogja dühíteni. Azonban attól még, hogy a Bak rosszul fogja magát érezni, magától mégsem fog elmenni. A leghatásosabb, ha őszintén elbeszélgetsz vele, hogy megértse azt, hogy a kapcsolatnak nincsen jövője. Szakíts vele őszinteséggel és egyszerűen. Ha szemére vetsz néhány kritikát, például a lassúságát, vagy a túlzott megfontoltságot, akkor még igazat is adhat neked. Ha a Bak mégis magától távozik, akkor a döntése megmásíthatatlan és végleges. 

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Egy új munka lehetõsége környékezheti meg, kedves Bak, ami igencsak megragadja figyelmét. A lehetõség jobb körülményeket kínál és egy régi álmát teljesítheti be vele, azonban egy másik fontos dolgot lehet, hogy fel kell adnia cserébe. A választás nem lesz egyszerû, ezért alaposan mérlegelje lehetõségeit, mielõtt dönt.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

 

Napi Karmahoroszkóp április 14. kedd - Nagy meglepetés vár ma rátok!

Hogyan lehet szakítani a Nyilassal?

Könnyű szakítani a Nyilassal, mivel nem tartozik az erősen ragaszkodó és mélyen kötődő emberek közé. Általában a maga útját járja, gyors és mindig egyenesen halad a nyílt terepen. Ha te is kíséred, akkor az jó, de ha nem, számára úgy is jó. A Nyilas azon partneréhez sohasem ragaszkodik, akinek már nem tud mit mondani. Általában éppen a Nyilas az, aki otthagy, mielőtt észbe kapnál. Ha nem tudod, hogy miért szakított veled, akkor kezd el gondolkodni. Kritizáltad, vagy beleszóltál a szakmai dolgaiba? Féltékeny vagy mogorva voltál vele? Vagy esetleg túlságosan zárkózottnak talált téged? A Nyilas gyakran sebez, de ritkán sebződik egy kapcsolat végén. Viszont ha nagy ritkán az ő nyila, az viszont évekig is tüske marad benne.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Talán észre sem veszi, kedves Nyilas, de az utóbbi idõben egy kicsit kevesebb idõt tudott fordítani családjára, amit bizony õk igencsak megéreztek és hiányolják is önt mindennapjaikból. Érdemes lenne egy kicsit elgondolkodnia azon, hogy idõbeosztásának átcsoportosításával hogyan tudna több idõt tölteni szeretteivel.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: