Hogyan lehet szakítani a Vízöntővel?

A Vízöntő nehezen tűri, ha bírálod, korlátozod a szabadságát vagy féltékeny vagy rá. Ha mindez együttesen következik be, akkor a Vízöntő azonnal lelép és eltűnik mint a pára. A durva és közönséges emberek, valamint a nyárspolgárok teljesen kikészítik. Csupán egy ideig tudja őket tolerálni, de csakis abban az esetben, ha nem kényszerül velük nap, mint nap együtt élni vagy dolgozni. A szakítást követően ne várd vissza a Vízöntőt, hiszen ha véglegesen távozik az életedből, akkor nagyon kicsi a remény arra, hogy visszahódítsd. 

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-22)

Kedves Vízöntõ, a mai napon igazán energikusnak érezheti magát. Használja ki ezt a löketet és bizonyítsa munkahelyén rátermettségét. Biztos lehet benne, hogy felfokozott teljesítménye másnak is feltûnik majd és kitudja még a végén elõnye is származhat belõle. Ne feledje ki kedvesét se a jóból, munka után találjon ki valamilyen közös programot kettejüknek. Menjenek vacsorázni, moziba vagy épp a parkba sétálni. Biztos lehet benne, hogy energikusságát a késõbbi órákban is kamatoztathatja majd!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

 

Heti horoszkóp szeptember 16-tól -  A Rák félreértésbe keveredhet, a Bak új utakra tévedhet a héten....

Hogyan lehet szakítani a Halakkal?

A kötöttségeket a Halak nehezen tűri, így ha egyszerűen csak horogra akasztod, akkor azonnal szabadulni akar majd. A bírálatokat szintén nehezen viseli. Annak ellenére, hogy az anyagiak nem foglalnak el központi helyet a Halak életében, de ha a jólétet már megszokta, és hirtelen hosszabb időszakra vissza kell fognia a költéseit, akkor rögtön veszi a sátorfáját, és olyan helyre költözik, ahol pénzügyileg a kedvezőbb helyzet. Ha feltűnően ritkán dicséred meg, vagy a Halakat a mondandója közepén gyakran félbeszakítod, esetleg vitát generálsz a hagyományokhoz ragaszkodó világnézeti felfogásával szembehelyezkedve, akkor magától és végleg eltűnik mellőled. 

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-22)

A kommunikáció részleges, vagy teljes hiánya, ma átmeneti félreértésekhez vezethet ön és egy, az ön számára fontos valakivel kapcsolatban. Ne hagyja azonban annyiba a dolgot, s inkább tisztázza mielõbb a helyzetet, nehogy aztán késõbb kisítsék a szavak, melyek most elhangzottak, vagy éppen ellenkezõleg, kimondatlanul maradtak. Amúgy sem viseli jól (érthetõ módon) a tartós konfrontációt, kedves Halak, különösen szeretteivel nem, így semmiképpen se hagyja elmérgesedni egy pillanatig sem a dolgokat!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

 

Forrás: csillaghoroszkop.hu

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat:

Gratulálunk! Szereztél egy pontot!

+ 1 pont

Mire jók a pontok?
A pontok gyűjtése teljesen INGYENES! A pontok segítségével értékes ajándékokat nyerhetsz minden héten, privát tartalmakhoz, személyre szabott horoszkóphoz is INGYEN hozzáférhetsz! Minél több pontot gyűjtesz annál nagyobb esélyed van a nyereményre!