Hogyan lehet szakítani a Vízöntővel?

A Vízöntő nehezen tűri, ha bírálod, korlátozod a szabadságát vagy féltékeny vagy rá. Ha mindez együttesen következik be, akkor a Vízöntő azonnal lelép és eltűnik mint a pára. A durva és közönséges emberek, valamint a nyárspolgárok teljesen kikészítik. Csupán egy ideig tudja őket tolerálni, de csakis abban az esetben, ha nem kényszerül velük nap, mint nap együtt élni vagy dolgozni. A szakítást követően ne várd vissza a Vízöntőt, hiszen ha véglegesen távozik az életedből, akkor nagyon kicsi a remény arra, hogy visszahódítsd. 

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-26)

A mai napon, nagy eséllyel ismerkedhet meg egy olyas valakivel, kedves Vízöntõ, akivel nem csak érdeklõdésük mutatkozik közösnek, hanem hamar sikerül is egy hullámhosszra kerülniük az élet szinte minden fontos területén. Ugorjon fejest bátran ebbe az újdonsült kapcsolatba, s ne bízza a sorsra az újbóli találkozás lehetõségét. Ki tudja, még mi sülhet ki ebbõl!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

 

Ez a titkos fegyvered a horoszkóp szerint

Ez a titkos fegyvered a horoszkóp szerint

Minden csillagjegy bevetheti a maga titkos fegyverét. Te tudod, mi a leghatékonyabb eszközöd, amellyel szinte bármit és bárkinél elérhetsz? A horoszkóp felvillantja a részleteket. Vajon használtad már? Ha nem, akkor ideje élesíteni és kipróbálni magad.

Cikkajánló Tovább olvasom

Hogyan lehet szakítani a Halakkal?

A kötöttségeket a Halak nehezen tűri, így ha egyszerűen csak horogra akasztod, akkor azonnal szabadulni akar majd. A bírálatokat szintén nehezen viseli. Annak ellenére, hogy az anyagiak nem foglalnak el központi helyet a Halak életében, de ha a jólétet már megszokta, és hirtelen hosszabb időszakra vissza kell fognia a költéseit, akkor rögtön veszi a sátorfáját, és olyan helyre költözik, ahol pénzügyileg a kedvezőbb helyzet. Ha feltűnően ritkán dicséred meg, vagy a Halakat a mondandója közepén gyakran félbeszakítod, esetleg vitát generálsz a hagyományokhoz ragaszkodó világnézeti felfogásával szembehelyezkedve, akkor magától és végleg eltűnik mellőled. 

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-26)

Igen valószínû, hogy a mai napon bizony, keményen meg kell majd küzdenie mindenért, s az is lehet, hogy mindeközben ráadásul, nem sok segítségre számíthat, kedves Halak, ugyanakkor viszont, ha kitart, biztosan nem lehet majd oka panaszra, ugyanis, legalább csakis egyedül arathatja le az összes babért!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

 

Forrás: csillaghoroszkop.hu

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat:

Gratulálunk! Szereztél egy pontot!

+ 1 pont

Mire jók a pontok?
A pontok gyűjtése teljesen INGYENES! A pontok segítségével értékes ajándékokat nyerhetsz minden héten, privát tartalmakhoz, személyre szabott horoszkóphoz is INGYEN hozzáférhetsz! Minél több pontot gyűjtesz annál nagyobb esélyed van a nyereményre!