Hogyan lehet meghódítani a Mérleget?

Imádja, ha bókolnak neki, még akkor is, ha tisztában van vele, hogy néha csupán udvariasságból kapja azokat. Érdemes tehát szép szavakkal illetni, de arra oda kell figyelni, hogy őszintének tűnjön a dicséret, mert azt nem viseli el, ha rájön, hogy át akartad vágni. Ha szeretsz kommunikálni, akkor menjetek el együtt olyan társaságba, ahol az élet nagy kérdéseiről lehet beszélgetni, mert a Mérleg kifejezetten szereti a vitákat és az okos érvelést. Dicsérd és csodáld külső és belső tulajdonságait, ettől a Mérleg teljesen elolvad. Kimagasló érzéke van a művészetekhez, szeret értékes műemléki környezetben sétálni és a múlton merengeni. A Mérleg jegy szülötte szeret költekezni, de kizárólag igényes és különleges holmikat vásárol, hiszen sokat ad megjelenésére is. Bátran élcelődhetsz vele, úgysem hagyja magát, de emellett legyél vele jókedvű és kedves, ajándékozd meg valami értékes tárggyal.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma kedvezõ változásokról értesülhet a munka terén, ami még inkább motiválhatja, hogy száz százalékos teljesítményt nyújtson. A kemény munka valóban meghozza hosszútávon a gyümölcsét, azonban, mint mindennek, ennek is van egy nagy hátulütõje, hogy közben másra nem igen jut az embernek ideje, energiája. Találja meg az egészséges egyensúlyt, újra és újra, kedves Mérleg!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Hogyan lehet meghódítani a Skorpiót?

Az összes többi csillagjegynél jobban kedveli a titokzatosságot, így nem érdemes az első randin minden belső értékedet felfedni előtte. A Skorpió felé nagy emberismeretet igénylő módon kell bókolni, és érdemes érvelésével egyetérteni, mert a konfliktusokat nem kedveli. Ha át akarod vágni, vagy nem őszinte a dicséreted, akkor arra azonnal rájön. A Skorpió az őszinteséget tartja az életben a legfontosabb erénynek. Mindig nevess szóviccein, és öltözékét se kritizáld, partnerétől mindig pozitív szavakat vár. Ha ez előbbi tanácsokat mind megfogadod, akkor sem biztos, hogy sikerül a Skorpiót meghódítanod, mivel a jegy szülöttei nagyon erős intuícióval születnek, és hallgatnak a belső megérzéseikre. Ez pedig sajnos azt is súghatja nekik, hogy ne veled kezdjenek.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma nem csak sokat dolgozhat, hanem, mindeközben, sokat tapasztalhat, és ez által tanulhat is szakmai téren, ami érdemben hozzátehet az elkövetkezendõ napok sikereihez! Legyen nyitott és kíváncsi, ahogy mindig, és ne ódzkodjon kérdezni!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2020-11-01

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: