Hogyan lehet meghódítani a Bakot?

A nagy társaságot és a zajos eseményeket a Bak általában nem kedveli, így első randira buli helyett inkább komoly helyekre vidd, például kiállításra, hangversenyre, színházba vagy múzeumba, esetleg egy csendes kávézóba. A Bak a szerelmi életében állandóan ugyanazt a hibát követi el: valami oknál fogva mindig olyan típussal esik újra szerelembe, akiben egyszer már csalódott. A Bak szereti, ha megbíznak benne, de azt sem szereti, ha bármivel felbosszantják, ezért fontos, hogy nyugodt és meghitt légkört teremts a számára. Gyorsan lelép, és sikertelen marad a hódítás, ha azt észleli, hogy csupán üres bókokkal próbálod szédíteni. A Bak jegy szülötte kimondottan gyakorlatias ember, ezért ajándék gyanánt fontos, hogy praktikus, szép és hasznos dologgal kedveskedj neki.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Nem minden az, aminek elsõre látszik, Kedves Bak. Ma sajnos errõl kell megbizonyosodnia egy ismerõsével kapcsolatban, akirõl eddig pozitív véleménnyel volt. Lehet, hogy õ változott ekkorát? Vagy az ön értékrendje változott volna meg az idõk során? Mindenesetre nem árt, ha rendezi gondolatait és azt, hogy ismerõsei körében kivel hányadán áll.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Hogyan lehet meghódítani a Nyilast?

Gyors és összeszedett gondolkodásra van szükséged, ha a Nyilassal lépést akarsz tartani. A Nyilas intelligens és tájékozott, szereti a kellemes beszélgetéseket. Ha szeretnél jó viszonyba kerülni vele, akkor legyél dinamikus, jó humorú és minden percben őszinte. Ezeket a tulajdonságokat a Nyilas nagyra értékeli. Fontos, hogy figyelmesen hallgasd végig, és általában jól esik neki, ha egyetértesz a véleményével. Zöld utat kaphatsz nála, ha meg tudod nyugtatni végtelen igazságérzetét. Szereti, ha párja védelmébe veszi a világ sötét fellegei elől. A Nyilas általában nagy állatbarát, így a randevú helyszínének az állatkert tökéletes lehet. Arra azonban érdemes figyelned, hogy ne keverd össze a Nyilas által feléd küldött jeleket, ugyanis ő különbséget tesz a szerelem illetve a barátság iránti vágya között.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma úgy érezheti magát, kedves Nyilas, mint egy kocka, amit egy kör alakú lyukon próbálnak átpasszírozni. Nem biztos, hogy a legkényelmesebb élethelyzetbe keveredik és mindenki öntõl várhatja a megoldást. Talán a legrövidebb úton úgy keveredhet ki a szituációból, ha magára vállalja a kellemetlenség tárgyát, még akkor is, ha ez plusz munkát ró önre.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: