Hogyan lehet meghódítani a Vízöntőt?

Mindig tud új színt vinni életébe és kapcsolataiba a Vízöntő, de ez elvárás is a részéről a partnere irányába is. A Vízöntő szereti a modern és kortárs művészeteket és gondolatokat. Ezért avantgárd vagy újszerű kiállításokra érdemes elvinni őt, mely elkápráztatja. Nagyon műveltnek kell lenned, hogy célba érj nála, az pedig kevés, ha csak tájékozottnak látszol. A Vízöntő igényli az okos beszélgetéseket, légy vele elbűvölő és szórakoztasd. Legyél extravagáns vagy más módon különleges, de mindenképp maradj a jó ízlés határain belül. A Vízöntővel nem egyszerű megtalálni az egyensúlyt, hiszen a víz folyását szinte lehetetlen szabályozni, ha mégis megpróbálod, azonnal kifolyik a kezeid közül. A Vízöntő csillagjegy szülötte szereti a misztikumot és az ezotériát, így ebben a témában akár közösen is elmerülhettek.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma nagy eséllyel barátkozhat össze, köthet barátságot egy olyas valakivel, aki nagy hatást gyakorolhat életére. Vezesse be mielõbb a baráti körébe, mutassa be minél több embernek, hogy ezzel is mindinkább közel tudhassa magához!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Hogyan lehet meghódítani a Halakat?

A Halakat nehezen lehet magadhoz kötni, ugyanis a szerelmi kapcsolatot mély drámának élik meg, ahogyan a szakítást is. Ha szeretnél jó halász lenni, akkor érdemes észben tartanod, hogy sohasem szabad a Halakat megszorítani, mert csúszós teste azonnal kisiklik a kezeid közül. Ha panaszkodik, akkor hallgasd végig, és legyél megértő a problémával szemben. Szinte mindig érdekes témákról beszél, így legyél vele figyelmes. A misztikumhoz erősen vonzódik, egy pohár ital mellett pedig nagyon könnyen feloldódik. Nincs ellenére, ha jó anyagi körülményekre számíthat párja révén. Szereti a művészeteket, és ezekről is szívesen cseveg. Szívesen fickándozik, táncol, mozog, a közös sportolás számára nagyon jó program. Ha még többet szeretnél megtudni a Halak érzelmeiről, akkor a részleteket megtalálod az Halak szerelmi horoszkópírásunkban.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Bármivel is töltse ma napja nagy részét, szíve szinte egész biztosan máshová húzza majd, kedves Halak. Maradjon veszteg és álljon helyt, de csak addig, ameddig okvetlenül szükséges, aztán igyekezzen ahhoz, akit szeret! Az élet túl rövid a túl sok munkához, ön így is nap, mint nap derekasan helytáll...

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

 

Forrás: csillaghoroszkop.hu

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: