Biztos sokszor hallottad már, hogy úgy tudod legkönnyebben magadhoz vonzani a szerelmet, ha kiegyensúlyozott vagy és önmagadat adod. Ezt az állapotot úgy tudod elérni, ha megéled a csillagjegyedhez tartozó energetikát.

Kos

Jellemzően egy kalandvágyó és tettre kész típus vagy. Mivel a kezdeményezés is jellemző rád az élet egyéb területein, a szerelemben sem kell követned a konvenciókat, hiszen a te szerencsédet sokszor az hozza meg, ha meg teszed az első lépést. Ha próbálsz a jellemedtől teljesen idegen szerepet felvenni, és passzív várakozásba fogsz, akkor az idők végezetéig is csücsülhetsz otthon. Inkább mozdulj ki, és vesd bele magad az életbe! Rád az aktivitás közben, vagy kalandok között talál a szerelem, mondjuk egy vadvízi evezés vagy sziklamászás közben. Bátran vállald fel, hogy rámenős és kezdeményező vagy!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Valahonnét egy nagyobb pénzösszeg kifizetését várhatja, ami azonban késhet, s emiatt frusztrált lehet ma, kedves Kos. Sajnos bizony sokszor elõfordulhat, hogy egy utalás késik és ilyenkor természetes az idegesség. Ne aggódjon, meg fog érkezni, amire vár, csak nyugodjon meg és várja hátradõlve.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika

Mivel az érzékek királynője vagy, még véletlenül se vond meg magadtól a kényeztetést. Egy masszázs, egy szauna, egy fürdő, vagy bármilyen kedvedre való wellness program éveket fiatalít rajtad és a kisugárzásod is megváltozik. Ha képes vagy élvezni a saját magadra szánt időt, az megtérül a magánéletedben is. Kényeztesd az érzékeidet, mert ettől tudsz feltöltődni, és sokkal könnyebben tudod magadhoz vonzani a szerelmet. Mivel nagy természetbarát vagy, a szerelem is nagy valószínűséggel ebben a közegben talál rád. Tegyél egy sétát az erdőben, kirándulj, vagy menj el futni, és közben tartsd nyitva a szemed!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Ma prioritásba kerülhet életében a romantika, kedves Bika. A kedves bókoktól, amiket a mai nap folyamán kaphat, igencsak vonzónak érezheti magát, ami némileg felszabadítja a mindennapok terhe alatt sínylõdõ gátlásait. Vegyen egy csinos ruhát és lepje meg párját valami kedvességgel.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szombati Horoszkóp 2020-12-19

Ikrek

Egy örökmozgó vidám és társasági ember vagy, akit az egyedüllét és a magány szinte teljesen kikészít. Néha azonban fontos, hogy befelé forduljunk, és feldolgozzuk az élményeket, amelyek érnek bennünket. Ha épp szingli vagy, akkor érdemes továbbra is társaságba járnod, mert nagy valószínűséggel egy buliban, vagy összejövetelen talál rád a szerelem, de ettől függetlenül az egyedüllétben is meg kell találnod az örömet. A vidámság is fontos része a lelked kiegyensúlyozottságának, ezért jó ha gyakran nézel vígjátékot, vagy ülsz be a barátnőiddel egy kávézóba, ahol kidumálhatjátok a pasi ügyeket, melyeken jóízűeket nevethettek is együtt. Lehet, hogy épp a hahotázás közben vonod magadra egy jóképű srác figyelmét.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Ha egyedül él, eszébe juthat múltjából egy szerelem és feltörhet önben a kíváncsiság, hogy vajon mi lehet rég nem látott kedvesével. Ha kapcsolatban van, úgy ma lehet, hogy egyedül tölti az estét. Esetleg egy kisebb nézeteltérés állhat a pillanatnyi szétválás hátterében. Próbálja meg jól kihasználni az egyedül töltött idõt, ne aggódjon és jegyezze meg, ha állandóan a telefont figyelgeti, biztosan nem fog megcsörrenni.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

Számodra az egyedüllét egyáltalán nem ijesztő, sőt szükséged van rá, hogy minden nap néhány percet, vagy órát álmodozással tölthess el. Különösen akkor élvezed az egyedül töltött időt, ha közben a víz jótékony, gyógyító hatását is átélheted. Vegyél egy forró fürdőt, gyújts illatos gyertyákat, vagy a nyári hőségben mártózz meg egy tóban! Ettől biztos, hogy feltöltődsz. Mivel a Rák vizes jegy, nagy valószínűséggel épp egy strandolás vagy valamilyen vizes program közben talál rád a szerelem. Éppen ezért, ha szingli vagy, akkor se ücsörögj otthon és töltsd az időt álmodozással, hanem tölts minél több időt vízparton, és bátran próbáld ki a vizes sportokat is!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Kedves Rák, ma szívesen tölteni idejét inkább párjával, mintsem munkahelyén. Titokban talán reménykedik is abban, hogy kedvese meglepi és elrabolja kötelezettségei elõl. Sajnos azonban õ lehet, hogy ma egészen más dolgokra koncentrál, s ez kihathat estéjükre is.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: