Kos

Ma szó szerint, madarat lehetne fogatni önnel, annyira elragadhatja a szerelem heve. Rendkívül mélyen érezhet, fejében pedig csak úgy kavaroghatnak az erotikusabbnál, erotikusabb gondolatok, melyek igencsak merész tettekre sarkallhatják. Amennyiben még csak alakulóban van egy kapcsolata, nagy lépésre ragadtathatja magát, ha pedig már tartós szerelmi kapcsolatban él, ma nagy boldogságot, s örömöket okozhat kedvesének, így, ha igazán le akarja õt nyûgözni, a mainál nincs tökéletesebb nap erre! Dobja be magát, kedves Kos, egész biztosan maga sem fog mindeközben unatkozni!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Meglehet, hogy ma éjjel esetleg furcsa, misztikus álmai lesznek, melyek talán angyalokkal, vagy más, szellemi lényekkel kapcsolatosak, vagy éppen, rájuk utalnak. A bennük rejlõ üzeneteket érdemes lenne rögzíteni is valamilyen formában hosszútávra, mert késõbbi értelmezésük által, fontos üzenetre bukkanhat!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mérleg

Bármi is vetõdne fel ma szerelmi téren, kedves Mérleg, mindenféleképpen legyen kompromisszum kész és rugalmas, mert lehet, hogy most nagyon feszegetheti valaki a határokat, aki fontos a szívének. Legyen megértõ hozzá, hisz végül is, mindenkinek lehetnek hullámvölgyei, s õ talán most éppen egy ilyenben van.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

A pénzügyek terén ma kissé megfenekleni látszik aktuális költségvetése, esetleg hirtelen, talán kissé túlzó kiadásai is adódtak mostanában. Bármennyire is lehetetlennek, frusztrálónak tûnik a helyzet, ne aggodalmaskodjon, hisz úgyis kitalál majd valamit, mint mindig!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Hétvégi horoszkóp, 2024. február 23-25.: A Szűz támogatást kap a csillagoktól, a Mérleg élete megváltozik

Nyilas

Legyen ma óvatos a kijelentésekkel, kedves Nyilas, mert meglehet, hogy szerelme félreért valamit, s ebbõl óriási kalamajka keveredik, talán sértõdés is lesz a vége, s, mint tudjuk, a harag szerelmi téren, mindig rossz tanácsadó. Legyen elõzékeny és kerülje el a komolyabb bajt, hisz van, amikor nem éri meg, hogy csak azért is a miénk legyen az utolsó szó.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Amennyiben hisz a végzetben, kedves Nyilas, nos, most minden beteljesülhet, amit ez alatt értünk, méghozzá, csakis a jó értelemben! A csillagok ma nagyon szerencsés állása szinte tökéletessé teheti a napját, amikor is szabadon ismerkedhet, felfedezhet, vagy éppen megtalálhatja azt, akit már oly régóta keresett!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

Kedvesével, kiszemeltjével, ma elõtérbe kerülhetnek a lelkiek, aminek folytán, sokat mélyülhet, erõsödhet a kapcsolatuk. Ne feledje, kedves Rák, az ember legintenzívebb erogén zónája minden bizonnyal az agy, így megeshet, hogy éppen egy nagy beszélgetés torkollik élete egyik legcsodálatosabb éjszakájába! Engedje szabadjára a fantáziáját...

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Amennyiben szingli, kedves Rák, ma, meglehetõsen érdekes körülmények között, megismerhet egy személyt, aki vonzó, intelligens, szabad szellemû, ráadásul, mintha az elsõ perctõl kezdve, oda lenne önért. Meglehetõsen veszélyes kombó, így ne haladjon túl gyorsan, mert azzal nem csak egy törött szívet kockáztat, hanem a sikert is azzal, hogy lerohanja. Legyen türelmes és hagyja, hogy csak úgy, spontán szövõdjön az új szerelem!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: