Bak

Igencsak könnyen mehet ma önnek az ismerkedés, kedves Bak, ami nagyban megkönnyítheti a párkeresést, amennyiben még nem találta meg az igazit, azonban vigyázat, nehogy a túlzott könnyedség végül valami butasághoz vezessen! Amennyiben tartós kapcsolatban él, úgy ma különösen legyen körültekintõ éles nyelvével kapcsolatosan, ugyanis, most akár akaratlanul is megbánthatja általa szerelmét.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-16)

Egy ideje már próbál összehozni egy találkozót barátaival, de úgy látszik sikertelenül. Mindig van valaki, aki nem ér rá. Most azonban úgy tûnik, kedves Bak, hogy sikerül megszervezni egy összejövetelt, amit már nagyon várt. Bizony jó is néha lazítani egy kicsit a barátokkal, kedves Bak.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika

A mai nap, igencsak érzelmes, érzéki hangulatában lehet, kedves Bika, ami azt eredményezheti, hogy, amennyiben szerelmeskedésre kerül sor, az rendkívül gyengéd és belsõséges pillanatokban gazdagnak ígérkezik, ami sokat erõsíthet kapcsolatán. Engedje el magát, s hagyja, hogy csakis ösztönei vezessék, akkor nagyon nagy magasságokat élhetnek meg szerelmével!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-16)

Ma egy régi szorongása, elégedetlensége törhet fel újra és boríthatja el elméjét negatív gondolatokkal, kedves Bika. Ezek a régi érzelmek kellemetlenül érintik és bizonyos szituációkban kínosan, vagy szégyenkezve is érezheti magát miattuk. Próbálja meg ezeket a rossz emlékeket kibeszélni magából valakivel, akiben megbízik, és semmiképp se hagyja, hogy jelenét is elrontsák, csakúgy mint múltja egyes részeit.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2020-10-08

Halak

Ne spóroljon a szavakkal, kedves Halak, ha arról van szó, hogy kifejezze szerelmét, amit kedvese iránt érez! Higgye el, nem lesz túl sok ma semmi, sõt, inkább csak még és még akarhat önbõl szíve választottja. Amennyiben jelenleg egyedülálló, nos, a mai nap, ha hasonlóan nyílt lapokkal játszik, mint párban élõ társai, úgy könnyen lehet, hogy már nem egyedül tér majd nyugovóra! Adja meg a kezdõ lökést a dolgoknak!

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-16)

Sokszor elõfordul az ember életében, hogy megvan a terv, megvan a pénz, megvan a lehetõség, de valahogy mégis félünk megtenni az elsõ lépést valami felé, amit szeretnénk. Ma ön is ilyen helyzetbe keveredhet, kedves Halak. Egy belsõ félelme, mely valószínûleg alaptalan, megnehezíti abban, hogy álmait megvalósítsa. Mérlegelje higgadtan, analitikus szemmel, hogy tényleg érdemes ennyire félnie az adott dologtól, és ha igen milyen más módjai vannak tervei megvalósításának.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Ma, szinte megmagyarázhatatlanul erõs vonzalmat érezhet valaki iránt, kedves Ikrek, aki ráadásul mindenben, éppen az ellentettjének bizonyul, már-már idegesítõen, még bizarrabbá téve ezzel mindent. Hagyja, hogy ne elõítéletei, hanem kíváncsisága vezesse, s meglehet, ma egy olyan dolgot tapasztal meg, aminek egész hátralévõ életében a szerelmese lesz!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-16)

Ha a napja jól indul, akkor egész nap pörögni fog, kedves Ikrek, de ha nem rázza fel magát idõben, bizony ?úgymaradhat?, és rossz hangulata kihathat az egész napjára. A legjobb amit tehet, hogy egy kis zenével és mozgással indítja a napot, s meglátja, egész nap pörög majd, mint a búgócsiga.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: