Kos

Könnyen lehet, hogy, menekülõre foghatja egy kapcsolati probléma elõl, melyet úgy érez, nem tud megoldani, vagy egyszerûen, most nagyon felzaklatja. Az embernek a saját érzelmei elõl nincs menekvés, így jobb elõbb szembenéznie az igazsággal, mint késõbb, s addig is kétségek között, önámításban, vagy hazugságban élni! Legyen bátor, kedves Kos!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Valahonnét egy nagyobb pénzösszeg kifizetését várhatja, ami azonban késhet, s emiatt frusztrált lehet ma, kedves Kos. Sajnos bizony sokszor elõfordulhat, hogy egy utalás késik és ilyenkor természetes az idegesség. Ne aggódjon, meg fog érkezni, amire vár, csak nyugodjon meg és várja hátradõlve.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mérleg

Szerelmi téren ma koncentráljon arra, kedves Mérleg, hogy minél több idõt tölthessen szíve választottjával, s ha lehet, mindezt édes kettesben. Néha nem árt, ha az ember kicsit elszigetelõdik a világtól azzal, akit szeret, hisz úgy sokkal jobban elmerülhetnek egymásban szerelmével, erõsítve ezzel is a kapcsolatukat. Kellemes idõtöltést!

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Egy régi ismerõse bukkanhat fel a múltból, akihez nem csak barátság fûzte. Lehet, hogy meghívja önt egy vacsorára, ami önnek épp jókor jött, hiszen nem lett volna este amúgy sem semmi dolga. Érezze hát jól magát a rögtönzött találkán és ne lepõdjön meg nagyon, ha ismerõse virággal és pezsgõvel akarja elvarázsolni.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Nyilas

Ma kissé akár óhatatlanul is megbánthatja szereleme, talán észre sem veszi, s ez most rosszul eshet önnek. Ne kerítsen nagyobb feneket ugyanakkor a dolognak, kedves Nyilas, mint amekkorát okvetlen szükséges! Egy jól mûködõ kapcsolathoz idõnként nem árt, ha kicsit süket és vak az ember...

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Valaki nagyon vonzónak találhatja munkahelyén, amit ma ki is mutathat önnek, kedves Nyilas. Ez az illetõ lehet, hogy az ön egyik felettese, így gondolja át jól, hogyan reagál közeledésére, mert egy hirtelen visszautasítást lehet, hogy nem viselne jól. A legjobb, ha megtartja vele a távolságot, amíg ki nem derül, valóban komolyak-e az érzelmei.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán

Ma nagy eséllyel egy olyan ember robbanhat be az életébe, kedves Oroszlán, aki bizony, fenekestõl felforgathat mindent ön körül szerelmi téren, ha nem vigyáz! Amennyiben persze jelenleg szingli, úgy ez még akár jó is lehet, s estére már fülig is érhet a szája a szerelemtõl, ám, ha tartós kapcsolatban él, gyorsan felejtse is el ezt a valakit, mielõtt még kísértésbe esne. Higgye el, ez esetben már nem biztos, hogy megéri az izgalom!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Ma találkozhat valakivel, kedves Oroszlán, aki feléleszthet önben olyan romantikus érzéseket, amiket már rég nem érzett. Amennyiben nincs párja, úgy lehet, most talált rá egy nagy szerelemre, ha pedig kedvese otthon várja, akkor próbálja meg benne is feléleszteni ezt a bizsergetõ tüzet, hogy együtt élvezhessék.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: