Kos

Hajlamos az ember jobb híján elbagatellizálni, ha valami túl sokáig okoz problémákat egy kapcsolatban. Ilyen esetekben ugyanakkor igencsak csábítóvá válhat egy másik, könnyebbnek ígérkezõ út választása, ami általában, elõbb-utóbb a kapcsolaton kívülre vezet. Legyen kicsit türelmesebb és együttmûködõbb, még annál is, mint általában kedves Kos, és harcoljon kitartóan a jelen kapcsolata rendbetételéért, még, ha ez most nehezebbnek is tûnik, mint valaha. Megéri!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Kedves Kos. Sokszor az ember hajlamos elveszni a részletekben, ahelyett, hogy megpróbálná látni a dolgokat egészben. Lehet, hogy most ön is fél szembenézni valamivel, ami nyomasztja. Esetleg munkájában nem találja a helyét és fél változtatni? Ne húzza túl sokáig a dolgot, mert ha elmérgesedik a helyzet, nehezebb lesz szabadulni belõle.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mérleg

A tény, hogy jelenleg szerelmi élete egyre inkább bonyolultabbá válhat, nem úgy tûnik, hogy zavarná, sõt, úgy gondolja, kész megtenni bármit a boldogságért! Amúgy is, néha kifejezetten jót tesz az embernek egy kis érzelmi vihar, hisz, ha valami, hát az mindenképpen felszínre hozza a mély érzéseket, mely megerõsítik, vagy éppen változásra késztetik az embert, s hogy önbõl most mit hoz ki, az hamarosan ki fog derülni, kedves Mérleg!

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Mindig is nagyon jól végezte munkáját, sõt néha már-már õrült módon. Megfordult már a fejében az, hogy ez az egészsége rovására is mehet? Talán meg kéne fontolnia, hogy nem mostani munkája az ideális az ön számára, kedves Mérleg, és el kellene gondolkoznia a változtatáson.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szerdai Horoszkóp 2020-12-16

Nyilas

Elõfordulhat, hogy kedvese, kiszemeltje, érzelmileg megpróbálhatja befolyásolni azzal, hogy kisarkít, esetleg túldramatizál egy szituációt, vagy egyenesen önt hibáztatja valamiért, ami nem kizárólag csak önön múlott. Bármennyire is keltene lelkiismeret-furdalást önben, ne engedjen az efféle érzelmi zsarolásnak, s ne adja meg, legalábbis puszta bûntudattól hajtva, amit kér.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma úgy érezheti magát, kedves Nyilas, mint egy kocka, amit egy kör alakú lyukon próbálnak átpasszírozni. Nem biztos, hogy a legkényelmesebb élethelyzetbe keveredik és mindenki öntõl várhatja a megoldást. Talán a legrövidebb úton úgy keveredhet ki a szituációból, ha magára vállalja a kellemetlenség tárgyát, még akkor is, ha ez plusz munkát ró önre.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán

Bármilyen befejezetlen ügye lenne is a szerelem terén valakivel, annak igyekezzen ma pontot tenni a végére, hogy teljes mértékben új távlatokat nyithasson ezzel a jövõre. Kezelje okosan a jelen szívügyeit, s ne alkudjon meg, akkor egy varázslatos és szerelmes idõszak köszönthet hamarosan önre, ehhez azonban szükséges véglegesen elengednie a múltat!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Lehet, hogy nemrég valaki elhagyta, akire nagyon számított kedves Oroszlán. Ez a nagy csalódás lehet, hogy eltört valamit önben, s ettõl egy kicsit úgy érezheti, hogy nem bízhat meg többé senkiben. Próbálja meg felidézni azokat az embereket az életében, akikben pozitívan csalódott és merítsen erõt ezekbõl a gondolatokból. Meglátja, hamarosan megint közel tudja engedni magához az arra érdemeseket.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: