Bak

Érdekes összefüggés, mégis igaz, hogy bizony néha a békéért is meg kell küzdeni, különösen, egy olyan érzékeny területen, mint egy szerelmi kapcsolat! Ennek megfelelõen, ma nagy türelemre és konfliktuskezelõ képességére is szüksége lehet, ha este úgy akar nyugovóra térni, kedves Bak, hogy bizton maga mellett tudhatja még azt az embert, akit szeret. Hozza meg a szükséges áldozatot, hogy így legyen! Megéri!

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Egy ismerõse ma elmesélheti önnek magánéleti problémáit, kedves Bak. Ezzel nincs is probléma, hiszen jól tudja, ilyen ügyekbe nem szabad beleszólni, hiszen ez csak azokra tartozik, akikkel éppen történik a cselekmény. Ma mégis leküzdhetetlen vágyat érezhet arra, hogy kimutassa véleményét és ezzel igencsak befolyásolja barátja döntéseit. Vigyázzon, mert minden, amit tanácsol önre üthet vissza.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika

Ma kulcsszerepet kaphat a tökéletes pillanat elkapása, kedves Bika, s így a lehetõ legnagyobb hatás elérése szerelmi téren! A dolgokat jó irányba terelõ manipuláció igenis etikus, mondjon bárki, bármit is és az is biztos, hogy néha legalább annyira fontos a forma, mint a tartalom!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Ma prioritásba kerülhet életében a romantika, kedves Bika. A kedves bókoktól, amiket a mai nap folyamán kaphat, igencsak vonzónak érezheti magát, ami némileg felszabadítja a mindennapok terhe alatt sínylõdõ gátlásait. Vegyen egy csinos ruhát és lepje meg párját valami kedvességgel.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vasárnapi Horoszkóp 2020-09-27

Halak

Fontos, hogy õszinte legyen ma kedveséhez, még akkor is, ha most a szokásosnál nehezebben beszél érzéseirõl. Legyen szívügye a béke és a problémás dolgok tisztázása, kedves Halak, mert csak így érezheti majd továbbra is száz százalékos biztonságban magát a jelenlegi kapcsolatában, ez pedig megér minden erõfeszítést!

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Egy munkatársa iránt váratlan vonzódást érezhet, amit igencsak furcsállhat, mert eddig nem táplált iránta hasonló érzéseket. Mielõtt azonban rögvest kiterítené lapjait, inkább várjon néhány napot, hogy vonzalma tényleg valós alapokon nyugszik-e és nem csak pillanatnyi fellángolás.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Egy kapcsolat elmélyülését nem lehet siettetni, bármennyire is szeretné az ember, ugyanakkor, kedves Ikrek, azért akadhat a repertoárjában néhány olyan extra, amivel megtorpanás nélkülivé teheti a folyamatot. Vesse be apróbb praktikáit, hogy szerelme tárgya folyamatosan érezze, hogy szereti és számíthat önre, ez biztosan segít!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Ha egyedül él, eszébe juthat múltjából egy szerelem és feltörhet önben a kíváncsiság, hogy vajon mi lehet rég nem látott kedvesével. Ha kapcsolatban van, úgy ma lehet, hogy egyedül tölti az estét. Esetleg egy kisebb nézeteltérés állhat a pillanatnyi szétválás hátterében. Próbálja meg jól kihasználni az egyedül töltött idõt, ne aggódjon és jegyezze meg, ha állandóan a telefont figyelgeti, biztosan nem fog megcsörrenni.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: