Skorpió

Ahelyett, hogy megpróbálná mindenáron kedvesére kényszeríteni akaratát, inkább most ne határozott fellépéssel, hanem az önbõl áradó, végtelen kedvességgel és szeretettel igyekezzen közelíteni álláspontjaikat. Próbálja meg észérvekkel megnyerni, kapcsoltuk jövõbeni haladását illetõen, csak így vívható ki a tartós béke!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-16)

Ez egy izgalmas napnak ígérkezik szellemileg, kedves Skorpió. Ma igazán kielégítheti tudásszomját és a megszerzett információkat azonnal át is ültetheti a gyakorlatba. Rendkívül hatékony napjának pedig az teszi fel a végére a koronát, hogy erõfeszítései valószínûleg anyagilag is megtérülni látszanak.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz

A Hold és a Mars együttes hatása miatt, ma kissé féltékenyebb lehet a szokásosnál, tanácsosnál. Kétségek gyötörhetik, merre is fejlõdik jelen kapcsolata a szeretõbõl lesz-e több is, esetleg párjával végre továbblépnek az esküvõ, vagy házasság felé? Akárhogy is, ma ne próbálkozzon a kapcsolatuk dinamikáját megbontani, legyen simulékony, fogadja jó szívvel, amit kap és mondjon igent kedvesének, amiben csak lehet!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-16)

Ma technikai zûrbe keveredhet, kedves Szûz, ami kihatással lehet anyagi ügyeire is. vigyázzon, megbízhatatlan számítógéppel ma inkább ne próbáljon fontos utalásokat bonyolítani, mert lehet, hogy pont a folyamat közben adja meg magát a gép. Ma kitartása biztosan elõbbre fogja vinni, mint szerencséje, így az is lehet, hogy csak egy jó adag türelemre lesz szüksége, hogy el tudja végezni elektronikus ügyeit.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ezek a csillagjegyek jobb, ha meg sem próbálják együtt

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: