Bak

Ha úgy érzi, valami nyomja a lelkét, esetleg bocsánatot kéne kérnie valamiért kedvesétõl, vagy épp, szeretné kiengesztelni valamiért, akkor nincs is erre alkalmasabb nap, mint a mai, kedves Bak! Tegye jóvá, amit mostanában elrontott, okozzon örömet és szabaduljon meg a lelkiismeret-furdalástól!

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Egy nagyon izgalmas valakivel hozhatja ma össze az élet, kedves Bak, akinek sikerül hamar feledtetni önnel a napi gondokat. Amennyiben mégis úgy gondolná, mindez túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, ne tegye, mert ez bizony szép és igaz is egyszerre!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika

A mai napon, egy impulzív döntése, romantikus értelembe vett nyugtalanságot csempészhet a napba. A legjobb, ha még egy kicsit csigázzák egymást, s várnak még a tettlegességgel egy-két napot, amíg az izgalom a tetõfokára nem hág! Néha mindennél izgalmasabb az egér-macska játék egy kapcsolatban, csak tudni kell, hol a határ, kedves Bika! Érezze meg a pillanatot!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Ma egyesülhet ténykedésében a modern technika és a kreativitás, aminek következtében, kimagasló dolgokat hozhat létre, esetleg nagy igazságokra jöhet rá. Mindenképpen ossza meg másokkal is, amit ma tapasztal, mert õk további érdekes ismeretekkel bõvíthetik észrevételeit, esetleg gondolatok egész sorát indíthatják el önben azzal, amit mondanak.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vasárnapi Horoszkóp 2022-05-15

Halak

Ma érdemes bevetnie bármilyen praktikát, csak, hogy elérje szerelmi téren, amit akar! Fundálja ki, kedves Halak, hogy, s mint tudná a leghatékonyabban rábírni az érintettet, hogy az pontosan ezt tegye, amire ön vágyik. Nehéz ügy, de nem lehetetlen, ráadásul, egy nagyon izgalmas vállalkozás is, aminek a végén édes lehet a jutalom!

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Valami most nagyon lekötheti a figyelmét, érdeklõdését, amitõl szinte alig lehet majd elrángatni önt, mégis egyesek eredményes kísérleteket tehetnek erre. Ha alkalmilag enged is, mihelyt lehet, térjen vissza a hazai pályára, mert addig úgysem lel nyugalmat, amíg a végére nem jár annak, aminek szeretne!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Ma egy rendkívül csábító szerelmi ajánlattal találkozhat, s valóban, hajlik is afelé, hogy igent mondjon, ám meglehet, mégis talán érdemes lenne még várni egy picit, nehogy aztán a nem kívánt irányba kezdjen fejlõdni a kapcsolat a kapkodás miatt. Az igaz szerelem nem múlik el egyhamar, így még egy kis idõ csak-csak belefér, amíg nem biztosak mindketten a dolgukban.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Meglehet, kedves Ikrek, hogy most szíve szerint, teljesen máshol lenne, vagy abszolút mást csinálna, mint amit muszáj. Ne tetézze azzal a dolgokat, hogy belegondolva mindebbe, lehangolja magát, inkább próbálja meg a dolgok jó oldalát is észrevenni, s valahogy, pozitívan felfogni a jelen helyzetet, akkor nem csak az idõ fog gyorsabban telni, de sokkal jobb kedvre is derülhet!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: