Rák

Ma minél inkább közeledhetnek önhöz, annál inkább elhúzódhat, még maga sem tudja miért. Talán az idõjárás teszi melankolikussá, talán bizonyos, mostanában tapasztalt kellemetlenségek kedvetlenítették el a szerelemtõl, esetleg képtelen teendõi közepette ilyesmire koncentrálni. Bárhogy is, azért mindezt ne nagyon éreztesse kedvesével, amennyiben nem akar késõbb felesleges pluszköröket futni vele emiatt.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Amennyiben szingli, kedves Rák, ma, meglehetõsen érdekes körülmények között, megismerhet egy személyt, aki vonzó, intelligens, szabad szellemû, ráadásul, mintha az elsõ perctõl kezdve, oda lenne önért. Meglehetõsen veszélyes kombó, így ne haladjon túl gyorsan, mert azzal nem csak egy törött szívet kockáztat, hanem a sikert is azzal, hogy lerohanja. Legyen türelmes és hagyja, hogy csak úgy, spontán szövõdjön az új szerelem!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Bár tény, hogy fontos értenünk egy jól mûködõ kapcsolatban, kedvesünk minden jelzését, ám ma mégis az a zavaró helyzet állhat fenn, hogy szerelme cselekedetei valahogy nem egyeznek meg azzal, amit mond. Ennek ellenére, ne próbálja meg kideríteni, mi az oka a zavarnak, csak várja ki a végét a dolognak, mert könnyen meglehet, hogy egy nagy kirakós része most minden apróság, ami azonnal világossá válik ön elõtt, mihelyt érdemben kiforrta magát.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Ma egy meglehetõsen érdekes találkozón, esetleg családi, baráti összejövetelen vehet részt, vagy ülhet házigazdát, ahol megismerkedhet néhány olyan, érdekfeszítõ dologban jártas embert, mint amilyen az asztrológia, a metafizika, a környezetvédelem, vagy éppen a mûvészetek, így nem csak egy jó beszélgetés, de egy meglehetõsen tanulságos este is kikerekedhet a dologból, amin szellemileg sokat adhat és kaphat egyaránt!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Csütörtöki Horoszkóp 2024-03-21

Szűz

Meglehet, hogy úgy érzi, kedvesével teljesen õszinték lehetnek egymáshoz, mégis azt tapasztalhatja, hogy azért vannak még bizonyos dolgok, melyekrõl még mindig nehezen képesek megnyílni egymás elõtt. A mai nap alkalmas lehet egy ilyen gócpont felszámolására, ami által, újfent egy nagy lépést tehetnek egymás lelkének rejtett zugainak feltárása felé.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Ma kifejezetten romantikus, bensõséges hangulatra vágyhat, így különösen nehezen viselheti az olyan külsõ behatásokat, melyek megzavarhatják, vagy egyenesen ellehetetlenítik, hogy otthon, nyugodt körülmények között, kedvesével, vagy akár csak egyedül lehessen. Sebaj, kedves Szûz, talán majd egy másik alkalommal, addig is kitartás és fel a fejjel!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő

Ma csakis egy dolog a fontos: ön hogy érzi jól magát szerelmi téren, kedves Vízöntõ? Kövesse, amit szíve és ösztönei parancsolnak, s higgye el, nem fogja megbánni a ma tett lépéseket, sõt! Talán egy életre hálás lesz azért magának, amit ma véghezvisz, hogy boldog lehessen.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Ma, akármennyire is szétszórt legyen, talán még sohasem érezte magát ennyire összeszedettnek és magabiztosnak valamiben! Ha ennyire nyilvánvaló, kedves Vízöntõ, mi lenne a legjobb lépés, kár pazarolni, holmi, nem túl ideálisnak tetszõ körülmények miatt, az idejét. Lépjen, amíg nagy a lelkesedés és megvan a hajlandóság is önben, hogy meglépje, amit meg kell lépnie!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: