Rák

Amire ma a kapcsolatának szüksége lehet, kedves Rák, az nem más, mint az idõ! Igyekezzen tehát minél több idõt szentelni ma a szerelemnek, s minél kevesebbet más dolgokkal foglalkozni, annál is inkább, mert már pusztán az, hogy együtt vannak szerelmével, önmagában is sokat javíthat most a dolgokon, hát, ha még mindeközben igyekeznek is jól érezni magukat!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Amennyiben szingli, kedves Rák, ma, meglehetõsen érdekes körülmények között, megismerhet egy személyt, aki vonzó, intelligens, szabad szellemû, ráadásul, mintha az elsõ perctõl kezdve, oda lenne önért. Meglehetõsen veszélyes kombó, így ne haladjon túl gyorsan, mert azzal nem csak egy törött szívet kockáztat, hanem a sikert is azzal, hogy lerohanja. Legyen türelmes és hagyja, hogy csak úgy, spontán szövõdjön az új szerelem!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Ma kitüntetett szerepet kaphat a nap folyamán magánélete, talán a munkájától, vagy más egyéb teendõitõl is levonhatja a figyelmét a szerelem. Meglehet, hogy most helyesen is cselekszik, ha hallgat a szívére, s szakít elég idõt a szerelmi életére, mert döntõ pillanatok következhetnek ma kapcsolatában, melyek teljes embert kívánhatnak.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Ma egy meglehetõsen érdekes találkozón, esetleg családi, baráti összejövetelen vehet részt, vagy ülhet házigazdát, ahol megismerkedhet néhány olyan, érdekfeszítõ dologban jártas embert, mint amilyen az asztrológia, a metafizika, a környezetvédelem, vagy éppen a mûvészetek, így nem csak egy jó beszélgetés, de egy meglehetõsen tanulságos este is kikerekedhet a dologból, amin szellemileg sokat adhat és kaphat egyaránt!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Csütörtöki Horoszkóp 2021-02-11

Szűz

A mai nap, számos új tapasztalattal bõvülhet szerelmi téren az ismerete, különösen, ha nyitottan áll bizonyos dolgokhoz és meglehetõs hajlandóságot mutat a kísérletezésre! Ez persze még nem azt jelenti, hogy különösebb mértékben fel kéne adnia az elveit, vagy eddig életét a boldogság és beteljesülés reményében, csupán azt, hogy talán érdemes bizonyos fogalmaknak új értelmezést adni szerelmi szótárában!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Ma kifejezetten romantikus, bensõséges hangulatra vágyhat, így különösen nehezen viselheti az olyan külsõ behatásokat, melyek megzavarhatják, vagy egyenesen ellehetetlenítik, hogy otthon, nyugodt körülmények között, kedvesével, vagy akár csak egyedül lehessen. Sebaj, kedves Szûz, talán majd egy másik alkalommal, addig is kitartás és fel a fejjel!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő

Bár általában jó szeme van ahhoz, hogy meglelje a sok üveg közt az igazi gyémántot, ám ma mégis megcsalhatják ösztönei, s lehet, hogy ezúttal bóvlit vásárol, vagy legalábbis, mesterséges drágakövet. Ha ezt el akarja kerülni, kedves Vízöntõ, inkább ne is engedjen a gyengédségnek, legyen erõs, s hagyja inkább az enyelgést más napra. Ha valakinek igazán fontos ön, tud várni egy kicsit!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Ma, akármennyire is szétszórt legyen, talán még sohasem érezte magát ennyire összeszedettnek és magabiztosnak valamiben! Ha ennyire nyilvánvaló, kedves Vízöntõ, mi lenne a legjobb lépés, kár pazarolni, holmi, nem túl ideálisnak tetszõ körülmények miatt, az idejét. Lépjen, amíg nagy a lelkesedés és megvan a hajlandóság is önben, hogy meglépje, amit meg kell lépnie!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: