Rák

Ma kissé akár óhatatlanul is megbánthatja szereleme, talán észre sem veszi, s ez most rosszul eshet önnek. Ne kerítsen nagyobb feneket ugyanakkor a dolognak, kedves Rák, mint amekkorát okvetlen szükséges! Egy jól mûködõ kapcsolathoz idõnként nem árt, ha kicsit süket és vak az ember...

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Kedves Rák, ma szívesen tölteni idejét inkább párjával, mintsem munkahelyén. Titokban talán reménykedik is abban, hogy kedvese meglepi és elrabolja kötelezettségei elõl. Sajnos azonban õ lehet, hogy ma egészen más dolgokra koncentrál, s ez kihathat estéjükre is.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Itt az ideje, kedves Skorpió, hogy egy kicsit lógassa a lábait, s ne hajtsa a szerelmet, egyszerûen csak engedje el magát, s élvezze azt az állapotot, amiben most van. Ez az idõszak arra is jó lehet, hogy végre rendezze egy kicsit az érzelmeit, s így harmóniába kerülhessen újra önmagával és a világgal.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Valószínûleg sokszor megfordult már a fejében, hogy alkosson valamit, kedves Skorpió, vagy lehet, hogy már meg is tette, de eddig nemigen figyelt fel önre senki. Ma azonban fordulhat a kocka. Kreativitása lehetõséget kaphat arra, hogy szárnyaljon. Legyen türelmes és várja ki, hogy az önt körülvevõ lehetõségek kiforrják magukat.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz

Ma oly mértékben szerelmi szálakba gabalyodhat, kedves Szûz, hogy ember legyen a talpán, ha képes aztán kikeveredni belõle, természetesen csak akkor, ha szingli, s nem óvja meg egy szeretõ pár attól, hogy butaságokat csináljon. Ne akarjon semmit sem késõbb javítani, vagy helyrehozni, mert csak annál nagyobb kulimászba keveredhet!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Kedves Szûz, ha arra vágyik, hogy otthona elképzelései fényében díszelegjen, bizony ki kell tisztítania alaposan mindent, a pincétõl a padlásig. Lehet, hogy a takarítás közben fény derül pár felújítandó dologra is, amit egyúttal el is végezhet. Jó móka kerekedhet a napból, fõként ha barátai is besegítenek az átalakításba. Jó munkát!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő

Szerelmi téren ma koncentráljon arra, kedves Vízöntõ, hogy minél több idõt tölthessen szíve választottjával, s ha lehet, mindezt édes kettesben. Néha nem árt, ha az ember kicsit elszigetelõdik a világtól azzal, akit szeret, hisz úgy sokkal jobban elmerülhetnek egymásban szerelmével, erõsítve ezzel is a kapcsolatukat. Kellemes idõtöltést!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Gondolta már azt valamelyik barátjáról, hogy bárcsak többet érezne ön iránt, mint barátság? Ma teljesülhet vágya, mert egy közeli ismerõsérõl kiderülhet, bizony többet érez ön iránt, mint az ön gondolta volna. Azonban a valóság, sokszor kevésbé érdekes, mint a fantázia, ami igaz lehet a mostani szituációra is.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: