Szűz

A mai napon, a testi szerelem, a szexualitás kerülhet elõtérbe, kedves Szûz, mindennel együtt, nyers valójában! Talán új dolgokat próbálnak ki szerelmével, vagy éppen, egy régi nagy kedvencük kerül ismét terítékre, szinte mindegy is, csak engedje át magát a szenvedélynek, s élvezzen minden egyes, együtt töltött pillanatot! Nem fogja megbánni!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Kedves Szûz, Úgy tûnik, ma nem ön lesz az, akire a leginkább figyelnie kell. Valaki másnak környezetében, bizony úgy tûnik, nagyobb figyelemre van most szüksége. Legyen figyelmes, gondoskodó, de ne aggódja túl a dolgokat, s akkor biztosan nem lesz semmi probléma.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő

A reggel kissé feszült lehet, így könnyen kerülhet összetûzésbe szerelmével, ám a délutánra már sikerülhet rendezniük ügyes-bajos dolgaikat, s így az este már egészen kellemesen alakulhat. Ha mégis inkább elfajulni látszanának a dolgok Önök között,, próbáljon meg tudatosan a megbeszélésre, a kompromisszumra törekedni, mintsem drasztikus megoldásokba gondolkodjon.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Kedves Vízöntõ, rég nem ébredt ilyen biztató reggelre, amikor minden olyan nyugalmasnak tûnik és problémáira is körvonalazódni látszik a megoldás. Ezt a nyugalmat élvezheti ma a nap folyamán. Legyen magabiztos és céltudatos, hogy az életében még fennálló egyéb apró kellemetlenségektõl is megszabadulhasson.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ezért lesz különleges hónap az április minden csillagjegy életében: Eljött a kellemes meglepetések időszaka

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: