Kos

Ha úgy érzi, valami nyomja a lelkét, esetleg bocsánatot kéne kérnie valamiért kedvesétõl, vagy épp, szeretné kiengesztelni valamiért, akkor nincs is erre alkalmasabb nap, mint a mai, kedves Kos! Tegye jóvá, amit mostanában elrontott, okozzon örömet és szabaduljon meg a lelkiismeret-furdalástól!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Kedves Kos. Sokszor az ember hajlamos elveszni a részletekben, ahelyett, hogy megpróbálná látni a dolgokat egészben. Lehet, hogy most ön is fél szembenézni valamivel, ami nyomasztja. Esetleg munkájában nem találja a helyét és fél változtatni? Ne húzza túl sokáig a dolgot, mert ha elmérgesedik a helyzet, nehezebb lesz szabadulni belõle.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mérleg

Megeshet, hogy, bár szeretne végre kibontakozni szerelmi téren, mégis, akadályozhatja ezt a folyamatot valamilyen probléma, ami a háttérben zajlik. Annak ellenére, hogy nincs sok kedve hozzá, talán érdemes lenne kezdeményeznie egy nehéz beszélgetést, amivel legalább pontot tehetnének az ügy végére, s akkor már legközelebb az nem zavarhatna bele a képbe.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Mindig is nagyon jól végezte munkáját, sõt néha már-már õrült módon. Megfordult már a fejében az, hogy ez az egészsége rovására is mehet? Talán meg kéne fontolnia, hogy nem mostani munkája az ideális az ön számára, kedves Mérleg, és el kellene gondolkoznia a változtatáson.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ahelyett, hogy a szeretetet keresnéd, engedd azt az életedbe érkezni – buddhista módra

Nyilas

Ma egy rendkívül csábító szerelmi ajánlattal találkozhat, s valóban, hajlik is afelé, hogy igent mondjon, ám meglehet, mégis talán érdemes lenne még várni egy picit, nehogy aztán a nem kívánt irányba kezdjen fejlõdni a kapcsolat a kapkodás miatt. Az igaz szerelem nem múlik el egyhamar, így még egy kis idõ csak-csak belefér, amíg nem biztosak mindketten a dolgukban.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma úgy érezheti magát, kedves Nyilas, mint egy kocka, amit egy kör alakú lyukon próbálnak átpasszírozni. Nem biztos, hogy a legkényelmesebb élethelyzetbe keveredik és mindenki öntõl várhatja a megoldást. Talán a legrövidebb úton úgy keveredhet ki a szituációból, ha magára vállalja a kellemetlenség tárgyát, még akkor is, ha ez plusz munkát ró önre.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán

A mai napon, felismerheti, milyen rejtett, jó oldalai vannak jelen kapcsolatának, esetleg el is büszkélkedhet egy bizalmasának vele, milyen különleges párt alkotnak kedvesével. Mindazonáltal, ne pazaroljon túl sok idõt a gondolatokra és a szócséplésre, inkább siessen szerelme tárgyához, teperje le és tegye nagyon boldoggá...

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Lehet, hogy nemrég valaki elhagyta, akire nagyon számított kedves Oroszlán. Ez a nagy csalódás lehet, hogy eltört valamit önben, s ettõl egy kicsit úgy érezheti, hogy nem bízhat meg többé senkiben. Próbálja meg felidézni azokat az embereket az életében, akikben pozitívan csalódott és merítsen erõt ezekbõl a gondolatokból. Meglátja, hamarosan megint közel tudja engedni magához az arra érdemeseket.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: