Kos

A Kos ma igencsak nosztalgikus körülmények közé kerülhet, legalábbis, szerelmi téren mindenképpen. Ennek jegyében, felrévedhet egy érzés, vagy talán létrejöhet egy találkozás a régi szerelmeinek egyikével, amit ugyanakkor, meglepõen jól sikerülhet kezelnie, s végül még a jelenlegi kapcsolatán, vagy körülményeken is sokat dobhat ez a röpke impulzus. Ehhez csak arra az egyre vigyázzon, nehogy túlságosan is elragadja az érzés...

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Kedves Kos. Sokszor az ember hajlamos elveszni a részletekben, ahelyett, hogy megpróbálná látni a dolgokat egészben. Lehet, hogy most ön is fél szembenézni valamivel, ami nyomasztja. Esetleg munkájában nem találja a helyét és fél változtatni? Ne húzza túl sokáig a dolgot, mert ha elmérgesedik a helyzet, nehezebb lesz szabadulni belõle.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mérleg

Ma könnyûszerrel megakadhat a szeme valakin, akit nehezen tud majd kiverni a fejébõl, sõt, amennyiben jelenleg szabad a szíve, talán nem is tud, s azon kapja magát, hogy szinte azonnal beleesett a vonzó idegenbe! Ne ijedjen meg ettõl, kedves Mérleg, csak, mert úgy érzi, nem készült fel erre, hisz az életben éppen ez a legizgalmasabb. Hagyja magát elcsábítani!

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Mindig is nagyon jól végezte munkáját, sõt néha már-már õrült módon. Megfordult már a fejében az, hogy ez az egészsége rovására is mehet? Talán meg kéne fontolnia, hogy nem mostani munkája az ideális az ön számára, kedves Mérleg, és el kellene gondolkoznia a változtatáson.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Nyilas

Ma a szokásosnál kissé érzékenyebb lehet, kedves Nyilas, ami könnyen ahhoz vezethet, hogy hamarabb megsértõdhet akár apróságokon is, mint általában, s ezt szerelme kissé nehezen viselheti. Ne vegye zokon tõle, ha így tesz, hisz ez csak azt jelenti, hogy nagyon szereti Önt, s éppen ezért szenzitívebb a dolgai iránt.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma úgy érezheti magát, kedves Nyilas, mint egy kocka, amit egy kör alakú lyukon próbálnak átpasszírozni. Nem biztos, hogy a legkényelmesebb élethelyzetbe keveredik és mindenki öntõl várhatja a megoldást. Talán a legrövidebb úton úgy keveredhet ki a szituációból, ha magára vállalja a kellemetlenség tárgyát, még akkor is, ha ez plusz munkát ró önre.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán

Az Oroszlánnak ma egy igen nagy szerelmi meglepetésben lehet része, sõt, még az is elõfordulhat, hogy végre beteljesedik, amire már oly régen vágyott! Akárhogy is, ma különösen legyen csinos, gondolkodjon pozitívan és mondjon mindenre igent, mert nagy élmények várhatnak Önre!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Lehet, hogy nemrég valaki elhagyta, akire nagyon számított kedves Oroszlán. Ez a nagy csalódás lehet, hogy eltört valamit önben, s ettõl egy kicsit úgy érezheti, hogy nem bízhat meg többé senkiben. Próbálja meg felidézni azokat az embereket az életében, akikben pozitívan csalódott és merítsen erõt ezekbõl a gondolatokból. Meglátja, hamarosan megint közel tudja engedni magához az arra érdemeseket.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: