Bak

Ma kifejezett érzékenységet mutathat párkapcsolati téren, amelynek köszönhetõen, igen intenzíven igényelheti kedvese törõdését, figyelmét és gyengédségét, s, ha mindezt nem kapja meg, igencsak nekikeseredhet. Inkább ne is gondoljon most ilyesmire, bízzon párjában, adja a jeleket, s most nagy eséllyel számíthat arra, hogy több szeretetet és törõdést kap tõle, mint hinné!

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Sok barátja már igazán hiányolja társaságát kedves Bak. Miért nem megy el velük ma este egy kicsit kikapcsolódni? Próbálja félretenni egy napra családi dolgait, munkahelyi problémáit és lazítson azokkal, akikkel igazán el tud lazulni. Ne feledje, ha nem ragadja meg ezeket a pillanatokat, akkor az élet nagy örömeirõl is lemond.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika

Ma egy kifejezetten könnyed, gyengéd napra számíthat szerelmi téren, amikor is fõszerepbe kerülhetnek bizonyos szexuális, vagy egyéb erotikus játékok kedvesével. Egy ilyen oldott hangulatú, élvezetes lepedõ-akrobatika rendkívül megbolondíthat egy kapcsolatot, amire most nagy szükségük is lehet! Adja át magát az eseményeknek!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

A mai egy csodálatos nap lehet az életében, kedves Bika. Ismerõsei kedvesen, érdeklõdve közelítenek ön felé, kollégái segítõkészek és együttmûködõek, családja pedig a szokottnál is jobban szeretne a kedvében tenni, s kedvese lehet, hogy ma végre megcsinálja, amit már hetek óta ígérgetett. Ez egy felhõtlenül harmonikus nap lehet, nincs más dolga, minthogy élvezze.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2020-09-14

Halak

Annak ellenére, hogy ön általában csak mértékkel fejezi ki érzéseit, s csak az után, hogy valakivel már eljutott egy bizonyos szintre, most teljesen felrúghatja egy erõteljes vágyakozás a szabályait, s valósággal szinte leteperhet valakit, mentálisan, akár fizikálisan is egyaránt. Jól teszi! Meglehet, hogy most pont erre van szükség. Fergeteges éjszaka lehet belõle!

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Fordítson ma egy kicsit nagyobb figyelmet ügyeire, kedves Halak. Nem árt, ha egy kicsit átnézi kiadásait és rendszerezi anyagi dolgait, hogy tisztán lássa, mit és hogyan tehet annak érdekében, hogy tervei megvalósuljanak. A fárasztó papírmunka és számolgatás után pedig a legjobb, ha találkozik barátaival és kipiheni a sok idegõrlõ gondolat okozta fáradtságot.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Ma felfigyelhet egy különösen vonzó valakire, aki ráadásul szintén nem lesz közömbös ön iránt, s hamar megfogja intellektusa és humoros énje. Ne akarja leplezni túlságosan zavarát, hiszen ez természetes, sõt, döntõ jel lehet a másik fél számára, hogy merjen további lépéseket tenni ön felé! Amennyiben viszont kapcsolatban él, kedves Ikrek, úgy csak óvatosan a flörtölgetéssel...

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Lehet, hogy lenne egy kis pénze, amit szívesen befektetne, de nem tudja, hogyan? A mai egy kiváló nap arra, hogy informálódjon ezen a téren. Járja körbe alaposan a témát és jegyezze fel, hogy milyen lehetõségei vannak. Ne feledje, hogy manapság egy kis leleményességgel hozhatja ki a legtöbbet anyagi tartalékaiból.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: