Rák

Ma a csillagok arra ösztönözhetik, hogy minél egyszerûebben lássa szerelmi életét, s csakis a lényegre koncentráljon. Ahol változást akar, ott kezdjen neki most, s vesse be kedvességét és diplomáciai érzékét, s meglátja, partnere is hamar kötélnek áll majd!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Általában lelkiismeretes és szorgalmas munkaerõ, kedves Rák, azonban ma elkalandozhatnak gondolatai. Ma valahogy különösen hiányozhatnak családtagjai, s szívesebben töltené velük idejét. Ne habozzon, intézze úgy napja hátralévõ részét, hogy azt szeretteivel tudja tölteni egy kellemes idõtöltés keretében.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Probléma az, amit annak látunk, s most ezen elgondolás nagy segítségére lehet szerelmi téren, kedves Skorpió! Mindemellett, fontos, hogy mindenképpen olyan megoldást keressen a jelenlegi helyzetre, amit biztosan, maga is hosszútávon tarthatónak vél, ne pedig olyat, ami hamar megoldja ugyan a dolgot, de már most látni, hogy késõbb csak újabb problémák kiindulópontja lehet. Mindent a szerelemért, de mindig csak logikusan!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Ma igencsak nosztalgikus hangulatban lehet, kedves Skorpió. Sok régi emlék törhet fel elméjében, amik bizony azt is eredményezik, hogy felértékelõdnek önben a régi tárgyak. Amennyiben a lakásába vásárolna valamilyen kiegészítõt ma hajlamos lehet inkább a patinásabb darabokat keresni. Várjon a nagyobb beruházásokkal néhány napot, nehogy megbánja azokat, hátha hangulata csak egy napra szólt.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Hétfői Horoszkóp 2020-11-16

Szűz

Ma a spontán megközelítés az, ami a jó úton tarthatja kapcsolatukat, így semmiképpen se bonyolódjon bele egy-egy helyzet kielemezgetésébe. Vegyen mindent kicsit lazábban a szokottnál, kedves Szûz, engedje el magát és élvezze a szerelmet. A többi ráér majd holnap is...

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Ma, kedves Szûz, igazán segítõkész kedvében van, ugyanis saját feladatai elvégzése után még arra is marad elég energiája, hogy besegítsen környezetének ügyes-bajos dolgaikban. Ez nagyon szép gesztus és higgye el, ha nem is csinálja jól, mindenkinek jól esik ez a kis figyelmesség és alkalomadtán nem marad kedvessége viszonzatlan.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő

Nehéz lesz ma eldöntenie, hogy az eszére, vagy inkább a szívére hallgasson-e, kedves Vízöntõ. Akármelyik is tûnne pillanatnyilag logikusnak, semmiképpen se hamarkodja el a döntést, amíg egy kicsit is bizonytalan valamiben. A szerelem néha egy igen idegõrlõ türelemjáték tud lenni, azonban, mint az élet más területein is, itt is mindenre megvan a helyes megoldás, csak néha nehéz megtalálni. Ne adja fel, sikerülni fog!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Merjen nagyot álmodni, kedves Vízöntõ, mert úgy tûnik, ma minden adott ahhoz, hogy elérje céljait. Optimista és erõs kisugárzása segíti önt abban, hogy a dolgok a helyükre kerüljenek és fény derüljön olyan dolgokra, melyek eddig csak zavaróan összekuszálták gondolatait. Ma minden akadály elgördülhet ön elõl és hirtelen minden világossá válhat.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: