Kos

Bár azt szereti, kedves Kos, ha terv szerint és gördülékenyen mennek a dolgok, ma mégis meglehet, hogy folyton csak falakba ütközik szerelmi téren. Talán párja túl elfoglalt, vagy kedvetlen, esetleg ön sincs éppen túl romantikus hangulatban, így nem is csoda, hogy, valahogy semmi sem az igazi. Ne erõltessen semmit! Talán a holnap újra jobb lesz majd!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-07-01)

Ma egy nagyon jó ötlete támadhat valamivel kapcsolatban, amit érdemes lenne esetleg, ha csak körvonalakban is, de lejegyeznie, mielõtt teljesen kiverik a fejébõl. Annál is inkább, mivel, volumenébõl fakadóan, tekintélyesebb mennyiségû idõt is igénybe vehet a kidolgozása, így jobb, ha mindig kéznél lesz a jövõben az alap.

Mérleg

A mai napon, érdemes átgondolnia a közeljövõben elérni kívánt, romantikus céljait, kedves Mérleg. Elemezze, hol tart jelenleg ezek elérésében, s esetleg, hogy min kénes változtatnia ahhoz, hogy minden rendben menjen e téren. Nagy lendületet adhat a dolgoknak most mindez!

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-07-01)

Ma egy meghívást kaphat egy eseményre, melyen most nem sok kedve lehet részt venni, viszont az mindenképpen jót tenni egy érdekeltségének, vagy karrierjének. Mennyire fontos most a szakmai fejlõdés és egyáltalán az ez irányú kapcsolatok? Gondolja végig eme kérdést, s csak akkor menjen, ha tényleg nagyon muszáj, kedves Mérleg.

Így vállalják fel – vagy éppenséggel nem – az érzéseiket a csillagjegyek

Nyilas

Ma akkor alakulhat minden a legjobban a szerelem terén, ha nem játssza ki mindjárt minden kártyáját, hanem kivárja a pillanatot! Ha sikerül mindent tökéletesen idõzítenie, elképesztõ, szenvedélyes éjszaka állhat ön elõtt, kedves Nyilas! Ez megér egy kis türelmet és taktikázást!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-07-01)

Szinte felesleges próbálkozásnak tûnhet, hogy kiismerje magát a környezetén, annyira gyorsan változhatnak ön körül a dolgok, így ne is pazarolja ilyesmire az idejét, kedves Nyilas! Fantáziáljon arról, amirõl szeretne, tegye a dolgát, míg le nem telik az idõ, aztán, immáron szabaddá válva, foglalkozzon azzal, akivel/amivel igazán szeretne...

Oroszlán

Bár kétségtelen, hogy nem mindig szereti kiadni a kezébõl a stafétabotot, ma mégis meglehet, hogy ez a legjobb döntés. Ha hagyja, hogy kedvese elképzelései érvényesüljenek, meglehet, hogy eleinte fura, de végül mégis csodás dolgokat élhetnek meg együtt. Bízza rá magát egy kicsit, kedves Oroszlán!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-07-01)

Még, ha most egy kicsit több idõt és energiát is vesz igénybe, mindenképpen igyekezzen végezni egy projekttel, mielõtt átadná magát a pihenésnek, ugyanis, csak akkor fogja tudni igazán elengedni magát, ha sikerül megvalósítania, amit szeretett volna. Tartson kis, aztán jöhet a jól megérdemelt jutalom!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: