Bak

Ma, azon kaphatja magát, ha nem vigyáz, hogy már el is csavarták a fejét! S, hogy miért is kéne vigyáznia? Azért, hogy biztosan annak sikerüljön csak ez a mûvelet, aki a párja, ne pedig másnak, mert abból most óriási kalamajka lehet. Elõzze meg a félreértéseket, kedves Bak!

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Hosszú ideje küzdhet egy magasabb beosztás, jobb fizetés, nagyobb üzleti elismerés reményében, kedves Bak, ma pedig úgy tûnik fáradozásait siker koronázza. Rengeteg munkája és energiája nem marad észrevétlen, sikerült lenyûgöznie fõnökeit, partnereit, üzletfeleit. Csak így tovább!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika

Amikor az ember eszét teljesen elborítja a szerelem, csakis a lényeget hajlamos látni, vagy legalább is, azt a valóságot, amit szeretne, nem pedig azt, ami a valós. Ne kapkodjon most a jelen kapcsolata elmélyítésén, várjon néhány napot, amíg lecsillapodnak érzelmei és tisztulni kezd a kép, különben még a végén, pont az ellenkezõ irányba tesz lépéseket, mint amerre eredetileg indulni akart. Türelem, kedves Bika!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Lehet, hogy egy nagyobb lakoma hatására kissé labilisnak érezheti közérzetét, ezért elhatározhatja, hogy ezen túl nagyobb figyelmet fordít egészségére és azon belül is táplálkozására. Ne csak étrendjét reformálja meg, hanem életmódját is, kezdjen el rendszeresen mozogni és járjon utána, hogy önnek, személy szerint mely étrendek a legkiválóbbak. Lehet, hogy az elején nehéz lesz, de higgye el, kedves Bika, hogy változás idõvel megéri a fáradozást.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Hétvégi horoszkóp - 2020. November 27-29-ig: Kihívás lesz egyszerre megfelelni a te családodnak és a párod családjának...

Halak

Lehet, hogy árnyaltabb a kép, mint azt gondolta volna, kedves Halak. Ennek az, az oka, hogy talán több tényezõ is befolyásolta mostanában érzelmeit, melyeket észre sem vett, s most ezért nem a kívánt eredmény mutatkozik. Keresse meg, elmélete hol hibádzik és tegye meg s szükséges lépéseket a javításra!

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Lelkesedése és intuíciói segítik tevékenységeit a mai nap folyamán, kedves Halak. Lehet, hogy koncentrációja alább hagyhat munkájában, de ezen is átsegítik a fent említett képességei, melyek segítségével hazaérve még akár párjával is eltölthet egy-két romantikus órácskát. Ne várjon el túl sokat ma önmagától inkább koncentráljon arra, hogy az elkezdett dolgokat be is fejezze.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

A mai napon, kulcsszerepet kaphat szerelmi életében a nyitott gondolkodás, ami most az ön és kedves közötti béke záloga lehet. Amennyiben vitára kerülne sor, igyekezzen minél több nézõpontból szemlélõdni, mielõtt nyilatkozik, nehogy aztán veszekedésbe torkolljon a dolog.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Gondolkozott már azon, hogy belevág egy olyan tanfolyamba, ahol kiélheti kreativitását, mûvészi hajlamait, kedves Ikrek? Ha még nem, most eljött az ideális alkalom. Legyen az tánc, színjátszás, festés, vagy fotózás, ha most kezd bele, biztosan lesz elég energiája végigcsinálni a kurzust és tehetségével késõbb akár egy önálló kis vállalkozást is megteremthet. Vágjon bele bátran!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: