Kos

Ma csakúgy, mint napja, szerelmi élete is igen mozgalmasan, sõt izgalmasan alakulhat, kedves Kos, különösen, ha friss, vagy még éppen csak kibontakozni látszó szerelme van életében, ha azonban már régóta ûzik az ipart kedvesével, úgy meglehet, ráférne már egy kis élményfrissítés kapcsolatukra. Szervezzen egy közös programot, melyen lehetõségük nyílhat egy kis felpezsdülésre, romantikára!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Valahonnét egy nagyobb pénzösszeg kifizetését várhatja, ami azonban késhet, s emiatt frusztrált lehet ma, kedves Kos. Sajnos bizony sokszor elõfordulhat, hogy egy utalás késik és ilyenkor természetes az idegesség. Ne aggódjon, meg fog érkezni, amire vár, csak nyugodjon meg és várja hátradõlve.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mérleg

Ma különösen simulékony hangulatában lehet, kedves Mérleg, a kérdés már csak az, vajon akad-e megfelelõen érzéki partnere ahhoz, hogy megélhesse különösen gyengéd szellemiségét? Amennyiben erre a kérdésre a válasz igen, úgy minden esélye meg van most élete egyik legemlékezetesebb éjszakájára!

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Egy régi ismerõse bukkanhat fel a múltból, akihez nem csak barátság fûzte. Lehet, hogy meghívja önt egy vacsorára, ami önnek épp jókor jött, hiszen nem lett volna este amúgy sem semmi dolga. Érezze hát jól magát a rögtönzött találkán és ne lepõdjön meg nagyon, ha ismerõse virággal és pezsgõvel akarja elvarázsolni.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szombati Horoszkóp 2024-02-03

Nyilas

Ma töltsön annyi idõt szerelmével, amennyit csak lehet! Szervezzen meglepetés programot, szerezzen be masszázsolajat, vagy akár valami sokkal izgalmasabbat is, kedves Nyilas, törekedve arra, hogy minél élvezetesebb és feledhetetlenebb pillanatokat okozhasson kedvesének! Élvezzék az életet!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Valaki nagyon vonzónak találhatja munkahelyén, amit ma ki is mutathat önnek, kedves Nyilas. Ez az illetõ lehet, hogy az ön egyik felettese, így gondolja át jól, hogyan reagál közeledésére, mert egy hirtelen visszautasítást lehet, hogy nem viselne jól. A legjobb, ha megtartja vele a távolságot, amíg ki nem derül, valóban komolyak-e az érzelmei.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán

Ma egy igen különleges szerelmi élményben lehet rész, kedves Oroszlán, amennyiben kellõ nyitottságot és érdeklõdést mutat a szexualitás iránt. Ha igazán fel akarja most turbózni az eseményeket, úgy ezúttal ne bízzon semmit se a véletlenre, hanem vezesse partnerét! Meglehet, õ sem fogja kevésbé élvezni határozottságát!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Ma találkozhat valakivel, kedves Oroszlán, aki feléleszthet önben olyan romantikus érzéseket, amiket már rég nem érzett. Amennyiben nincs párja, úgy lehet, most talált rá egy nagy szerelemre, ha pedig kedvese otthon várja, akkor próbálja meg benne is feléleszteni ezt a bizsergetõ tüzet, hogy együtt élvezhessék.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: