Rák

A mai nap estéjére kissé kimerült lehet, így elképzelhetõ, hogy nem lesz toppon az ágyban, s ezt kedvese esetlegesen aggályosnak tarthatja. Ha így volna, akkor se reagálja le destruktívan a dolgot, õrizze meg nyugalmát, s magyarázza el neki, miért is lehet mindez. Ha valóban szereti önt, meg fogja érteni!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Kedves Rák, ma szívesen tölteni idejét inkább párjával, mintsem munkahelyén. Titokban talán reménykedik is abban, hogy kedvese meglepi és elrabolja kötelezettségei elõl. Sajnos azonban õ lehet, hogy ma egészen más dolgokra koncentrál, s ez kihathat estéjükre is.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Ma igen könnyen mehet a csábítás önnek, kedves Skorpió, ami nagyban megkönnyítheti a dolgát, ha éppen a párkeresés szakaszában van, ugyanakkor, ha már stabil párkapcsolatban él sem utolsó eredményeket érhet el már a puszta kisugárzásával is kedvesénél, így mindenképpen egy izgalmas, szerelmes nap állhat ön elõtt, amikor minden pontosan úgy fog majd történni, ahogy azt szeretné!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Valószínûleg sokszor megfordult már a fejében, hogy alkosson valamit, kedves Skorpió, vagy lehet, hogy már meg is tette, de eddig nemigen figyelt fel önre senki. Ma azonban fordulhat a kocka. Kreativitása lehetõséget kaphat arra, hogy szárnyaljon. Legyen türelmes és várja ki, hogy az önt körülvevõ lehetõségek kiforrják magukat.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Csütörtöki Horoszkóp 2021-06-24

Szűz

Ma valósággal megsokszorozódhat erotikus kisugárzása, így már-már hipnotikus hatással lehet az ellenkezõ nem képviselõire, kedves Szûz! Használja ki ezt a napot arra, hogy becserkéssze szerelmét, s vele kettesben, egy kellemes, meghitt környezetben kamatoztathassák tovább, hogy valósággal pezseg önök körül a levegõ...

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Kedves Szûz, ha arra vágyik, hogy otthona elképzelései fényében díszelegjen, bizony ki kell tisztítania alaposan mindent, a pincétõl a padlásig. Lehet, hogy a takarítás közben fény derül pár felújítandó dologra is, amit egyúttal el is végezhet. Jó móka kerekedhet a napból, fõként ha barátai is besegítenek az átalakításba. Jó munkát!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő

A legjobb pillanat a most, kedves Vízöntõ, így ne habozzon egy percet sem, mert a szerelem nem türelmes és nem szerény, hanem mindent akar, de azt most azonnal, s bizony a helyzet az, hogy éppen így természetes! Szedje hát össze magát, s vágjon a dolgok közepébe, ugyanis most csak így érheti el, amire vágyik!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Gondolta már azt valamelyik barátjáról, hogy bárcsak többet érezne ön iránt, mint barátság? Ma teljesülhet vágya, mert egy közeli ismerõsérõl kiderülhet, bizony többet érez ön iránt, mint az ön gondolta volna. Azonban a valóság, sokszor kevésbé érdekes, mint a fantázia, ami igaz lehet a mostani szituációra is.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: