Kos

Ma kissé háttérbe szorulhat szerelmi élete, azonban optimizmusa nem hagyja, hogy feladja a reményt, hisz nem egyszer elõfordult már, hogy, akár a legváratlanabb pillanatban is, de forduljon a kocka, s már meg is történjen az, aminek történnie kell. Ha azonban valami miatt ez mégsem következne be, s egy barátjával való beszélgetés alkalmával felmerülne a téma, lehet, hogy csak úgy ömleni fognak önbõl az érzelmek...

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-19)

Elõfordulhat, hogy ma hajlamosabb lesz az érzelmeire hallgatni, kedves Kos, még akkor is, ha az eszével tudja, nem sok logika van abban, amit csinál. Akárhogy is, érdemes a nagyobb döntéseket inkább máskorra hagynia, különösen, ha azok anyagi természetûek, vagy éppen szakmájával kapcsolatosak, hiszen, ezeken a területeken jobb, ha nem gyakorolnak túl nagy befolyást az érzelmek.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mérleg

Azt érezheti, hogy mintha változásnak indultak volna a dolgok ön és szerelmi partnere között, valahogy mégsem éli most meg mélyen érzelmileg a helyzetet. Ahelyett, hogy aggodalmaskodna, kicsit olyan, mintha szíve szerint örülne is a látszólagos érzelmi függetlenségének. Ne hajózzon azonban túl messzire! Nem is hinné, milyen hamar újra azon kapja majd magát, hogy már megint egy bizonyos illetõ felé járnak gondolatai...

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-19)

Ma kissé összekavarodhatnak ön körül a dolgok, kedves Mérleg, így biztosan nem egy szokványos nap lesz a mai. Sokat segíthet, ha nem direkt módon próbálja meg kontrollálni a dolgokat, hanem inkább, rugalmasabbá, spontánabbá válik, gyorsan alkalmazkodva a megváltozott körülményekhez.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Nyilas

A panaszkodás nem segít javítani a szerelmi életükben talán szükséges, idõszerû változások eljövetelének, így ne is kövesse egyesek ez irányú, minden bizonnyal rossz példáját. A legegyszerûbben úgy lehet jobbá tenni a dolgokat, ha leülnek szerelmével és õszintén megbeszélik, ki mit szeretne változtatni, majd közelítik az álláspontokat, s tartják is magukat a kialkudott kompromisszumokhoz, tiszta lappal, sérelmek nélkül. Összpontosítson erre és már akár ma este meg fog döbbenni a végeredményen!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-19)

Ma ahhoz, kedves Nyilas, hogy megbirkózzon az adód kihívásokkal, nem biztos, hogy racionalitásra és módszerességre lesz szüksége, hanem talán éppen ellenkezõleg! Ha nem szorítja korlátok közé gondolatait, akkor érhet el csak igazán nagy eredményeket!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán

Lehet, hogy még mindig csak kerülgetik egymást valakivel, aki szexuálisan, igen vonzó az ön számára, kedves Oroszlán, ám valamiért mégsem lépték át még vele azt a bizonyos határt. Furcsamód, ami bekavarhat ezúttal, az éppen az érzelmek. Végül mindig úgyis a szív mondja ki a végsõ szót! Hallgasson rá, s mondja, amit mondania kell, tegye, amit tenni akar. A legrövidebb út most is az egyenes, különben sohasem lesz semmi önök között! Vállalja bátran, mit érez!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-19)

Még akkor is, ha úgy érzi, túlteng önben az energia, mindenképpen igyekezzen inkább a pihenésre, mint a pluszmunkára törekedni, amikor végez a nap legfontosabb teendõivel, ugyanis, a szervezetének szüksége lehet egy kis feltöltõdésre, még, ha ezt most nem is érzi. Nem kell mindig száz százalékon pörögnie az embernek, higgye el, s próbálja meg legyõzni, néha túlzó maximalizmusát!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: